- Konu Sahibi sahtehayat
-
Merhaba hanımlar...
Bu aralar niye bilmiyorum kendimi çok yanlız hissediyorum.. Kocamdan yana sorunum yok şükürler olsun ama aile apartmanında oldugum için huzursuzum... Aslında şuanda o taraftanda sorunum yok genel sorunum oydu... İşten yeni ayrıldım 2 gündür evdeyim... Sürekli etrafımdakilerin beklentileri var artık... Görümcen kızını gönderir o nun cocugu düşer koşarım ben giderim... Biri isyan eder yalnızım dıye yıne iş bana düşer.... Kaynanamla aramız soğuk eşim her zaman kahvaltıya gelir.. Önceden annesinde yapardı ilk gün geldi benimle yaptı diye yapmadıgı surat kalmadı... Bende eşime git onla yap ben tek yaparım dedim kabul etmedi... Onu çağırırız dedi bende istemedim eşimde hak verdi çünkü hep iğneliyor beni... Zar zor eşimi ikna ettim annesinde kahvaltı yapıyor aslında hiç böyle birşey yapmıycaktmda neyse alşmıştr dedim... Ben tekte kahvaltı yaparım ölmem herhalde... Şimdi kendime bir meşgale bulmam lazım çok sıkntıdayım... Naparım bilmiyorum.. Başka bir iş için beklemedeyim inşallah o olurda bende kurtulurum evdeki hayattan... Dün görümcem çağırdı yaptım kekimi gittim diğer görümcemlerdeki surat görülmeye değerdi... Yeni doğum yapmıştı gorumcem misafirleri gelcekti birşey yapamaz dedim bende yapmştım.. Bana suat yapan görümcemler evime ilk geldiklerinde bile eli boş dönen insanlar nikahta çekilen fotografın 10 tl laf edıp resmı orda bırakan insanlar bu arada... Kekini yaptıgımda dahil ama ben onlar gibi olamıyorum ailemden gördüğüm bu benim benim annem herkese merhametli olmuştur... Annem aklıma geliyor onun kızı olmak bana yakışır diyorum her zaman... Ama bir bakmdanda düşünüyorum kötümü yapıyorum acaba enayi gibi hissediyorum kendimi ama neyse... Görümcemlerde o kadar sıkıldım ki resmen dedikodu kazanı yok biri yeni evlenmiş huzuru yokmuş ayrılırmış ağzım açık kaldı bende atladım tutamadım yeni evliler birbirini anlamaya çalışıyorlardır huzurla alakası yoktur falan bunlardakı bakış beni yer gibiydi orası ayrı.... Bayılıyorlar bir olay çıksın anlatalım diye.. Dedim ya komşularda vardı benim kaynana arapça konuşuyor tabi... Biri laf etti biz kalkalım siz konuşun o zaman falan dedi.. Ama bizimki böyle şeylerden yüzü kızarmaz tabi.... Neyse genel olarak ev hanımlıgı bana cok sıkıcı geldi..Günah işlemek için ev hanımı olmak bir etken bence
Şimdi ev hanımlarna sesleniyorum zamanınınız nasl geçiriyorsunuz bana çocuk yap diyen çıkmasın bu arada daha 8 aylık evliyim tavsiyelerinizi bekliyorum:26::26:
bugun pozıtıfım belkı sanada faydam dokunur dıyerek konuya gırıyorum :) hayat kısa durma yaşa... yeriz içeriz huzur yoksa olmaz bırak hayatı bazen akışa... sev kocanı evini bolkandan dısarı bakarken o hayatı sev ben öyle yapıyorum denızde balıklar ağdan kacarken suyun ustunde zıplıyorlar hayatta kalmaya calısıyorlar bız hayattayız ölmeye calısırız değilmi :) ne garip işte... bebek yapma ben 2 yıllık evlıyım hayatımda en guzel 2 yılı yaşadım ben kocamla. ailesi yeri geldi cok gezıyorsunuz dıye