kendimizi eletirelim.

kafama herşeyi çok takarım, küçücük bir ayrıntıyı büyütürüm, kafayı yicem bu gidişle...
ayrıca çok sabırsızım istediğim anında olsun isterim...

patavaksızım doğrucu olduğumdan her aklıma geleni söylüyorum tutamıyorum kendimi haksızlığa hiç dayanamıyorum

Bende herşeyi kafama takarım:1no2:
Pireyi deve yapmam konusunda üstüme yok..:1closedeyes:
Çok çabuk kızarım..
İstediğim hemen olsun isterim genelde..Çok üzgünüm çoook
Ve yapılsan şeyleri ömrübillahh affedemem unutamam..yerimseniben
Bir haksızlıkmı yapıldıı yapılmamalıydı niye yapıldıı
Üzerinde saatlerce düşünür sorgularımCADIARZU
İnsanlara önce önyargıyla yaklaşırım

Çok dengesizin malesef bi anda tüm hayat akışımı değiştirebiliyorumlmaz:
İnanılmaz da sinirliyim malesef sinirlendim mi bitti gözüm görmezkaydirigubbakcemile
Bide Aşk istiyorum sonrada ufacık hatada ofluyormmmsengözlerimebaksanab

hapşırır gibi konuşuyorum (bu deyimi arkadaşım benim için söylüyor). yani içimden ne geçiyorsa karşımdakine hemen söylüyorum. içimde kalacağına dışımda kalsın yani hihoyyythihoyyyt
sonracığıma, agresifiiiiiiiiiiiim kompleksizimmmmmmmm :dance:
eeeeeee bir de sevgi arsızıyım opuyorumnanaktan

ben cok cabuk sinirlenebiliyorum en ufak seyde bile.. alti yok üstü yok halbiyse..lmaz:
ondan soonraaa.. inatciyimm...:umursamaz:süpheciyimm...CADIARZUdengsizimkafamçokkarıştı (bazen benimki kafayi yiyo bu huyum yüzünden ama napiiiimm:kedi:)
vedeee bana yapilan kötülügü aslaa unutmamklava: (normalde unutkan bi insani) yillar sonrada olsa hesaplasirim :mymeka:
ha bide kafama en ufak sey bile olsa coook takarim hatta uyuyamam...ertesi günde morali bozuk yorgun bitkin suratsiz bi sekilde uyanirim ve dengesizligim baslar kaydirigubbakcemile3

ay ne cok negatif tarafim varmis yaa

söylenmesi gereken bir şeyi bazen söylemiyorum... bu bazen içime oturuyor...

En çok yaptığım şeylerden biri, kendi öz eleştirimi yapmak... Sevmediğim huylarım var elbet, düzeltmeye çabaladığım.... Ne kadar başarabiliyorum bilmem ama en azından annem hep şöyle der bana : " Hatanı kabul etmen , eksilerinin rahatsızlığını duyman bile çok önemli..."
Ben de teselli buluyorum böyle işte fisfisfis
1- Ön yargılıyım :tomato:
2- Alınganım :dilcikar:
3- Kinciyim kötükedihüso (bana yapılan iyiliği unutmam , kötülüğü de ..)
4- Tersim çok pistir ( karşımdakini kara listeye aldım mı geri dönüşü zordur )
5- Sevmediğimi çok güzel bozarım ( ama inancım gereği kalp kırmamak için yapmıyorum, çok üstüme gelinirse yaparım )
6- Çoğu zaman sulu gözüm :çok üzgünüm:
7- Hassasım , kırılganım :a015:
8- Nazlıyım ( kocişe çok naz yapıyom :kedi: )
9- Mükemmeliyetçiyim ..( istiyorum ki her şey çok güzel olsun , kusursuz olsun )
10- İnsan seçerim ( herkesi sevemem ama herkesle konuşurum )
11- Ayrıntıcıyım ( benim için minii minnacık bir detay bile önemlidir , ufacık bir söz beni üzmeye yeter; ufacık bir söz de havalara uçurmaya yeter ...)
12- Yanımda başka birinin övülmesine tahammül edemem , kıskancım -tatlicadiarzu-
13- Beklentilerim yüksek ...( beklediğimi alamayınca üzülürüm )
14- Cadı gibiyim :icecream:

Amaaaaa; tatlı caduuuuuuuuuopuyorumnanaktan

Bu da kocişimin itirafları , kağıda yazdırdım,sizinle de paylaşmak istedim:asigim:

