Aramizda 3-4yas var. Bazen banada oluyo bi bakiyorum arkadaslaem kuzenlerim evlenmis bn hala evde tv izliyorm. Hangi sinemaya gtsem dye bakiyorm.sonra bi bakiyorm ben onlardan daha rahatim. :) hic uzulme o yuzden. Bende gec kaldgimi dusunurm bazen
çalısıyomusunuz
Arkadaşlar çok kötü bir ruh halindeyim kafayı yicem sanki allahım nasıl bi hayat bu yaşlandım sanki. Yeni ameliyat oldum evden çıkmıyorum hiç bi arkadasımla konusmuyorum bütün gün internette boş boş oturuyom. Zaman vakit geciyor herkes yaşlanıyo evleniyo iş sahibi oluyor ben tek başımayım. Sevgilimde terketti offf ölmek istiyorum bennolursunuz bana güç umut verin biri olumlu bişey söylesin bir kişi bari yanımda olsun
çalısıyomusunuz
23 yaşındayım, sevgilim terk etti, arkadaşlarım mezun oldu, evleniyor bi kısmı benim okulum uzadı, tüm derslerimden kaldım falan. Zaman zaman aynı senin gibi düşünüyorum, ama sonra bunun mantıksızlığını fark ediyorum. Bu bir süreç ve hayatımı yoluna koyacağım yani. Ben böyle de iyi kalpli, tatlı ve güzel cowgirllüm diyorum kendi kendimeBen sevilmeye değerim, mutlu olmak hakkım diyorum. Mutlu olmayı bir nesneye veya sonuca bağlamayın. O sizin içinizde, terk edilmek de bunu keşfetmek için önemli bir adım. Yeni terk edildim de bi makale okudum demin. Biriyle beraber olunduğu zamanla uyuşturucu madde kullanıldığı zaman beyinde hemen hemen aynı maddeler salgılanıyormuş. Aşık olduğun adama bağımlı oluyorsun yani. Mutluluk kaynağın o oluyor. Veya dersler, veya iş bulmak. Bunlar mutluluk kaynağı olmamalı. Unutma sen çok iyisin ve her şeyin en iyisini hak ediyorsun. İyilikleri böyle çekersin kendine:)
Arkadaşlar çok kötü bir ruh halindeyim kafayı yicem sanki allahım nasıl bi hayat bu yaşlandım sanki. Yeni ameliyat oldum evden çıkmıyorum hiç bi arkadasımla konusmuyorum bütün gün internette boş boş oturuyom. Zaman vakit geciyor herkes yaşlanıyo evleniyo iş sahibi oluyor ben tek başımayım. Sevgilimde terketti offf ölmek istiyorum bennolursunuz bana güç umut verin biri olumlu bişey söylesin bir kişi bari yanımda olsun
Aramizda 3-4yas var. Bazen banada oluyo bi bakiyorum arkadaslaem kuzenlerim evlenmis bn hala evde tv izliyorm. Hangi sinemaya gtsem dye bakiyorm.sonra bi bakiyorm ben onlardan daha rahatim. :) hic uzulme o yuzden. Bende gec kaldgimi dusunurm bazen
Cok guzel anlatmissin valla :) demekki yalniz degiliz ara sira oluyo bu ruh hali. Ben bunaldigimda boyle hissederim genelde. Herkes ustume geliyo gibi hissederim.ama etrafima bi bakiyorum pek onemsencek bi dert degilmis
geçmiş olsun ne ameliyatı oldunuz?
dermoid kist ameliyatı oldum çok saolun
bazen ben de yalnızım diye düşünüyorum ama sonra senin gibi en rahatı benim diyorum keyfim yerine geliyo
bide çevremde nedense hep evliliklerinde sorun yaşayanlar çok var onlara baktıkça daha çok korkar oldum
bide yaşadıklarımı da hatırlayınca yalnız ölme fikri daha da güzel geliyo kulağa
konu sahibine de öncelikle geçmiş olsun diyorum yalnızlığın kıymetini bil canım yarın öbür gün evlendiğinde bugünlerini çok ama çok özleyeceksin
evlilik demek çok büyük sorumluluk demek.arkadaşlarını da iyi seçmen lazım ki eğer iyi arkadaş seçememişsen yalnız olmak daha da güzel bence
bırak vakitlerin boş geçsin çalışmaya başlayınca bu rahatlığını da arayacaksın keşke bu kadar işim olmasaymış diyeceksin
o sevgiliye de ben bişi demek istemiyorum ama sana şunu diyim zaten yanında olmak sana kötü günlerinde destek olmak istemiyorsa bırak ne hali varsa görsün
sen seni daha çok seven senin için çaba gösteren birini bekle
hem daha çok küçüksün biraz da yaşından ve ameliyat olduğundan dolayı sanırım psikolojin bozulmuş atlatırsın inşallah bi an önce
tekrardan geçmiş olsun.
ne ameliyatı olursanız olun bu depresiflik geliyor gerçekten..
sevgiliniz tarafından terk edilmenize diyebileceğim tek şey boşverin, kendi kaybeder, sizden iyisini bulamıcaktır vs vs.
arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz aslında iyi gelcektir.
evde dinlenin tv izleyin biraz yaşlanın, sonra nasılsa iyileştiğinizde otomatikmen gençleşeceksiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?