kızdı bagırdı cagırdı ne yaptım biliyormusun evıme gidince kocama sevgıyle sarılıp yattım ben onun aılesının yanında asalak gibi oluyorum hep böyle sözler dedıkodu bılmem ne konusmam evıme giderim cıvıl cıvıl kocamla yasarım umrumda değildir öbür taraf benım.. arkadasım işinide bulursun calısırsın ama iyi ol kendıne destek ver temzılık yap. bak ıyıkı görümcene kek yapıp gitmişsin iyi niyetın bırgun sana ıyılıkle dönecektır bırak diğerleri surat yapsın onlarada guler yuzle yaklas bırgun degerın bılınecektır ben hıc kavga etmedım evdekılerle ben kayınımın gömleklerını evınden alıp kendı evımde ütüledimm parası bitti para verdim derdi oldu kardes gibi dinledim ıyı nıyetımle yaklastım sımdı kardes gibiyiz 2 senede kardes gibi olduk bı yere gezmeye gider hadı yenge abımle sizde gelın der ıyı nıyetını sakın körlestırme... dunyada kötü cok onlardan farkın olsun arkadasım yanlız hissetme damarındakı akan kanda RABBIM VAR onunla konus şükrett heran ... unutma sevıyorsun sevılıyorsun sağlıklısın hayırlısını ıste... şimdi sevgi ve neşe ile kal
bugun pozıtıfım belkı sanada faydam dokunur dıyerek konuya gırıyorum :) hayat kısa durma yaşa... yeriz içeriz huzur yoksa olmaz bırak hayatı bazen akışa... sev kocanı evini bolkandan dısarı bakarken o hayatı sev ben öyle yapıyorum denızde balıklar ağdan kacarken suyun ustunde zıplıyorlar hayatta kalmaya calısıyorlar bız hayattayız ölmeye calısırız değilmi :) ne garip işte... bebek yapma ben 2 yıllık evlıyım hayatımda en guzel 2 yılı yaşadım ben kocamla. ailesi yeri geldi cok gezıyorsunuz dıye kızdı bagırdı cagırdı ne yaptım biliyormusun evıme gidince kocama sevgıyle sarılıp yattım ben onun aılesının yanında asalak gibi oluyorum hep böyle sözler dedıkodu bılmem ne konusmam evıme giderim cıvıl cıvıl kocamla yasarım umrumda değildir öbür taraf benım.. arkadasım işinide bulursun calısırsın ama iyi ol kendıne destek ver temzılık yap. bak ıyıkı görümcene kek yapıp gitmişsin iyi niyetın bırgun sana ıyılıkle dönecektır bırak diğerleri surat yapsın onlarada guler yuzle yaklas bırgun degerın bılınecektır ben hıc kavga etmedım evdekılerle ben kayınımın gömleklerını evınden alıp kendı evımde ütüledimm parası bitti para verdim derdi oldu kardes gibi dinledim ıyı nıyetımle yaklastım sımdı kardes gibiyiz 2 senede kardes gibi olduk bı yere gezmeye gider hadı yenge abımle sizde gelın der ıyı nıyetını sakın körlestırme... dunyada kötü cok onlardan farkın olsun arkadasım yanlız hissetme damarındakı akan kanda RABBIM VAR onunla konus şükrett heran ... unutma sevıyorsun sevılıyorsun sağlıklısın hayırlısını ıste... şimdi sevgi ve neşe ile kal
Evet bencede arkadaşın cinsleri çoğalmalı ama bazı cinsler var ki kökü kurutulmalı bencesiz bol bol üreyin,çoğalın bence...ihtiyaç var böyle düşünen insanlara
Evet bencede arkadaşın cinsleri çoğalmalı ama bazı cinsler var ki kökü kurutulmalı bence
Nasıl yani, eşiniz annesinde kahvaltı ediyor siz evde tek başınıza mı ediyorsunuz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?