Kendimi yalnız hissediyorum ne yapmalıyım?

Sosyal olarak pasif olmam beni karşıdakinin saf yerine koyacağı anlamına gelmez. Evet beğenmiyorum sebebini de bir önceki cümlem de açıkladım. Bana canı istediğinde gelen işi düştüğünde yanımda biten bırak hiç samimi gelmiyor bir zahmet sosyal pasif olayım Sahteliği sevmiyorum siz seviyorsanız amenna.

Birisinin evine gidince neden malzeme parasını ödüyoruz? Öğrenci icin yari yarıya gayet makul.
Çünkü evime evimde yemek yemeyi teklif eden o olduğu için olabilir mi? Bende başkasının evine gideyim canım yemek çekti ekmek elden su gölden oh mis.

Tamam abi sessiz birisini çıkarları için kullanan birisi kötü değil bu benim kendi sorunum

Tamam abi sessiz birisini çıkarları için kullanan birisi kötü değil bu benim kendi sorunum
Abi diyerek hakaret etmismi oluyorsunuz kendi fikrinizce evet sizin sorununuz çıkarları için kullanıyorsa kullandirtmayin direkt söyleyin yüzüne olurmu sessiz iyi anlaşılamayan kişi olmayın duygularını dışa vuran içine atmayan endişe etmeyen biri olun da anksiyete okb gibi hastalıklara yakalanmayın iyiliginize yazıyorum gerçi hata bende siz çok iyisiniz işte bende cikarciyim anlamadım hassas ruhunuzu evet haklısınız dünya sizi anlamıyor lanet olsun kötülere demeliydim .İşinize yaramasada hak veriyor olunca sorun kalmazdı .Gerçi insan kendinde sorun bulmayı sevmez hep haklıdır degilmi

Abi dememin sebebi benden yaşca büyük ve erkek olduğunuzu varsaymam. Evet hayır diyebilirim fakat bu kişi de hayır diyebilir. Kimse onunla muhattap olmayınca benim yanımda olması gayet çıkarcı olduğunu gösterir ve daha yeni tanıştığım birisine hadi eve gidelim yemekte yeriz diye sormak istediğim zaman çat kapı gelirim demek iyilik değil bilginize

Erkek olduğumu varsaymakmi maşallah pek sessiz pek içine kapanık çıktınız ben anladım zaten sorun çevrede size iyi forumlar devam edin siz bu kafa ve fikirlerinizle

Erkek olduğumu varsaymakmi maşallah pek sessiz pek içine kapanık çıktınız ben anladım zaten sorun çevrede size iyi forumlar devam edin siz bu kafa ve fikirlerinizle
Değilseniz ben yanlış anlamışım o halde kusura bakmayın ben yaşça büyük olduğunuzu varsayarak saygıdan bu kelimeyi kullandım. Evet sorun tek bizde değil bazen de çevrededir. Size de iyi forumlar. Teşekkürler.

Sahteliği sevmiyorsan istemediğin halde kızla arkadaşlık yapmaya devam etmezsin. Sahte olan sensin. Niye yalnız olduğun da belli oluyor.

Evinde yemek yemek isteyebilir acıkmış olabilir beraber yiyelim düşüncesinde olabilir evine her gelip de yemek isteyenden para mı alıyorsun sen? Yarı yarıya ödeyelim demiş ikiniz de öğrencisiniz. Ayrıca biriyle sırf yalnız kalmamak için görüşmek de çok yanlış bir şey. Sizi kullandığını düşünüyorsanız tek hesap ödemezsin hiç bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…