Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında huylarımı,hem annemden almışım,hem babamdan..
babam gibi detaycı,titiz ve sevgisini hiçkimseye aldırmadan söyleyen ve gösteren,
annem gibi,temiz,düzenli,aşırı duygusal bir kadınım işte...
benim kızımda huy olarak aynı ben,babasına göre huysuzmuşuz ikimiz de..
Allah herkesi yerinde mutlu etsin...
sevgiler...
songül abla valla repini görünce dedim eyvah konu tekrarını buldu geldi..:sinifsinif:
neyseki korktuğum gibi olmadı:lepi:Şeniz
Mesela ben..
Annemin ve babamın bir çok huyunu almışım..Babam gibiyim,inanılmaz gevşek davranıyorum her konuda.Rahatım.Anneminde çabukluğunu almışım,bir şey yapacaksam çabuk çabuk yapıyorum..şutarafagitti
Temizim ama iş yapmayı sevmiyorum fazla..
Beceriklimiyim;o kadar becerikliler varki etrafımda sanırım onlar kadar değilim..Bu anlamda anneme benzememişim mesela.mafoldumben
ıyi bir eş olmaya çalışıyormuyum,bilemiyorum işte bunu.Sanırım eşimden bekliyorum o nasılsa bende ona göre davranıyorum.Bazı zamanlarda onu anlamadığım oluyor kabul ediyorum;bu huyumda babamdankaydirigubbakcemile3
Saygılıyım ama bazen saygısız davrandığımda oluyor kabul ediyorum..:kedi:Eşime karşı olsun,çevremdekilere karşı olsun..
Merhametliyim birde.Hiç bir şeye dayanamıyorum hemen sulugözlü oluyorum bir anda..
Birde dalga geçme durumu..Off bu da babamdan..Anında herşeyle dalga geçebilirim..
dört mevsim gibinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Kendi kendime kalmayı çok severim.Yalnız olayım,kimseye bağımlı kalmıyım,kafama eseni yapayım.Bu huyumda babamdan..opuyorumnanaktan
Gittiğim yerde çok kalamam.Afakanlar basar beni.Aynı babam gibi.Alyayı sevmeye gelir her gün babam buraya,en fazla 20 dakikadır burda duruş süresi.21 dakika olmaz..
Yemek konusunda da babama benziyorum.Yeni şeyleri denemeyi,sevmiyorum dediğim şeyleri yemekten hoşlanmıyorum.İstemiyorsam yemem,karşımdaki ne kadar ısrar ederse etsin..:umursamaz:
Babam geçende şey dedi..Annensin aynı sen.Neden dedim.O da senin Alyayla oynadığın gibi oynardı sizinle..Oyalamayı,o anki huzursuzluğunu dağıtmayı becerebiliyormuşum aynı annecim gibi:asigim:
Birde çok paylaşımcıyımdır.Bu huyum annemle babamın ortak özelliği..,Evde ne yiyorsam ne yaptıysam babamlara giderken mutlaka götürürm,yada babam geldğinde ikram ederim..Hemen hemen babam ve kardeşimin yemediği bir şeyi yememişimdir..Köfte yaptıysam köfte gönderirim,dondurma yediysem dondurma götürürüm giderken..:1hug:
Şu ambulans takıntımıda annemden aldım sanırım..Ne zaman ambulans geçse babamla,kardeşimi ararım..Birde eşimi..Çok kötü bu takıntım da..Annemden yadigar bana..