- 30 Mart 2018
- 148
- 172
- 23
- 31
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Estağfurullah :)Hayır beni yanlıs anladınız ben size katılıyorum. Eksik yazmışım. Bir arkadas şeytan vesvese veriyor demiş bende tam bunu diyecektim yazacaktım. Kusura bakmayın yanlıs anlasıldım
1 seneden beri var olan düşünce idi buHayat sizin bizi ne ilgilendirir ki? Neden eleştirip ya da harika diye size destek verelim? Herkesin mezarı ayrı diye bir söz var. Nasıl istiyorsanız öyle yaşayın ama sanki siz açılmayı pek kabullenmemişsiniz ki bu konuyu açmışsınız.?
Tesettürde amaç dikkat çekmemek..Ruhen de tesettüre girebilmek.Ben daha da günaha girdiğimi dusundum.bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.onceleri içine kapanık bir insandım .Bu yüzden bana kapanmak kolay gelmisti.Makyaji süslemeyi seviyorum .Bu demek olmuyor ki bunları tesettüre tercih ettim.Sadece eşarbı topuz yapmadan boynuma kadar dağıtıp kullanmak bana zor geldi.Uzerime ferace gibi kapatan bir giysi giymek bana zor geldi. Hafif makyaj da olsa makyaj yapmaktan vazgecemedim.Bir kadın ister tesettüre girer, istemezse girmez. Benim en sevmediğim şey kadınları ilgilendiren bu konu hakkında erkeklerin konuşması, onlara laf düşmez. Önce iki tel saç görünce uçkurlarını gevşeten o beyinlerini, ruhlarını eğitsinler.
Size gelince, nasıl rahat ve huzurluysanız öyle yapın.
Ben herhangi bir ortamda dikkat çekmediğim sürece ki bu sadece baldır-bacak olayı değil, maddi durumu belli eden çokça altın bilezikler, yüksek karatlı elmas ve pırlantalar takılmadığı, makyajda aşırıya kaçılmadığı sürece ortada bir sorun görmüyorum.
Sonuçta erkek dediğin damacanaya bile halleniyor. Biz komple karton kutuya girsek yine bir şey değişmez. Öncelikle anneler erkek çocuklarına kadının önemini ve erkek olarak arzularını kontrol altında tutmayı öğretmeli. O kadar açlar ki kediye, köpeğe hatta timsaha bile ...
Birkaç gün önce burada bir arkadaş eşinin tesettür p*rnosu aradığını yakalamıştı.
Çenem düştü resmen ama şu Kadınlar üzerinden erkeklerin menfaat gütmesi en büyük günahtır herhalde.
Ben sizi anlıyorum. Ben de tesettüre çok yaklaştım hayatımın bir döneminde. İlgilendiğim konularla ilgili derinlemesine araştırmak huyumdur.1 seneden beri var olan düşünce idi bu
Tesettürde amaç dikkat çekmemek..Ruhen de tesettüre girebilmek.Ben daha da günaha girdiğimi dusundum.bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.onceleri içine kapanık bir insandım .Bu yüzden bana kapanmak kolay gelmisti.Makyaji süslemeyi seviyorum .Bu demek olmuyor ki bunları tesettüre tercih ettim.Sadece eşarbı topuz yapmadan boynuma kadar dağıtıp kullanmak bana zor geldi.Uzerime ferace gibi kapatan bir giysi giymek bana zor geldi. Hafif makyaj da olsa makyaj yapmaktan vazgecemedim.
Önderlerimden vazgeçmedim ama.Yine kapalıyım fiziksel olarak sadece saçlarım açık..
Özetlediniz düşüncemi. Teşekkür ederim..Insan neye hazirsa onu yapmali yasamali.
Gostermelik olmamali
yarim yamalak olmamali
Kendini kandirmamali
Hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?