kendimizi eletirelim.

İnsanlara güvenim yok.. çok asabi gezerim ortalıkta
Sanki herkes bana zarar verecek...yanlış bişey düşünecek
Özellikle erkeklere karşı.. çok suratsızım.. dövecek gibiyim adamları yaa.:mymeka:
Nolacak bu halim bilmiyorum.. her sabah tamam bugün iyi olucam diyorum yok olmuyor
Anlıycanız durum vahim.. bigün gıggg diye gidicem öbür tarafa.. offfff

bende kendimde en çok çabuk sinirlenmem sonrasını düşünmeden hareket etmem..beni üzüyor.
adalet duygum çok ileri seviyede haksızlık oldugu anda kime olursa olsun panter gibi oluyorum..belki bu herkesde olsa koyun olmaktan kurtulurduk..ama bu özelliğimde korudugum çoğu kişiyi pek enterese etmedi ve arkamdan vurdular..birdaha sadece bana dokunan yılan dicem

Çok fazla empati yapıyorum ki bu son zamanlarda çok rahatsız olduğum bi huyum. Eskiden empati yapmadığım için şimdi pişman olduğum şeyler var, heralde o yüzden şimdi böyle oldum ben :sinifsinif:
Korkuyorum. Yine eskiden çok cesurdum, herşeye gözü kapalı dalardım, ama bahtsızlığım neticesinde hep dikkatli ve sağlam adımlar atmaya çalışıyorum.
Bi de çok dağınığım :umursamaz:

çok ağır ve kötü eleştirileri kabul ediyormuş gibi davransamda özümde onu kabul edemiyorum...
insan ayırt edemiyorum... yani insan sarrafı hiiiç olamıyorum az buçuk da olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…