Kendimle celismem.s

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mmry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
771
442
103
Evet kizlar bunu kimseye soyleyemiyorum .ben uyuz insanlardan nefret ediyorumm.Hersey hemen olsun istiyorum Yavas,kuruntulu kisilerden hic hoslanmiyorum.Hele yavas konusanlar uykum geliyor dinleyemiyorum . Ama bende oyleyim kuruntulu degilim birtek cok rahatim is yerinde isimi yaparim sevilirim . Ama keyfim yerinde olcak havamda olcam cok hizliyimdir ama o da her zaman olmuyor .). Yakin dostlarim hepsi hizli pratik kisilerdir cunku oyle secerm .)) .... Bu ne simdi kendimde anlam veremiyorum . Bu da bana dert oldu depresyondamiyim acaba ama 27 yildir depresyondayim hrld.

Uyuz insanlardan nefret ederim ne demek ki? Uyuz insan seviciler de mi var? :confused:
Bir problem göremedim; hepimiz aynı tip insanları sevip, ayı tip insanlarla arkadaş olacak değiliz ya. Ve ağır hareket eden, yavaş konuşan, pratik düşünemeyen insanlar beni de bunaltıyor. Muhtemelen onlar da benim tez canlılığımı bunaltıcı buluyorlardır, yapacak bir şey yok. Aynı dünyada yaşasak da milyon çeşidimiz var.

Evet kizlar bunu kimseye soyleyemiyorum .ben uyuz insanlardan nefret ediyorumm.Hersey hemen olsun istiyorum Yavas,kuruntulu kisilerden hic hoslanmiyorum.Hele yavas konusanlar uykum geliyor dinleyemiyorum . Ama bende oyleyim kuruntulu degilim birtek cok rahatim is yerinde isimi yaparim sevilirim . Ama keyfim yerinde olcak havamda olcam cok hizliyimdir ama o da her zaman olmuyor .). Yakin dostlarim hepsi hizli pratik kisilerdir cunku oyle secerm .)) .... Bu ne simdi kendimde anlam veremiyorum . Bu da bana dert oldu depresyondamiyim acaba ama 27 yildir depresyondayim hrld.
Arkadaşlarınızda her gun havasında olmayı beklemeyecekleri pratik birini seçebılırler:)

Back
X