• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimizi Tebrik Ettiğimiz Anlar...Paylaşalım

Yaşadığım onca zorluğa rağmen ben güçlüyüm bunuda aşarım Allahın izniyle diyerek pes etmediğim için kendimi tebrik ediyorum.

Ay dün ben kocişe ne desem beğenirsiniz ...

baştan anlatıyım; komşum 7 / 24 ev temizler... ( komşumun çocuğu yok henüz )...Biz de akşam otururken süpürge sesi geldi bizim eve... ben de dayanamadım kocişe dedim ki:

- Yahu , bu da her gün evini süpürüyor , temizliyor ..

Kociş:

- Yapıcak tabi , işi ne !!!

( bu arada ben de ev hanımıyım şimdilik )

Ben durur muyum :

- Ben yapamam her gün... Kendimi yoramam... İşe güçe ayıracağım vakti , süse püse gezmeye ayırırım daha iyi... yazık di mi bana ... hem kendimi yorucam , yıpranıcam, hem de zaten kocalara

yaranılmaz ev işiyle... Yapıyosun da madalya mı takıyolar.. aksine fark etmiyolar bile... saatlerce evi temizliyosun o gün iş yapmaktan... işten geldi mi fark etmiyor bile...Sen yorulduğunla kalıyosun...

benim kociş aynen kala kaldı , bakın böyle :1shok:

Yani bu kadar açık konuştuğuma mı , yoksa düşündüklerime mi orasını bilemiyorum kaydirigubbakcemile3

Biraz fazla mı dobra olmuş ne gamyoncuiremsu

Tabiki ben bu konuşmamdan dolayı kendimi tebrik ediyorum vereliniortak

Benim´de seni tebrik etmem gerek yürekliligin icin....agzina saglik..opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

kendimi çoğu zaman karşımdakilerindüşüncesiz davranışlarına karşı tutsamda hiç ummadıkları anda onları yerin dibine soktuğum zaman kendimi tebrik ediyorum
e bende insanımya
hep ben lattan alamamki
kaydirigubbakcemile3
yaşasın kötülük biraz daha düşünceli olmayı öğreniyorlar en azından
kaydirigubbakcemile2oh yandan yandan

her zaman çok sabırlı davrandığım için kendimi tebrik ediyorum :hooray:

O yaş pastanın tadına bile bakmadığım için kendimi tebrik etmekle kalmıyor ayakta alkışlıyorummma.s.

bende eşime karşı büyük bi sabır gösterdiğim için tebrik ediyorum kendimi :)

benimde yaptığım çok büyük olmasada kendimi tebrik ediyorum beni haketmeyen birine duydugum büyük aşktan vazgeçerek onu terkettiğim için...

27 Ocak 2009'dan buyana yasadigim tum darbeler, zorluklar ve uzuntulere ragmen dibe vurmadigim,sabrim icin kendimi tebrik ediyorum..Allahim guc vermeye devam etsin,yeter...

benimde 19 gün oruc borcum vardi,
14 ünü tuttum
5 i kaldi
simdilik kendimi bunun icin tebrik ediyorum :) öglene kadar uyusamda yinede tutuyorum dimi ? hahah
arada bi kendini tebrik etmek lazim ya iyi bisey bu

Çevrede gereksiz insanlara tahammül etme nezaketini gösterdiğim için kendime kocamannnnnnnnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis. Tebrikler yani beni. Canım ben ya:teytey::roflol:

çok güzel bir bağ kurmuşum kızımla.. kendimi tebrik ediyorum ona kendimi iki senede çok güzel kabul ettirmişim. o çünkü bana geldiğinde 5 yaşındaydı şuan 7 ve babasını bile beni dinlediği kadar dinlemiyor. bu akşam dedesiyle dışarı iki kez gönderdim çiş yapsın diye kaçıp eve gelmiş..

karakter tahlillerinde yanılmadığım için kendimi tebrik ediyorum, hem de çok...
anneme bile yanıldığını ispatlıyorum ya...harikayım...

sözlülüğümü onaylamayan dayımla konuşmaya çalışma gayretim büyük sonuçlar verio heşey düzeleceği için tebrik ediorum kendimi.. fedakar ve sabırlı olduğum için ..

hiç sakar olmadığım halde 1 haftadır kıra kıra evde bardak bırakmadığım için huzurunuzda kendimi tebrik ediyorum. bu aralar var üstümde birşey ama anlamadım

Verdiğim emeklerimin karşılığını bugün aldım şükürler olsun :Saruboceq:
Döktüğüm gözyaşlarının içerisinde küllerimden doğup doğup ayağa tekrar kalkarak , bugün Allahımın izniyle benim için çok büyük önemi ve anlamı olan bu işi başardığım için kendimi huzurlarınızda tebrik ediyorum :hooray:
Önce Rabbim takdir ve nasip etti, ben de kul olarak üzerime düşen ne varsa yapmaya çalıştım.. Yeri geldi sıkıldım, yeri geldi bunaldım, yeri geldi psikolojim mahvoldu ama hep ayakta durmaya çalıştım.. sabrımızı çok denediler ama yıkılmadım... Hep dua ettim, hep inandım.. Zaman zaman umutlarım yerini tereddütlere ve korkulara bıraktığında Rabbime sığındım yardım diledim...
Hep derdim ya;
" Beklenen gün gelecekse , çekilen çile kutsaldır."
Beklenen gün geldi, çektiğim çileler feda olsun , her şey geride kaldı:şimdi önümde bambaşka bir dünya beni bekler ... Şimdi kendim olma zamanı :lepi:

Son düzenleme:
Back
X