Dimi ben de bitek buraya yazıyorum içimdekileriaynen ben de istemiyorum arkadaş.inanın burdakiler daha samimi geliyor çecremdekilerden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi ben de bitek buraya yazıyorum içimdekileriaynen ben de istemiyorum arkadaş.inanın burdakiler daha samimi geliyor çecremdekilerden.
mesela kız arkadaşlarım var.kimisi borç aldı vermedi kimisi borç vermediğim diye küstü.kimisi canı isteyince konuşuyor.kimisi ben üzgünken seviniyor.normal mi böyle arkadaşlıklar sizce?ya sana çok şey yazardım burda ama lise bitti arkadaşlar dağıldı üni bitti dağıldı yine tek kalacaksın ben alıştım böyle daha iyi geliyor kardeşlerim var ailem var çok şükür sözleniyorum onun telaşı var seni aramayacak sormayacak insanları isteme hayatında boşver sen kendine yet yeter
hayır tabikide neden normal olsun insanın en iyi arkadaşı kendisidir şimdiki arkadaşlıklar mefaatmesela kız arkadaşlarım var.kimisi borç aldı vermedi kimisi borç vermediğim diye küstü.kimisi canı isteyince konuşuyor.kimisi ben üzgünken seviniyor.normal mi böyle arkadaşlıklar sizce?
aynen en iyi arkadaşım benim.olmasalar daha iyi.değil mi ben ciddi ciddi bunu düşünüyorum artık.gerçekten gerek yok.inan bana burdaki bayanlar çevremdekilerden daha olgun daha samimihayır tabikide neden normal olsun insanın en iyi arkadaşı kendisidir şimdiki arkadaşlıklar mefaat
Arada da burda dökül saçılAblam bu olayları biliyor eski sevgilimle olanları falan oda destek çıkıyor bana haftasonu zaten onla alışverişe falan gidiyoruz bana iyi geliyo baya işte bu aralar gördüğüm rüyalardan sanırım kötü oldum ama konuştukça daha iyleşiyorum sanki
Çok çokkk teşekkür ederimmArada da burda dökül saçıl
Hatta arkadaş edinebilirsen reeldekilerden daha tarafsız olabiliyorlar
Benim birkaç tane burdan arkadaşım var hiç görüşmedik ama birbirimizin dilinden çok iyi anlıyoruz
eLmayRa ,
gofretto ,
blue_ismyheart ,
AdAm_OLaCaK_KIZ , @NickimTam13Harf gibi..
Lan!Arada da burda dökül saçıl
Hatta arkadaş edinebilirsen reeldekilerden daha tarafsız olabiliyorlar
Benim birkaç tane burdan arkadaşım var hiç görüşmedik ama birbirimizin dilinden çok iyi anlıyoruz
eLmayRa ,
gofretto ,
blue_ismyheart ,
AdAm_OLaCaK_KIZ , @NickimTam13Harf gibi..
Ayıplı konuşma gençlere kötü örnek olacağızLan!askımızı ifsa etme
![]()
ahahahahha alemsin ahahahAyıplı konuşma gençlere kötü örnek olacağız
Ne lan demek istiyo ne aşk meşk
Gardaş demek istiyo bu angaralılar kardeş yani![]()
Ahahahahhahahahahahçok tatlısınız bacılarAyıplı konuşma gençlere kötü örnek olacağız
Ne lan demek istiyo ne aşk meşk
Gardaş demek istiyo bu angaralılar kardeş yani![]()