Kendimini çok kötü hissediyorum, nasıl iyileşeceğim.

BaharUtku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
505
260
103
Merhaba hanımlar belki hepiniz yaşça benden büyüksünüzdür yaklaşık 5 yıllık ilişkim bitti küfür, hakaret, saygısızlık hepsi vardı. Düzelir dedim olmadı bitirdim artık kaldıramıyordum. Ayrılalı 3 ay oldu ben beni deli gibi sevdiğini söyleyen adam bugün başkasıyla ayrıca o kişi beni nişan için ikna etmeye çalışırken ınstagramdan arattığı akrabası neden aradın onu dediğimde de öylesine baktım kuzenim dedi bende o zaman istek atsaydın neden sadece baktın dediğimde de bana ne atacam kendilerini bir şey sanarlar demişti. Şok oldum birlikte olduklarını öğrenince, kaldıramıyorum bu durumu ben yapmam gerek? Benzer durumu yaşayan veya şahit olanlar varsa nasıl atlattınız. Zaten onunla olamayacağımı biliyordum ama onca yılın ardından, beni evliliğe zorlayan, aşkından ölüp biten birinden böyle kazık yemek beni çok yaraladı.

Herşey zamanla geçiyor biraz sabredin
Çok örnek var sizin gibi
Ayrıca muhtemelen o 'kuzeni ' ile önceden birşeyler yaşamıştır onun tribi ile istek atmamıştir ilk fırsatta da arayi toparlamış anlaşılan

bitmiş bir iliski için kendini yıpratıyorsun demekki bitmese daha ne çekeceğin varmış baksana canım senleyken aklında o varmış zaten eger devam etseydin budan daha çok üzülecektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…