Kendimle ilgili fazla bilgi verdim:(

Valla eski ev arkadasimdan eski sevgilime hatta KKda tanistigim manyağa kadar kimden kötülük gördüysem hep icimi disimi anlattığım icin gördüm. Ne güzel bir huyun varmis. Özendim sana. Ben hayatimla ilgili konusmayi seviyorum. Hatta blogum vardi ergenken . Günlük gibi yazardim internette. Kkda bile bana kalmasi gereken seyleri anlattığım oluyor. Bunun ve hossohbet olmamamin etkisiyle insanlar da herkesten gizledigi seyleri anlatiyorlar. Kim esrar kullanıyor - kimin utanc verici basilma anisi var - kim sevgilisini aldatmis - kim dayak yemis - kim tinder kullaniyor - kimin tacize ugramis... istemedigim kadar cok bilgi beynimin icinde dolasiyor
Evet maalesef bende de aynı durum var bu insanların özelini açma muhabbeti. Hatta başım çok derde girdi bu sebeple. Saçma sapan alakalı alakasız her şeylerini anlatabiliyorlar bana ve çook rahatsız oluyorum. Geçen gün biri günlüğünü okuttu ve okurken çok rahatsız oldum hemen evime gitmek istedim. Niye bunu yapıyorlar anlamış değilim. Benden de aynı yakınlığı bekliyorlar bir de. Dost falan iyi hoş ama bugün dost olur yarın el olur. Kimseye belli olmaz bence

O his bende oluştuğunda mutlaka arkamdan konuşuluyor. Yakın zamanda başıma gelen de komşumla (o sıra yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi) konuşurken kv kp muhabbeti açıldı bende epey dertli olduğum şeyleri anlattım. Gidince rahatsız oldum neden anlattım falan dedim. O gece rüyamda yatak odamda gözleri parlayan yılan gördüm tabiri de yakınlarınızdan biri dedikodunu yapıyor tarzı bir şeydi. Ertesi gün komşumun kvsi geldi tatlı dille dedi ki 'kızım bir şeyini anlatma'. Anlamadım o ara. Sonra ki gün geldi 'ağzı gevşektir kızım dikkat et' dedi. Anladım ki evde mis gibi dedikodum dönüyor. 😂

O his bende oluştuğunda mutlaka arkamdan konuşuluyor. Yakın zamanda başıma gelen de komşumla (o sıra yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi) konuşurken kv kp muhabbeti açıldı bende epey dertli olduğum şeyleri anlattım. Gidince rahatsız oldum neden anlattım falan dedim. O gece rüyamda yatak odamda gözleri parlayan yılan gördüm tabiri de yakınlarınızdan biri dedikodunu yapıyor tarzı bir şeydi. Ertesi gün komşumun kvsi geldi tatlı dille dedi ki 'kızım bir şeyini anlatma'. Anlamadım o ara. Sonra ki gün geldi 'ağzı gevşektir kızım dikkat et' dedi. Anladım ki evde mis gibi dedikodum dönüyor. 😂
Sen anlatırsın dostuna o gider anlatır dostuna. İstisnası yok. Var diyenin kulağına gitmemiştir

Kvalide de az degilmis.

Ben her seyımı anlatan bırı degilimdir ama mesela o an doluysam anlatabılırım. Asla da pişman olmam.bilse ne olur? Bana kım ne yaoabılır kı. Hakkımda bı sey bılıyor diye neden rahatsız olayım.kımın ne dusundugu umrumda degil cunku.mesela en kotu diyelin geldi benı tehdit etti. Yapmazsan ınsan degilsin derim. Yapsa ne olur. En kotu rezil falan olurum baskalarının gozunde. Unutmayın kı bana hicbi şey olmaz yani.

