- Konu Sahibi alaraberen
-
Ya sizin bu durumlarınız benim yaşadıklarımın aynısına benziyor özellikle gece öksürmesi .Alerji testi yaptırın muhakkak.ayni durum bizdede var malesef
sadece öksürük
kac kere doktora götürdum balgam sökücü ve bogaz iltihabi icin bisiler verdi icirdim ama yok gitmiyor.özellikle gece dahada fazlalasiyor.
pazartesi tekrar götürdüm doktora hicbiseyi yok cocugun bagisiklik sistemi gelisiyor dedi normal devam eder bi süre dedi.
ayni durum bizdede var malesef
sadece öksürük
kac kere doktora götürdum balgam sökücü ve bogaz iltihabi icin bisiler verdi icirdim ama yok gitmiyor.özellikle gece dahada fazlalasiyor.
pazartesi tekrar götürdüm doktora hicbiseyi yok cocugun bagisiklik sistemi gelisiyor dedi normal devam eder bi süre dedi.
anladım canım ya benim 5 yaşındaki yeğenimdede vardı aynı sorun
ama acayip öksürüyordu ya tahmin edemessin
çok doktora gitti oda en sonunda ben onu özel bi hastaneye götürdüm
alerjik astım olduğunu anladılar
korkma ama çocuklarda sık oluyormuş ve 7--8 yaşında geçiyormuş
sende daha uzman tecrübeli bi hastaneye götür istersen
anladım canım ya benim 5 yaşındaki yeğenimdede vardı aynı sorun
ama acayip öksürüyordu ya tahmin edemessin
çok doktora gitti oda en sonunda ben onu özel bi hastaneye götürdüm
alerjik astım olduğunu anladılar
korkma ama çocuklarda sık oluyormuş ve 7--8 yaşında geçiyormuş
sende daha uzman tecrübeli bi hastaneye götür istersen
Uyurken sürekli agzı açık ve hırıltısı oluyor mu?
Bir de KBB doktoruna götürün.
Geniz eti olabilir.,
Geçmiş olsun...
ayni sorun benim kizimda da vardi.öksürük suruplari hic bir ise yaramadi.alerji testi bile yaptirdim.alerjisi yoktu hicbirseye.tv den duydugum birseyi yaptim ve kizimin öksürügü gecti. sizde deneyin isterseniz.siyah turpun icini ayup, icine bal dolduruyosunuz. turpun alt kismini kücücük deliyosunuz.bal ile turpun suyu sabaha kadar cay bardaginin icine akiyo..tabiki turpu bardaga oturtuyosunuz..umarim isinize yarar..
geçen bir arkadaşla konuşuyorduk.çocuğu için 1 ay öksürdü filmler çekildi o kadar ilaç içti değişme olmadı.bi anlayamadılar.en sonunda bi doktora götürmüş alerji testi yapılmış meğer alerjikmiş.galiba sizin de öyle.geçmiş olsun
geçen bir arkadaşla konuşuyorduk.çocuğu için 1 ay öksürdü filmler çekildi o kadar ilaç içti değişme olmadı.bi anlayamadılar.en sonunda bi doktora götürmüş alerji testi yapılmış meğer alerjikmiş.galiba sizin de öyle.geçmiş olsun
arkadaşının çocuğunun başka belirtisi olduğunu söyledimi mesela burun akıntısı,kuru öksürük.bizde önce kuru öksürük sonra balgamlı öksürmeye başlıyor.burun kaşıntısı genze doğru akıntı yada burnu dışa doğru akıyor.
Aklımı yiyeceğim arkadaşlar bir akıl verin.2,5 yaşında kızım var.mayısın 9 dan beri öksürüyor.3 doktora getirdim ilaç verdiler antibiyotik,balgamı sökücü verdiler içirdim geçmedi.evde kendim çay,ballı zencefil,pekmez vs..her ne faydalısa yaptım geçmedi.ya niye geçmiyor anlamadım.önceden sabahtan akşama kadar durmaksızın öksürüyordu şimdi sabahları daha fazla öğlene doğru azalıyor.neden bitmiyor çok rahatsız oluyorum üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım.arkadaşlar sizlerde de bu durum varmı.devam eden öksürük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?