- Konu Sahibi ogretmnhnm
Merhaba hanımlar site site gezindim ama kafam daha da doldu buraya açılmak istedim. Ben 24 yaşında öğretmenliği bitirmiş atanmayı bekleyen genç bir kızım 4 kişilik bir çekirdek aileyiz bir de sevgilim var nasipse evleneceğiz. Benim sorunum büyüdükçe büyüyor kafamda. Ev işi yapıyorum örgü örüyorum hemen hemen her konuda bilgim var ama bunları davranışa dökerken hep bi sıkıntı. Elim çok yavaş mesela dikkatli yapim derken yavaş davranıyorum. Genel olarak kendimi ifade ederken cümlelerim takılıyor bazen karşımdaki saçmaladığımı düşünüyor. Belki de kafam çok dolu o yüzden oluyor bilemiyorum. Evlilik konuşuluyor aile içerisinde ben bi utangaç bi sıkılgan kendimi kadınsı hissetmek istiyorum psikolojim elvermiyor. Fiziğim de düzgün yani kadınsı hatlarım falan ama neden böyle hissediyorum? Belli etmemeye çalışsam da dışarıya karşı bi çekinme utanma oluyor bunu kendime bile belli etmek istemiyorum. Becerikli hamarat eli çabuk kadınlar içerisinde rahat davranan biri olayım artık ben de. Acaba acele mi ediyorum ?