kendimizi eletirelim.

sarxix papatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
1.544
8
116
51
Ankara
kızlar hadı kendımızı elestırelım.en sevmedıgınız yonunuz hangısı.benım cok ıyımser olmam.herseye karsı bır sebep aramam.karsımdakını haklı cıkarmaya calısmam.suclu olsa bıle.mutlaka sundan dolayı olmustur demem.benı cok yıpratıyo.sız kendınızde nelerı sevmezsınız.

Merhaba...İnsanların bana karşı yaptığı hataları çok çabuk unutuyorum..Buda o kişilerden yeni hataları yapmasını kolaylaştırıyor...Buda benim üzülmeme sebep oluyor...Yinede eskiye göre azalttım ama tamamen değil...

ay vallahi bende öyleyim aynı bu huyumdan nefret ediyorum ne kadar kızsamda ya oda şundan haklı diyorum ve sonra kendi haklılığımı unutuyorum
daha cesur olmayı çok istiyorum ama yapamıyorum ve sonra karşımdakide kendini haklı düşünüyor bunu ben düşündürüyorum sonrada yine ben üzülüyorum
ama elimde değil oluveriyor ben anlamıyorum bile huy işte bende bu huyumdan çok çektim halada çekiyorum
klava:

Cok alinganim ve istedigim birsey varsa ve istedigim zaman olmazsa cok sinirlenirim.Yani insanim sizce insan olmak hatali olmak degilmidir hatalarimiz olmasaydi melek olurduk bence?

ne desem bos cok ıyınıyetlıyım bu huyumdan nefret edıyorum bana yapılan kötuluklerı hemen unutuyorum ınsan unutmaz hatırlar bıraz buda daha cok uzulmemem sebep oluyor ınsanlar kotu gunundeyken hemen yanlarındayım ama benım kotu gunumde neden kımse yanımda degıl sanırım cok dertlıyım kızlar çookk..

bende çok çabuk sinirlenirim ve kimin hatası varsa ve kabullenmediğini sezersem çok ağır eleştirir ve kızarım, bide benimle hiç alakasız birine bir haksızlık yapılsa bile durduğum yerde duramam hemen şu minik burnumu sokarım içine sanki bana neyse ama duramıyorum yaa sonra bi bakmışım hiç alakasız streslerin içindeyim kendine yapılan insan yana çekilmiş ben uğraşırım onun derdiyle, hiç sevmiyorum bu huyumu hiççççç

Çabuk sinirleniyorum. Çabuk affediyorum. Bir değiştirebilsem şu huylarımı iyi olacak.

benim en sevmediğim yönüm birden yelkenleri suya indirmem. yani kimseye (gereken yerde) uzun süren bir kızgınlığım olmuyor ...

kardeşime sordum bende en sevdiğin özellik hangisi diye;
-dobralığımı çok seviyomuş
-el şakaların sevmediğim için bu özelliğimi sevmiyomuş hanfendi................bakk seen

kendimi eleştirecek olursamda çok duygusal olduğum için her şeyi kafama takıyorum,buda beni çok sinirlendiriyooooo

sevmedıgım yonum sevdıgım kısılerden bır kotuluk gorunce kal gelıyor aslında cok hazır cevabımdır ama o kadar sasırıyorumkı bırde annem benı cok nazık yetıstırdı o anda sesımı cıkarmıyorum ama sonra keske sunuda soyleseydım dıye hayıflanıyorum bırde bır ıse baslayınca bıtırene kadar kendımı harap edıyorum hersey mukemmel olsun ıstıyorum en sevdıgım yonum dostlarım ıcın canımı bıle verırım ve olene kadar sır tutabılırım sevgıler

çok çabuk sinirlenmeme bide herkezi kendim gibi görüyorum bunada uyuz oluyorum kocama kızamıyorum ne yaparsa yapsın buda beni deli ediyo yüzünü gördüğümde bitiyo herşey

o kadar çok ki.hangisini sayayım.
1-fevri hareket etmem.
2-çok merhametli olmam.
3-yapılan kötülüğü çabuk unutmam.
4-yapılacak bi iş olduğunda herkesden önce ciddiye alıp omuzlamam.
5-elimdeki paranın kıymetini bilememem.
6-çok gururlu olmam
7-çok sulugözlü olmam.................

kıskanç huysuz sinirli ve asabi herseyden bişey cıkarırım kimöseye güvenmem sıcak kanlıyım sevecenim espiritüel bi insanım herkesi kolay kolay begenmem huylunun tekiyim şımarık kurnaz bi yapımda var ehhe:sm_cool:

insanlara hakettiği değeri vereceksin,ne az ne de fazla.bunu başardım fakat hiç kolay olmadı.aradaki dengenin hiç bozulmadığını gördüm.inanın insan ilşikilerinde bu çok önemli.

aynen katılıyorum arkadaşıma:Roflol:

ben çok sinirliyim çabuk sinirleniyorum bu yönümü hiç sevmiyorum kinci değilim ama ardan uzun yıllarda geçse ana yapılan kötülükleri unutamıyorum bu da içimi her zaman acıtmaya yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…