Kendimi Yalnız hissediyorum...

sahtehayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
443
0
0
İstanbul
Merhaba hanımlar...
Bu aralar niye bilmiyorum kendimi çok yanlız hissediyorum.. Kocamdan yana sorunum yok şükürler olsun ama aile apartmanında oldugum için huzursuzum... Aslında şuanda o taraftanda sorunum yok genel sorunum oydu... İşten yeni ayrıldım 2 gündür evdeyim... Sürekli etrafımdakilerin beklentileri var artık... Görümcen kızını gönderir o nun cocugu düşer koşarım ben giderim... Biri isyan eder yalnızım dıye yıne iş bana düşer.... Kaynanamla aramız soğuk eşim her zaman kahvaltıya gelir.. Önceden annesinde yapardı ilk gün geldi benimle yaptı diye yapmadıgı surat kalmadı... Bende eşime git onla yap ben tek yaparım dedim kabul etmedi... Onu çağırırız dedi bende istemedim eşimde hak verdi çünkü hep iğneliyor beni... Zar zor eşimi ikna ettim annesinde kahvaltı yapıyor aslında hiç böyle birşey yapmıycaktmda neyse alşmıştr dedim... Ben tekte kahvaltı yaparım ölmem herhalde... Şimdi kendime bir meşgale bulmam lazım çok sıkntıdayım... Naparım bilmiyorum.. Başka bir iş için beklemedeyim inşallah o olurda bende kurtulurum evdeki hayattan... Dün görümcem çağırdı yaptım kekimi gittim diğer görümcemlerdeki surat görülmeye değerdi... Yeni doğum yapmıştı gorumcem misafirleri gelcekti birşey yapamaz dedim bende yapmştım.. Bana suat yapan görümcemler evime ilk geldiklerinde bile eli boş dönen insanlar nikahta çekilen fotografın 10 tl laf edıp resmı orda bırakan insanlar bu arada... Kekini yaptıgımda dahil ama ben onlar gibi olamıyorum ailemden gördüğüm bu benim benim annem herkese merhametli olmuştur... Annem aklıma geliyor onun kızı olmak bana yakışır diyorum her zaman... Ama bir bakmdanda düşünüyorum kötümü yapıyorum acaba enayi gibi hissediyorum kendimi ama neyse... Görümcemlerde o kadar sıkıldım ki resmen dedikodu kazanı yok biri yeni evlenmiş huzuru yokmuş ayrılırmış ağzım açık kaldı bende atladım tutamadım yeni evliler birbirini anlamaya çalışıyorlardır huzurla alakası yoktur falan bunlardakı bakış beni yer gibiydi orası ayrı.... Bayılıyorlar bir olay çıksın anlatalım diye.. Dedim ya komşularda vardı benim kaynana arapça konuşuyor tabi... Biri laf etti biz kalkalım siz konuşun o zaman falan dedi.. Ama bizimki böyle şeylerden yüzü kızarmaz tabi.... Neyse genel olarak ev hanımlıgı bana cok sıkıcı geldi..Günah işlemek için ev hanımı olmak bir etken bence
Şimdi ev hanımlarna sesleniyorum zamanınınız nasl geçiriyorsunuz bana çocuk yap diyen çıkmasın bu arada daha 8 aylık evliyim tavsiyelerinizi bekliyorum:26::26:

Son düzenleme:
bende 8 aylık evliyım.şuan çalışmıyorum evdeyım.....dee ben daha cok başka seye takıldım eşiniz nasıl sızden ayrı kahvaltı eder ya! 1 gund egıl 3 gun degıl..ben asla musade etmem..anası evınde otursun ayrı etsın kahvaltısını alıştırmayın böyle şeylere şimdi kahvaltı dıger zamanlar akşam yemegı derken eve hıc göndermez olur.burdakı eşi ve eşinin ailesı kısmından ders almamız lazım.....onun dışında evde nasıl vakıt gecırdıgıme gelınce...kk sağolsun hıc tek degılım kk da zamanın nasıl gectıgını anlamıyorum bile.....onun dısında hergun izledııgm bır dıız var onu ızlıyorum yemek yapıyorum hıı bir de kpss derdım var tabi....

ben eşiini kahvaltı için aneesine yollamanı anlayamadım :s
tamam herkes düşkündür çocuğuna da sen de onun karısısın yani bi ailesiniz siz ne demek ben yalnız kahvaltı edicem o annesine gidecek.. nasılsa sana surat yapacak bi bahane bulacaktır kayınvaliden, güne eşinle başlama keyfinden mahrum etme kendini.
görüşebileceğin kafanın uyuştuğu bi arkadaşın falan yok mu hiç ?

Evet bence de izin vermemem lazımdı ama kayananamın ekmeğini hep eşim alır şimdi ona ekmek alıp evine geçse hayatta konuşmaz eşimle öyle bir cins ki pazarları ben eşimle kahvaltı yaparm... Bana diğer gün işte bana 1 günde ekmek gidiyo der yok pazar günü ekmeksiz kalıyorum der falan... Şimdi yarın benim doğumgünüm eşimin erkenden süprizi var bana tahminim kahvaltıya getırecek bakalım kaynanamın suratı nasl olacak:86:

