Çocuk Hastalıkları kendimi unuttum kulağım,gözüm hep kızımın üstünde

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
nasılmı doktor kadir tuğcu bir site yazıyor sitenin ismini vermek yasak sanırım orda diyorki çocukların hastalıklarının çoğu virütüktür ve virüslere antibiyotikle tedavi ederse daha çok vucuda yerleşir ayrıca bağışıklı gelişmez sürekli hasta olur. artık benim kızımın öksürükleri bir günde geçiyor kadir tuğcunun dediklerini yapıyoru bir kere ateşi 39,5 geçmeyicince ateşini düşürmüyorum 40 dayanırsa cal... ateş düşürücü veriyorum sadece ballı limonlu su içiriyorum sürekli burnunu denizsuyuyla temizliyorum sık sık illa... ped. spreyle acıyorum ve yastığına cold mix diye bir doğal yaglardan yapılmış bir damla var yastığına gece yatınca iki damla damlatıyorum ve bir günde iyleşiyor tavsiyem kadir tuğcu o site sorularına da cevap veriyor ve orda soru ve cevaplar bir sürü hepsini oku ve uygula

Alerji,astım gibi geldi bana, yoksa o kadar ilaç ve bakımla geçmiş olması gerekirdi öksürüğün. Öksürüğün başladığı ayda bunu doğrular gibi.

Canım ateşsiz ve uzun muddet geçmeyen hatta bazen boğurcasına ya da havlar gibi olan hareketlendiğinde şiddetlenen ama ne öksürük şurubu nede antibiyotikle geçmeyen öksürük = alerjik öksürük yada alerjik astım
Alerjık astım diyebilmek için yılda 3 atak yeterli. Bahar ayları bu alerjik durumların azdığı zamanlar. Senin kuzucukta tam çocukların alerjik reaksiyon verdikleri yaşta. Biran evvel çocuk alerji uzmanına götür canım. Bazen ttek bir şurupla kesiyorlar. Eğer gerekliyse 2-3 ay yada duruma göre yıl boyu koruyucu tedaviye alıyorlar astımdan korumak için. Ben oğlumla 3 yasından beri uğraşıyorum şimdi 7 yaşında baharları 1 şurupla atlatıyoruz çok şükür. Aman diyeyim iyi bir doktor bul canım ve sakın ihmal etme cigere yerleşmesin

Allah acil şifalar versin..ilk okuduğumda aklıma alerji olabileceği geldi ki birçok arkadaşta alerji olabileceğini yazmış,inşallah en kısa zamanda iyileşir,geçmiş olsun..

kızımda gece öksürmeleri azaldı ama gündüz çok yoğun öksürüyor.özellikle sabah uyandıktan sonra saat 1e kadar.öğleden sonra azalıyor. 1 aydır sürmesi beni çok üzüyor.

Ya sizin bu durumlarınız benim yaşadıklarımın aynısına benziyor özellikle gece öksürmesi .Alerji testi yaptırın muhakkak.

bidahaki gidisimde söylicem testi yaparmi tabi bilmiyorum:26:
o oksürdukce ben uzuluyorum kendi kendime sinirleniyorum
evde ne kadar titiz olursam olayim kizim krese gidiyor ordanda mikrop kapiyor olabilir.

aynen söyledi.burnunun genelde burnunun genze doğru aktığını söyledi.burnu tıkanıyor akıyor sonra da öksürüyor diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…