1- çok asabi ve sinirliyim (en kötüsü de bu yaw)
2- çooooooookkkk kinciyim... kötükedihüso (ama arada bu huyumu çok seviyorum)
3- kimsenin çözemeyeceği kadar cinsliğim tutar...
4- yanlış anlamalarda üzerime yoktur...
5- naz çekmeyi hiç sevmem...(napiim ya dayanamıyorum)
6- hastalanırsam asquitom a allah yardım etsin:lepi:
7- mantıksızlığa hiç tahammülüm yoktur.
8- kılıbıklara karşı acayip antipatim vardır ve bu bazen ayılaşmama sebep oluo...
9- biraz pasaklı ve dağınığım galiba...
10- fazla gözyaşı sevmem (benimde gözlerim doluo o zaman)
11- yüksek sesle konuşurum genelde(buda hep yanlış anlaşılır)
12-galiba çok ukalayım...şakkıdı
13- maalesef yeri geldiğinde ağzım çok kötü bozuluo:tomato:
14- son olarak hatalarımı çok kolay ve çabuk kabullenemiyorum yaaaaaaaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
benim de çokk var ama bazılarını değiştirmek isteyip bazılarını istemiyorum...bazılarınıda elimde olmadan yapıyorum...fakat hepsini kabulleniyorum bu nlar beni tanıyanlardan tarafından da bilinir...
tek değiştrmek istediğim ve elimde olmayan herşeyi çok kafaya takmam...çok düşünmem...
sinirliyim...
sevdiklerimden ilgi ve sevgi beklerim sürekli...
alınganım...
yerine ve kişiye göre kibirliyim...
aşırı inatçıyım....
doğrucuyum içimde bişey tutamam ....
sabırsızım...
bişeyi kafama taktıysam yapmadan gözüme uyku girmez....
hassas ve nazlıyım...
özellikle son zamanlarda sinirlerim iyice gevşedi çok sulugöz oldum....
geçmişe ve alışılmışlıklara bağlıyım...yeniyi hemen kabullenemem...
hayatıma herkesi sokmam çok seçiciyim arkadaşlık konusunda çok arkadaşım vardır ama
dostum azdır...herkesle muatap olmam...ama değer verdiklerim için gerekirse ölürüm...

Fazla mükemmelliyetçiyim,sırf bu yüzden ayağıma gelen fırsatları teptiğim olmuştur.:mymeka:
Olmayacak şeylerin olmayacak ayrıntılarına girerim kafayı yediğimin farkında olsam bile,bu özelliğim yüzünden de fazla hayalci biri oldum çıktımmafoldumben

kafaya çok takıyorum herşeyi..küçücük bi olayı dev haline çok kolay getiriyorum..buda hayatımı hep olumsuz hale getiriyo..

Kendimi kullandiriyorum bir daha yapmayacagim diyorum ayni hatayi ama nerde 1 saat gecmiyor yine ayni olayi tekrarliyorum lmaz:

daha bugün annemle konuştum bu konuyu:sinifsinif:
belki yaşadığım şeyler dolayısıyla psikolojik bir sorun da yaşıyor olabilirimkafamçokkarıştı
çok kararsızım,5 dk önce verdiğim kararı 5 dk sonra değiştiriyorum
yaptığım şeylerden sürekli pişmanlık duyuyorum
herşeye takılıyorum,küçücük şeyleri büyütmekte üstüme yoktur
ve daha da var:kedi:

çok ayrıntılı düşünüyorum, aslında bu huyumu sevsem de bazen yorucu oluyo..
biraz tembelim..
bazen işim gereği emir vermem gerekse de bunu yapamıyorum, yapıma ters..ama yapabilmek isterdim..

sabırsızım,çabuk sinirleniyorum,normalde hareketi severim ama bazen bi uyuşukluğum tutuyor bu durumdan nefret ediyorum.benim olumsuz özelliklerim bunlar.gerçi benim bildiklerim bunlar,başkaları başka yönlerden eleştiriyosa bilmem hiç duymadım yanii.

Fazla alingan, kirilgan ve de mukemmelliyetciyim bu yuzden hayatta cok darbeler yedim/yemeye devam ediyorum, dersimi fazlasiyla aldim ama hala aliyorum , simdi ise kendimi tedaviye aldim.,hayirlisi ..........zemuszemus..

safım,takıntılıyım,çabuk sinirleniyorum ve sinirlenincede çenemi tutamıyorum kırıyorum herkesi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…