Kendimi yaşlı hissediyorum...

kız valla aynı ben ama ben üşenmekten sosyalleşemiyorumda

Biraz da kişilik meselesi. Olgun,ağırbaşlı bir yapınız varsa ne yaparsanız yapın o gençlik hissiyatı oluşmayabiliyor. Ben de öyleydim hala da öyleyim tek farkla artık gerçekten yolun yarısında olgun bir kadınım

aynen kendimi her zaman olgun hissederdim çevremdekilere göre

Ya bide isin anormal tarafi ne oldu biliyomusun teyzem nerdeyse atmis yasinda bana kanki diyo onlarla biyere gitmedigim zaman kusuyolar fln . Bende diyorum artik yasitlarimla takilmak istiyorum . Ama sanki o hayat benden gecmis gibi geliyo cok ozeniyorum su genclere

Merhaba.Eski terimler, Farsça ,Arapça kelimeler kullanmanız, örgü örmeniz bence çok güzel.Herkesleşmediğiniz için bu durumunuz çevreniz tarafınızdan benimsenmiyor bence.Günümüz gençleri hayata çok toz pembe bakıyor.Siz öyle olmadığınızdan çok eğreti durursunuz onların yanında.Tuhaf değilsiniz.Örgü örmek yaşlılara mahsus bir meziyet ya da hobi değil.Birçok insan bunu bu şekilde algılıyor.Ben 18-20 yaşlarımdan beri örgü örüyorum.İnsanların tuhaf düşüncelerine bakıp bu hobimden vazgeçmedim.Çevreniz sizi olduğunuz gibi kabul etmiyorsa tuhaflık sizde değil onlarda bence.

Aynı ben:) Bende sonradan oldu ikinci çocuğa hamile kalınca evcimen bi kadın oldum. Eşim diyor tatile gidelim ben diyorum ki yoruluyorum evden çıkınca valla evde yemek yalıtım sıcak çay yapıp bebelerimle oluyum herşeyden daha güzel. Bence seninki benden bir adım uste ohh ne güzel al eline orgunu bul bide gün miss

evet ben de böyle düşünüyorum ,kendimi değiştirmeye çalışmamaya karar verdim

evden çıkmaya ben de üşeniyorum rahatımı bozasım gelmiyo

Bende 40 hissediyorum. Her zamn olgun bir insandim ama hic örgü örmek falan istemedim. Hala aksamlari disarida dolaşmak istiyorum. Hafta sonları eve girmek istemiyorum.

Yaşınız 21 gözüküyor tam dağıtma zamanlarınız, aptallıklar yapma zamanlarınız. 30 yaşına geldiğinizde elinizde değnekle mi gezeceksiniz?
10 sene sonra ah keşke 20li yaşlarımdaki enerjim olsaydı da şunları şunları yapsaydım diyeceksiniz. Böyle giderse çevrenizdeki arkadaşlarınız sizi artık onları küçümsediğinizi görerek hiç bir yere çağırmayacak sohbet edecek kimseniz kalmayacak.
Size tavsiyem internette "30 olmadan önce yapılması gereken şeyler" diye bir arama yapın. 100 maddeden 70 ini yapın. Yoksa çok yalnız ve pişman bir yaşlılık sizi bekliyor.

Güne gidip örgü örmek mi. Naptın dostum sen.

Ahahahaha koptum ...Örgü örmek ev arkadaşıma çok iyi geliyordu, yani kendisi öyle derdi rahatlıyorum stres atıyorum falan. Ben 3. denememde sinir stres olup atmıştım şişleri bir kenara. Bir daha da elime almadım

bende aynı senın gıbıyım. benı de babannem buyuttu hep buyuk yerlerıne gunlere falan gıderdık onla. bende yasıtlarıma göre çok çabuk buyudum olgunlaştım hatta sankı hiç genç kız olmadım çocuk olmadım gibi. bu yüzden yasıtlarımla hiç anlaşamam. hep kendımden buyuk kişilerle arkadaslık yaparım.

B
BENCE OLMAK İSTEDİĞİNİZ YERDE VE KİMLİKTESİNİZ ZİRA BUNUN DA NET FARKINDASINIZ O HALDE SADECE ANI YAŞAYIN DERİM GENÇLİK KAREKTERLE GİTMEZ MÜSTERİ OLUN SİZİN RUHUNUZ OLGUN VE BU RUHDAN ÇILGINLIK BEKLEMEK AHMAKLIK OLUR SİZ BENCE BÖYLE MUTLU SUNUZ

Düşünceleriniz için teşekkür ederim.Söylediğinize bakacağım :)

sence bu durum nasıl bir duygu

teşekkür ederim haklısınız içimi rahatlattınız :)

Benim kiz kardesim de senin gibiydi daha kuçucuktuk eski eski atasözleri deyimler laflar havada uçusurdu evde kullannan da yoktu. pasta borek yapmayi da yedirmeyi de severdi. Demek ki karakterin senin bu sen rahat ol. Ben agir kizlari cok severim eminim sen boş konusmayan nerde nasil davranmasi gerektigini bilen bir insansin.

37 yaşındayım gidebilsem her gun bir partiye giderdim de ortam müsait değil bence senin karakterin bu yapacak birşey yok madem zevk alıyorsun ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…