Ya o kadar yazdıgımdan onu çekip tartışma haline getirme lütfen... Ama haksızmıym bacım böyle kadınlar sürekli toplanyor dedikodu yapıyor insan eti yiyoruz resmen... Sadece dedikodu yapan dedğil dinleyen ve karşı tarafı susturmayanda günahkar değilmi

bugun pozıtıfım belkı sanada faydam dokunur dıyerek konuya gırıyorum :) hayat kısa durma yaşa... yeriz içeriz huzur yoksa olmaz bırak hayatı bazen akışa... sev kocanı evini bolkandan dısarı bakarken o hayatı sev ben öyle yapıyorum denızde balıklar ağdan kacarken suyun ustunde zıplıyorlar hayatta kalmaya calısıyorlar bız hayattayız ölmeye calısırız değilmi :) ne garip işte... bebek yapma ben 2 yıllık evlıyım hayatımda en guzel 2 yılı yaşadım ben kocamla. ailesi yeri geldi cok gezıyorsunuz dıye kızdı bagırdı cagırdı ne yaptım biliyormusun evıme gidince kocama sevgıyle sarılıp yattım ben onun aılesının yanında asalak gibi oluyorum hep böyle sözler dedıkodu bılmem ne konusmam evıme giderim cıvıl cıvıl kocamla yasarım umrumda değildir öbür taraf benım.. arkadasım işinide bulursun calısırsın ama iyi ol kendıne destek ver temzılık yap. bak ıyıkı görümcene kek yapıp gitmişsin iyi niyetın bırgun sana ıyılıkle dönecektır bırak diğerleri surat yapsın onlarada guler yuzle yaklas bırgun degerın bılınecektır ben hıc kavga etmedım evdekılerle ben kayınımın gömleklerını evınden alıp kendı evımde ütüledimm parası bitti para verdim derdi oldu kardes gibi dinledim ıyı nıyetımle yaklastım sımdı kardes gibiyiz 2 senede kardes gibi olduk bı yere gezmeye gider hadı yenge abımle sizde gelın der ıyı nıyetını sakın körlestırme... dunyada kötü cok onlardan farkın olsun arkadasım yanlız hissetme damarındakı akan kanda RABBIM VAR onunla konus şükrett heran ... unutma sevıyorsun sevılıyorsun sağlıklısın hayırlısını ıste... şimdi sevgi ve neşe ile kal

Aslında cok haklısın suanda ay başı oldugum içinde olabilir ruhsal çöküntü ama dediğin gibi bu halimede şükretmem lazım

ben de mecburi ev hanımıyım. işsizim. yaşadığım yerde hiç komşuluk yok. benim komşum falan yok. 1.5 sene olacak bi kere kapımı çalan olmadı.

temizlik yemek yapıyorum. o gün temilziğim yoksa yemeğim varsa, kendime vakit ayırıyorum. dvd koyuyorum. ps3 oynuyorum, netten yeni bilimsel makaleleri okuyorum, ayakkabı bakıyorum. saçımı fönlüyorum. arkadaşlarımla buluşuyorum. haftada 1 anneme gidiyorum.... ,internet var tv var...

o bahsettiğiniz tarz bir ortamda hiç bulunmadım. ev hanımları "toplanır bi araya dedikodu yapar" diye bir önyargı var. takmıyorum.

zaten ev hanımıysan temizliğin 4 4lük olmalı, 3 öğün aynı yemek yenmez mantığından emin ol temizlik yemek yapmaktan çok da vakit kalmıyor.

çalıştığım zamanlar kafam daha çok yoruluyordu ama fiziksel olarak ev hanımlığıyla kıyaslanamaz bile. topuklarım nası tuttu çok ayakta kalmaktan.

bu arada ahh gene sinirlendim, evde oturan kadın dedikodu yapar iş yerinde balkonda sigara molalarında fotokopi başında hep ülke meselesi konuşlur di mi?

senin için demiyorum canım belliki senin görümceler dedikoducu ona göre de ortam yapmışlar. ama bu evhanımlığından değil huylarından çalışsalardı da lyaparlardı.

benim annem 35 senelik ev hanımı. bir kere dedikodu yaptığını duymadım. ben iş yerinde bazen boşa gelip bazen istemeden bi şekilde dedikodu dinlemişimdir. Ya da en yakın arkadşımla dışarıda buluştuğumda "kaynanam böle dedi" dmeişliğim de vardır. ama annemin bir kere olmadı. görümcelerine gider gelir sorarım "ee ne var ne yok" iyiler kızım der. bana öğretmen kuzenim arar deidkodu verir. annem bana bile anlatmaz.

bu meslekle alakalı değil. deidm ya alt katımda kim oturur bilmem. bi tane komşum yok. onlar da beni bilmez.

zaten hemen hemen hergün yemek yapan biri olarak nasıl vakit buluyolar bilmiyorum. dışarı çıkıp arkadşalaırmla buluşacaksam bile bi gün öncden yaparım herşeyimi anca yetişiyor.

dolapta patlıcanım var, patlıcanı atıyorum sulu yemeğini yapmam. hünkar beğendi ya da fırında karnıyarığını yaparım. yani evde olduğum için herşeyime çok özen gösteriyorum e vakitte kalmıyor akraba ziyaretlerine.

siz bol bol üreyin,çoğalın bence...ihtiyaç var böyle düşünen insanlara

Nasıl yani, eşiniz annesinde kahvaltı ediyor siz evde tek başınıza mı ediyorsunuz!!!

Nasıl yani, eşiniz annesinde kahvaltı ediyor siz evde tek başınıza mı ediyorsunuz!!!

Evettt aynen öyle :26: Kaynanam tek kahvaltı yapmasın diye alışmış senelerce şimdi benle yapsa yine bana karşı öfkelencek biliyorum... Ben kahvaltı edipte hergün çağırmak istemiyorum çünkü erken kahvaltı yapyorlar bana göre ve glip her sabah kapıma yapışsn istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…