Arkadaşlarım da aynen bu tepkiyi veriyor ama bunlar bana eğlenceli gelen şeylerGüne gidip örgü örmek mi. Naptın dostum sen.
Bazı dönemler bu durum geçse de genel yapı itibariyle böyleyim.Üniversite hayatımı yaşayamıyorum sankiGelip gecici birsey olabilir. Nasil iyi hissediyorsaniz onu yapin
böyle düşünmenize sebep olan şey nedir acabacok hos
Bosver kal bence böyle
Aslında birkaç tane benim gibi olan arkadaşlarım var ama çoğunluk böyle olmayınca kendimi değişik hissediyorumCünkü hic böyle bir genc tanimiOrum, herkes ayni tipik genc iste..
Vede örgü örmek iyidir terapi gibi gelir insana, stres atar
benim gibi düşünen insanları olması beni rahatlatıyor.Teşekkür ederimbende örgü örüyorum ve evde takilmayi cok seviyorum, evcil bir insanim. yasim 26. herkes partilere katilmak zorunda degil, bazi insanlar evde daha mutlu oluyor.
haklısınız aslındaYa olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol...
Emin ol sen genç gibi davransanda insanlara yapmacık gelecekhaklısınız aslında
ama genç olduğum için bu hareketlerimde üzerimde anormal duruyorEmin ol sen genç gibi davransanda insanlara yapmacık gelecek
haklısınız bende tam olarak böyle düşünüyorum.Zten giyinip süslenip partiye gitmek çok zor geliyor bana üşeniyorumKendimi hic yasli hissetmiyorum
Ama partiler martiler bana da cok sacma geliyor.
Ha arkadasin dogum gunudur kutlanir
Terfi alir kutlanir
Bir basari olur kutlanir ne bileyim ozel seylerde aktiviteye bayilirim.
Ama her cuma aksami giyinip kusanip foto cekip uzerine neon "Cuma" yazip paylasmak falan cok komik ve kompleksli geliyor.
evet ben böyle çok mutluyum ama insanların beni garipsemesinden çok sıkıldım yanasıl mutluysanız öyle yapın.. herkesin yaptığını yapmak zorunda değilsiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?