İnşallah benim de bi gün yaslanacak güvenip dertimi anlatacak bi omuzum olur. Bazen diyorum ki keşke bi ablam olaydı en azından o benim sırdaşım olurdu .Var canım hem de 2 Tane. Kimsenin omzunu arama sen boşver. Kendi omuzlarımız yeter. Benim de öyle çok arkadaşım yok. Yok derken selam merhaba tabi var. Bir tane esaslı bir arkadaşım var çok şükür yetiyor. Ama olmasaydı da düşündüm şimdi tabii ki eksiklik olurdu belki ama kendim kendime yeterdim yine de. Nerde çokluk orda şeylik derler ya. Bazen insan sadece kendisiyle bile dertleşmenin aslında başkasıyla dertlşmekten daha iyi olduğunu görebilmeli. Biraz saçma cümleler kurmuş olabilirim saatin geçliğine verin lütfen:) inşallah herşey gönlünce olsun
Güzel yorumunuz icin çok teşekkür ederimİnşallah benim de bi gün yaslanacak güvenip dertimi anlatacak bi omuzum olur. Bazen diyorum ki keşke bi ablam olaydı en azından o benim sırdaşım olurdu .
Keşke bi ablam olaydıBenim de pek arkadaşım yok ikiz kardeşim var ablam var öyle yani üzülmeyin o yüzden
Aman benim de yok ablam. Abim var herşeyi olmasa da belli konuları konuşabiliyorduk. Ablam olsa belki daha farklı olurdu tabii ama bilemiyorum. Bekarsanız ilerde eşiniz olur o omuz inşallahİnşallah benim de bi gün yaslanacak güvenip dertimi anlatacak bi omuzum olur. Bazen diyorum ki keşke bi ablam olaydı en azından o benim sırdaşım olurdu .
Ya supersiniz, koptum buna
Rica ederimGüzel yorumunuz icin çok teşekkür ederim
Allah gönlümüze göre versinYa ben de yalnızım ama arkadaş yalnızlığı değil benimkisi.Koca istiyom ben yaUykuya dalmam için yastığa sarılıp yatmam gerekiyor sabit durmuyor yastık sinir oluyorum.Uzunca boylu hafif göbişli yastık işini görecek bir koca istiyorum
Kardeşim var o da bi omuz ama uzakta okuduğum icin yanımda yok .İnşallah teşekkür ederim .Aman benim de yok ablam. Abim var herşeyi olmasa da belli konuları konuşabiliyorduk. Ablam olsa belki daha farklı olurdu tabii ama bilemiyorum. Bekarsanız ilerde eşiniz olur o omuz inşallah
Ahahaha sağ ol canım cümlemize.Espri olsun diye yazdım ama okuyunca koca delisi biriymişim gibi geldiAllah gönlümüze göre versin
Öle ama ailemden de uzakta olduğum icin bütün gün YanlızımCanim bosver sana senden baska fayda yok inan. Bos yere uzme kendini. Etrafinda kuru kalabalik olmasindan iyidir inan.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Ahahaha sağ ol canım cümlemize.Espri olsun diye yazdım ama okuyunca koca delisi biriymişim gibi geldi
Amin amin cümlemizi inşallahAllah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Ahahaha sağ ol canım cümlemize.Espri olsun diye yazdım ama okuyunca koca delisi biriymişim gibi geldi
Amin canım hep gülelim güldürelim inşallahBeni güldürdünüz gece gece allah da sizi güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?