Kendimi yanlız hissediyorum

Sftm

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
189
51
13
25
İyi geceler kendimi çok yanlız hissediyorum. Yanlız ve kimsesiz kimsenin yakın arkadaşı değilsinizdir ya öle bi his eskiden vardı, ama ne olduysa yakın arkadaşlarım hep gitti. Ben mi hata yapıyorum yoksa yoksa kader mi böle . Anlamadım anlamıyorum .Değer veriyorum . Herşeyi yapıyorum ama kimsenin en yakını olamıyorum . Neden diye sorguluyorum hep . Sanki bu kalabalıkta hep yalnızım . Kimsem yok .Yanlızım .Yanlızım. Bi samimi omuz bulamıyorum neden ömür boyu böle mi olucak ? Sizin var mı bi omuzunuz ?

Var canım hem de 2 Tane. Kimsenin omzunu arama sen boşver. Kendi omuzlarımız yeter. Benim de öyle çok arkadaşım yok. Yok derken selam merhaba tabi var. Bir tane esaslı bir arkadaşım var çok şükür yetiyor. Ama olmasaydı da düşündüm şimdi tabii ki eksiklik olurdu belki ama kendim kendime yeterdim yine de. Nerde çokluk orda şeylik derler ya. Bazen insan sadece kendisiyle bile dertleşmenin aslında başkasıyla dertlşmekten daha iyi olduğunu görebilmeli. Biraz saçma cümleler kurmuş olabilirim saatin geçliğine verin lütfen:) inşallah herşey gönlünce olsun

Benim de pek arkadaşım yok ikiz kardeşim var ablam var öyle yani üzülmeyin o yüzden

İnşallah benim de bi gün yaslanacak güvenip dertimi anlatacak bi omuzum olur. Bazen diyorum ki keşke bi ablam olaydı en azından o benim sırdaşım olurdu .

İnşallah benim de bi gün yaslanacak güvenip dertimi anlatacak bi omuzum olur. Bazen diyorum ki keşke bi ablam olaydı en azından o benim sırdaşım olurdu .
Aman benim de yok ablam. Abim var herşeyi olmasa da belli konuları konuşabiliyorduk. Ablam olsa belki daha farklı olurdu tabii ama bilemiyorum. Bekarsanız ilerde eşiniz olur o omuz inşallah

Allah gönlümüze göre versin

Aman benim de yok ablam. Abim var herşeyi olmasa da belli konuları konuşabiliyorduk. Ablam olsa belki daha farklı olurdu tabii ama bilemiyorum. Bekarsanız ilerde eşiniz olur o omuz inşallah
Kardeşim var o da bi omuz ama uzakta okuduğum icin yanımda yok .İnşallah teşekkür ederim .

Canim bosver sana senden baska fayda yok inan. Bos yere uzme kendini. Etrafinda kuru kalabalik olmasindan iyidir inan.
Öle ama ailemden de uzakta olduğum icin bütün gün Yanlızım Yani aslında oturup konuştuğum arkadaşlarım var ama yakın hissetmiyorum onlar da beni hissetmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…