Her arkadaşıma anlatmam. He anlatsamda problem değil bana ne yapabilirler ? Ya da ne düşünebilirler? Umrumda değil...
Ama ‘’yakın arkadaşlarım’’ her şeyimi bilirler.
O yüzden sizi çok doğru bulmadım. Belki sizi bu duruma getiren yaşanmışlıklarınız vardır. Bilemiyorum...
Söylediklerinizi değiştirerek anlatmanız yalan söylemeye giriyor. Dikkat edin söylediklerini unutup sonrasında farklı konuşmayın. Karşınızdaki insanların gözünde güven vermeyen insan olursunuz.

Çok samimi arkadaşlarım var, birbirimize nelerimizi anlatıp dertleşiriz.
Ve bir başkasından anlattığım hiç bir şeyi duymadım.
Ayrıca çok samimi arkadaşımla bı sure konuşmadık, başka bir arkadaş onunla ilgili bana ne soru sorduysa hiç bir detay verecek bir imada dahi bulunmadım. Oda çok emindi bir şey anlatmayacağımdan, aynı benim emin olduğum gibi.
İnsan seçmek önemli. Hamuru, niyeti, insanlığı, vicdanı iyi olan insandır sana dost olan.
Bende mesele siz yapıda birisi ile arkadaş olurum fakat bı sure sonra o arkadaşlık kesinlikle kalmaz. İnsan zayıf hissettiğinde, mutsuz hissettiğinde mutlaka arkadaşına dostuna koşar. Seçimleriniz iyi olursa sorun olmaz.

Kim ne derse desin çocukluk ve ilk gençlik yıllarında edinilen bir arkadas değilse sonradan hangi ortamdan olursa olsun edinilen arkadaştan dost olmuyor. Verdiğin hicbir sir da onlarda kalmiyor cunku büyüdükçe masumiyetin kaybolması mi dersiniz egoların daha ağır basmasi mi dersiniz sanki hepsi uygun bi zamanda çıkarlarına gore kullanmak icin tetikte bekliyorlar. Tabii cok samimi olmaktan bahsediyorum yoksa gerek is arkadaşlarım gerek üni arkadaşlarım olsun geniş bir çevrem var ama belli sınırlar icinde iyiyiz. Dostum diyebileceğim 2 kişi var onlarla herşeyimizi paylaşırız. Ikisi de çocukluk arkadasim. Eğer böyle dostlarınız varsa anca onlarla sir paylaşın veya ailenizle. En kötü ihtimal buraya yazarsınız:)

Merhaba hanımlar. Ben insanları seven ama asla güvenilmeyeceğini düşünen biriyim. Yani bana göre en iyi insan bile dedikodu yapıyor ya da çıkarlar çatıştığında önce kendini düşünür. Bu sebeple yakın arkadaşlarıma bile bazı şeyleri asla anlatmam ya da değiştirerek anlatırım. Geçenlerde arkadaşımla otururken biraz fazla açıldım sanırım. Daha önce anlatmadığım şeyleri anlattım özel hayatım ya da aile hayatımla ilgili. Ve bu şuan beni çok rahatsız ediyor. Daha önce bu hissi bir arkadaşımda da hissetmiştim. Böyle olunca soğuyorum sanki çok içli dışlı olmuşuz gibi geliyor ya da sahiplenilmişim gibi falan. Konuştuğum arkadaşım duygusal ve muhabbeti iyi biri ama hırslı da biri. Yani ego sorunları var ve hırslandığında başka birine dönebilirmiş gibi geliyor. Ben insanlarla sadece eğlenip gülmek ufak birkaç dertten bahsetmek istiyorum ama böyle olunca da hiçbir şeyini anlatmıyorsun,kapalı kutusun falan deniyor. Sizce düşüncelerim doğru mu yoksa bunu aşmalı mıyım?

bende sizin gibi dusunuyorum.. İnsanlar çıkarları için her şeyi yapar.. İşine geldikleri gibi.. Bende kolay kolay anlatmam hiç bir şeyimi..

Back
X