Kendimi yaşlı hissediyorum...

Valla ben cok sey yasadim
Sanirim onlardan dolayi ruhum soldu
Kiyafetlerimi bile hep koyu ve tek renk seciyorum
Arkadas ortamlari, cistakli eglence mekanlari vs hiccc tercihim olmadi bu yasima dek..
Ve evet olgunlastim daha yirmili yaslarimin sonundayim ustelik.
Ama seviyorum bu hali.
Sende sevmeyi ogren

herkes partilerde eğlenecek diye bi kural yok ki. yani sorun ne tam olarak anlayamadım. örgü örmek istemiyosanız açın film izleyin kitap okuyun. hani bütün gençlik house partilerinde kopmuyoruz ki. ben hemen her gün evdeyim valla.

Neden kendinizi bir kaliba sokmaya calisiyorsunuz ki?Madem ki bu durumdan memnunsunuz kategorize etmeyin kendinizi.Her genc ayni olmak zorunda degil her yaslida ayni degil..ben nice yaslilar biliyorum 18'lik gencler gibi yasayan.
Onemli olan sizin hayattan zevk alip almadiginiz.
Memnun ve mutluysaniz baskalarinun ne dedigine takilmayin.Ben boyle mutluyum deyin gecin..

İnsanlar olmadık istedikleri yerde ve kişiliğe sahip olurlar sizde böyle mutlusunuz çünkü böyle olmaktan zevk alıyorsunuz bu tamamen kendi seçiminiz kişiye göre göreceli kavram bende tam tersi yaşım 42 ama renkli ve çılgın seyler tarzım keza bu da benim zevk ve seçimim yani kimseye alış vs diye yardımcı olamayız bu karekter dir herkes nasıl mutlu ise öyle yaşasın

Elbette oyle.
Bakin ne demisim.
"Ama seviyorum bu halimi.. Sen de sevmeyi ogren"
Yani neysen onu kabul et.
Madem boylesin, bunu degistirmeye calisma.
Kimsenin onaylayacagi gibi olmak zorunda degilsin.
Eger mutlu degilsen, parmakla gosterilsen ne fayda??
Mesela esim basta bana cok kizardi.
Az renkli seyler giyin, daha kac yasindasin yasli kadinlar gibi davraniyorsun falan!
Ilk baslarda cok kirilirdim. Zevkim olmayan seyleri dayatmasi beni deli ederdi.
Sonra o da alisti
Ben buyum.
Yapacak bisey yok..

valla ben de evcimenim
zamanında cok partılere katıldım ama sımdı evden cıkasım yok
5 gun çalışıyorum
cuma aksamı eve girer pzt sabahı gerı ıse cıkarım
yasın kac bu arada

ama gunler örgü falşan acmaz benı:)

Benide babannem buyuttu ama babanne huylu olmadim. Sizin icinizde varmış demekki, benimsemişsiniz. Mutluysaniz öyle yaşayin illa yaşıtlariniza uymaniz gerekmiyor, siz nasil isterseniz yani. Ama yerinizde olsam bunu tercih etmezdim tabi...

Bence anneanneyle alakası yok bu sizin karakteriniz, anneannenizin de katkısı olabilir ama karakteriniz gereği anneannesine yalan söyleyip dışarda orda burda dolaşan bir tipte olabilirdiniz. Anneanneniz sizi bu şekilde yetiştirmiş ama sizinde karakteriniz yaşınıza göre daha olgun çıkmış yani. Yalnız örgü örmek cidden fazla arkadaşım, mesela arkadaşlarınla bir konsere ya da geziye falan hiç gitmiyor musun? Bunu yağmayacak kadar asosyal değilsindir bence. Mesela bende diskodan nefret ederim kendi arkadaşlarım çok sevmesine rağmen. Bu tip şeyleri zaten sevmek zorunda değilsin ama arkadaşlarınla da mutlaka bir şeyler yapıyorsundur ya da o ortama ayak uydurabilirsin yani.

allah allah, 60 yaşındaki teyzelerin nasıl hissettiğini nereden biliyorsunuz?

geçen yaz 80 küsür yaşında bir teyze gördüm, giymiş sporları, atmış sırt çantasını sırtına, otobüsle şehri geziyordu, vay be dedim ne enerji. hayır kadına otobüste yer verdiler oturmadı da.

yaşınız sizin kimliğiniz değil ki, neden hoşlanıyorsanız onu yaparsınız.

ben de gençliğimde ne kitap okurdum, piiii, annem falan git oyna kızım derdi arkadaşlarınla, iki oynar gelir kitabıma gömülürdüm, herkese saçma gelirdi çevremde, benimse kimliğim oydu yani.

hobileriniz benim hoşuma gitti, bazen ben kendim için de keşke böyle el emeği şeyler yapmak üzerine hobim olsaydı diye düşünüyorum, ama çok başarılı değilim.

Ben de 19 yaşındayım örgü örüyorum ve bununla gurur duyuyorum hatta arkadaşlarım da gurur duyarlar hoşlarına gider, memleketime gelince yaptığım ilk şey şiş iğne iplik vs almak oldu kıyafet makyaj malzemesi vs almak yerine, hedefim çok sevgili sevgilime kazak örebilmek, kıbrıs gibi bir yerde partilere katılmaktan hoşlanmıyorum, lisedeki pek çok kiz arkadaşımla kafa yapısı yüzünden anlaşamadım bazi şeyleri hızlı yaşamayı tercih etmedigimden. Olabilir. Insan nasıl rahatsa oyle yaşamalı.

ahahahha kendimi gördüm resmen

gerçekten vay be dedim.Yaş değil ruh önemliymiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…