- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Görüs ,eleştiri,yorum,örnek veya Beni rahatlatacak sozler..Kararı almışsın duymayı beklediğin şey nedir
Sizin hayatınız içimizden geldiği gibi yaşayım elalem herşeyi der ve bu tamamen Allah ile aranızda olam bişey. Bende kapanmak isterim ama yerine getiremeyecegiimi düşündüğüm için hic denemedimGörüs ,eleştiri,yorum,örnek veya Beni rahatlatacak sozler..
Bir arkadaş şeytan vesvese verdi demiş. Sizi kınamıyorum hayat sizin günah sizin sevap sizin.. kimsenin haddine değil yargılamak. Allah ile sizin aranızda.. ama konuya şöyle baksanız? Bir çoğumuz inancı ne olursa olsun hakkıyla yerine getiremiyoruz ki.. ben namaz kılmak istiyorum ama tesettürlü değilim. Herşeyin yeri ayrı bence. Namazın sevabı ayrı tesettürün sevabı ayrı diye düşünüyorum. Belki de yanlıs düşünüyorum. Ben şimdi müslümanım ama dini emredildiği gibi yaşayamıyorum diye müslüman olmayım mı? Ama şunuda yapmam örneğin namaz kılıyorsam alkolden kaçınırım.. sizde tesettürlü olup bir barda alkol tüketmek, ne biliyim denize bikiniyle girmek gibi düşünceleriniz varsa açılmanız iyi olmuş. Ama yok ben bunları yapmıyorum, namaz kılmuyor oruc tutmuyor ama kaplıyım derseniz keşke açılmasanız.
Hayır beni yanlıs anladınız ben size katılıyorum. Eksik yazmışım. Bir arkadas şeytan vesvese veriyor demiş bende tam bunu diyecektim yazacaktım. Kusura bakmayın yanlıs anlasıldımO arkadaş olarak mesajımı yanlış anladığınızı söylemek isterim. Ben burada ki hanimefendiyi aslında güçlü bulduğumu bir süre sonra aklinda ki düşüncelerin sona ereceğini düşündüğümü belirtmek istedim. Ayrıca kınamadım. Neden açıldın madem açılacaktı neden kapandın tarzi bir yorumda da bulunmadım. Sadece düşüncemi üslup çerçevesi içinde belirttim. Neyse bu konu hakkında daha fazla yazmayacağım. Sadece herşeyin hayırlısı olsun. İyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?