Yani aslında çoklu olmasına gerek yok 1 kişi bile yeter. Ya da ne bileyim belki uzaktan benim durumumda olan birini bulurum diye yazmıştım fizikselde olmasa da bulamasam da dijitalde belki bulurum diye düşündümBulsanizda uyacakmi size küçük sosyal hayat yoksa çay kısır olur .Zaten bir süre sonra dedimodu cekememezlik oluyor .Kendi kafa yapınizda öyle bir yerde nasıl olacak bilmiyorum.Etkinlige gidin desem yok işe gidin desem yok .Belki daha iyi fikirler gelir genede bırakıp geldiğiniz yerdeki arkadaşliklari tutması zor .
İyide nasıl güven oluşacak öyle .Ben tavsiye etmem.Gercejk olmayan şey tek tuşla başlar tek tuşla biter .Üstelik eşiniz yanlış anlayabilir.Siz bilirsiniz iyi şanslar .Yani aslında çoklu olmasına gerek yok 1 kişi bile yeter. Ya da ne bileyim belki uzaktan benim durumumda olan birini bulurum diye yazmıştım fizikselde olmasa da bulamasam da dijitalde belki bulurum diye düşündüm
Hiç dijitalden arkadaşınız olmadı mı bu çok garip bir şey değil ki. Arkadaşlık sadece fizikselde tanışarak mı başlamak zorunda? Ayrıca eşim bu konudan muzdarip olduğumu ve arkadaş arayışında olduğumu, burada konu açtığımı falan biliyor. Hiçbir şeyimi saklamam gizlemem ki yanlış anlayabileceği bir ortam oluşmasın.İyide nasıl güven oluşacak öyle .Ben tavsiye etmem.Gercejk olmayan şey tek tuşla başlar tek tuşla biter .Üstelik eşiniz yanlış anlayabilir.Siz bilirsiniz iyi şanslar .
Siz tabiki daha iyi bilirsiniz haklısınız iyi forumlar dilerimHiç dijitalden arkadaşınız olmadı mı bu çok garip bir şey değil ki. Arkadaşlık sadece fizikselde tanışarak mı başlamak zorunda? Ayrıca eşim bu konudan muzdarip olduğumu ve arkadaş arayışında olduğumu, burada konu açtığımı falan biliyor. Hiçbir şeyimi saklamam gizlemem ki yanlış anlayabileceği bir ortam oluşmasın.
işe girin.Merhaba herkese, evleneli 3 hafta oldu ve eşimin olduğu memlekete gelin geldim. Burada eşimin ailesi ve arkadaşları dışında kimsem yok. Evet belki arkadaşları var hepsini tanıyorum ama kurulan iletişim bir yere kadar oluyor malesef. İnsanın kendi arkadaşı gibi olmuyor. Benim kendi arkadaşlarım hep şehir dışında kaldı malesef herkeste kendi hayat koşuşturmasında olduğu içinde arada bir konuşabiliyoruz. Bulunduğum il de çok küçük, sosyal açıdan çok fazla yapılacak bir şeyin olmadığı bir yer. Halk eğitim kursları falan varmış ama evime çok ama çok uzak o yüzden bu seçeneği de eledim malesef. Ben nasıl arkadaş bulacağım, nasıl sosyalleşeceğim. Eşimle de elbette sosyalleşiyoruz onu çok seviyorum ama insan hemcinsi bir arkadaş arıyor kendine... Evlenmeden önceki hayatım çok sosyaldi. Şimdi bi anda böyle olunca inanılmaz dibe düştüm. Lütfen bir akıl verin...
Hiç aklıma gelmemişti teşekkürlerişe girin.
rica ederim , sanal arkadaştan iyidir.Hiç aklıma gelmemişti teşekkürler
İroniydi aslında ama ciddiye aldınız herhaldeİşe girmek nasıl aklına gelmez ya
Niye ironi olsun çok mantıklı bir seçenek aslındaİroniydi aslında ama ciddiye aldınız herhalde
Aklıma tabiki de geldi hanımefendi çalışmak fakat bulunduğum il de çalışabilmek için doğru düzgün iş yok yani iş bul deyince hemen iş bulunmuyor malesef öyle bir dönemdeyizNiye ironi olsun çok mantıklı bir seçenek aslında
Teşekkür ederim fikriniz için araştıracağımKendi sehrinizdeki arkadaslarinizla da dijitalden devam edebilirsiniz eger reel arkadaslik aramiyorsaniz.
Onun disinda hobi, dil vs gruplarına katilabilirsiniz yine sanal arkadaşlik icin.
Yani amacınız forumdan birini bulmak ise bu sekilde cok zor.
Kendi söylediğim "iş bulmak hiç aklıma gelmemişti" lafı ironiydi hanımefendi, yani bu zaten ilk akla gelen şeylerden birisi olur her daim. Bunu karşıdaki düşünemezmiş gibi söylenince saçma oluyorNiye ironi olsun çok mantıklı bir seçenek aslında
Buraya bilmişlik taslamaya mı geldiniz akıl almaya mıKendi söylediğim "iş bulmak hiç aklıma gelmemişti" lafı ironiydi hanımefendi, yani bu zaten ilk akla gelen şeylerden birisi olur her daim. Bunu karşıdaki düşünemezmiş gibi söylenince saçma oluyor
Akıl almaya, siz peki buraya zaten bilinen şeyleri söylemeye mi geldiniz yoksa cidden akıl vermeye mi? Neyse gerçekten akıl verenlerden aklı aldım bana yetti teşekkürler ilginizeBuraya bilmişlik taslamaya mı geldiniz akıl almaya mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?