• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimle konuşmalarım

Aynen 73 kilo olmustum 3 kilo verdim 70 oldum suan ne yazikki. 59 kilo olmustum hatta 58 gormustum ah ahh.
Kız naptınnnn....

Bu sefer bak bi kendine de karar ver bacım yine 58 olduğunda korumaya dikkat edecek mıısn? Her hafta kilomu takip Edip yediklerini dikkat edecek mıısn? Önem li olan bu.. bunu yapacaksan çok bu yola yeniden.. yoksa yani olduğunu yerde kal ama daha fazla da kilo alma

Ben de 2 gündüz bozdum.. sabah kötü akşam denge ile geçti ama oldum acaba? Şu an tartı 71.4 deyor akşam saati 🤔sabaha 70.2 bile razıyım yani olur.. 70.5 üssü olmasın nolur 🤲

Kilo verdikten şımaeıp kaçamak yapıyorum sanırım.. bi yandan da kendini tabrik ediyorum amma.. önceki kilo verişlerim de her kilo da kendimde kusur bulurdum.. ne kadar versem az gelirdi sonra pes Edip yine başa sarardım.. şimdi öyle yapmıyorum her verdiğin 1 kiloya nazarla bakıyorum.. kıyafetlerim rahat oldukça övüyorun kendimi.. henüz dışarıdan kimse fark etmedi kilo verdiğini ama ben farkındayım.. çok güzel kilo verdim.. aferin bana böyle devam inşallah ♥️

Evet , artı gelmez mi hiç. 77.9 çok sıkıldım artık. Nasıl bir 77 kiloysa çakıldım resmen

Evet , artı gelmez mi hiç. 77.9 çok sıkıldım artık. Nasıl bir 77 kiloysa çakıldım resmen
WC çıkıyor muusn canım? Benlm de bir arkadaşım 72 de takıldı kaldı resmen aç geziyor ama -100 olamadı 5 gündür WC sıkıntısı var onu bir aylarda 69 bile görür 😂

Ben de bu hafta 70.8...
Geçen hafta 71.4 tü diye hatırlıyorum..

Daha iyi olurdu bu hafta ama şu son 4 gündür diyet falan yapmadım.. börek dersen var pişi dersen var baklava dersen o da var 😂 bakalım 4 günümün çöpünü kaç günde temizlicem 🤷 ama sonuç yine -600 bir hafta da 👍yine bana aferin olsun yavaş yavaş olacaksa da olur yine gün gelir 60.8 geliriz 💐

Pul biber kürü bitti.. midenin yaka yaka yine de 6 gün uyguladım 71.4 den 70.1 i gördüm..

Şimdi zencefil zerdeçal tarçın yoğurt kürü başlıca bu hafta da bu olsun .. yarın da ödem suyu hazırlıcam bakalım 2 gün de öyle içerim onu 👍

Bu hafta benim de kötü geçti. Şuan 78.1
Bu hafta tekrar sıkı bir diyete başlayıp en az iki kilo vermek istiyorum. 1 Mart'ta ki hedefi tutturamadım, bakalım bu sefer olacak mı

Dün 69.7 yı gördüm.. o vs kaçamağa rağmen.. işte relg bitti falan o yüzdendir.. bugün tabi ki de boğazını tutamadım 😂ben den de bu beklenirdi ya...

Yeni haftaya başlıyoruz hayde bakalım...

Bismillahirrahmanirrahim

Bu hafta benim de kötü geçti. Şuan 78.1
Bu hafta tekrar sıkı bir diyete başlayıp en az iki kilo vermek istiyorum. 1 Mart'ta ki hedefi tutturamadım, bakalım bu sefer olacak mı
Bu hafta biz de sıkı bir diyete girdik canım.. yazdık tek tek menülerimizi çarş oruca başlıcam inşallah.. biraz öyle biraz böyle 69 u sabitlenen lazım.. çarş iftara kadar tartılmak yok

Tab ki diyetsiz bir hafta geçirdim...
Yine 71 lerden oynuyorum... Napsam ne etsem ben de şu boğazımı tutsam..

Bende bu iki haftadır motive olamıyorum. Bakalım bu hafta ne yapacağım.

Dün 69.7 yı gördüm.. o vs kaçamağa rağmen.. işte relg bitti falan o yüzdendir.. bugün tabi ki de boğazını tutamadım 😂ben den de bu beklenirdi ya...

Yeni haftaya başlıyoruz hayde bakalım...

Bismillahirrahmanirrahim
Tebrik ederim canım, azmin zaferi bence, insan şartlanıp hedefe kilitlenince azcık bile farklı birşey yese çok kaçırmış gibi geliyor.
Ben de hedefe kilitlendim bakalım, ama 71 olmadan tartı fotoğrafı koymak istemiyorum.
Benden 2 kilo öndesin ve sana 41 kere maaşallah diyorum. Devam edeceğiz..

Uzun bir ara ...

Kaç kiloyum bilmiyorum tartım bozuldu..

Ama tartılasım da yok .. bana sanırım iyi sıkı bir grup iyi gelir gibi geliyor sıkı biri beni takip etsem fena olmayacak bir denemem lazım.. bugğnler de eve kapanmaktan ye de ye moduna girdik.. sanırım 72 falan oldum .. neyse hızlı gelen hızlı gider mantığı ile şu andan itibaren tekrar başlıyorum

Boğaz yolu bi açıldı mı hep canı istiyor insanın bitmiyor.. ne kadar açlık o kadar iyi gibi .. ah bir çözsek şu işi 🤦‍♀️

Tartılmadım hala devam.. 2 gündür hiç şeker tüketmedim..

Öyle böyle devam 🙈 her gün bir şekilde şeker yiyorum sağlıklı fit tarifler yapıyorum ama o bile bazen aşırıya kaçıyor.. hiç tartılmadım sadece beş çevremi ölüyorum aralıktan bu yana 5 cm incelme var sadece.. hergüm Leslie artı zumba yapıyorum yeni saat aldım kalori vs sayıyor işte 350-400 cal arası yakınca zaten çok yorulmuş oluyorum o da 1 saat 15 dk falan sürüyor..

Gel git derken... Yine buradayım 🤭

Şu an 69 lardayım.. 60 olmayı kafaya koydum diyebilirim..
Yasemin Soysalın kitaplarını okudum ve çok çok çok motive oldum.. keşke daha evvel okusaydım..
Bu iştah problemini çözdüm onunla çok şükür öyle sayılır yani.. henüz aman aman bi iştah artışı yaşamadım.. bi ara 72 din tekrar hiç diyet yapmadım sadece zihinsel aktiviteleri yaptım diyebilirşm.. biraz çocukluk ergenlik neden bu sorunlar vs vs derinlerde gezerken sanırım bir baktım 69 olmuş ibre.. öyle orada kaldı tekrar tartışmasına aşure oruç.larını tutuyorum işte onun da iştah kapatmaya etkisi oldu..
Biraz da grip var koku tat çok alamadım canım yemek yemek istemedi.. ilerleyen gğnşer ne gösterir bilemem ama çok şükür artık eskisi gibi baklava yicem diye bir takıntı yok... Hurma bal bunları da yemiyorum.. yemeye yemeye alıştım ve şu an yersem sanki damağım acıtacak gibi geliyor çok tatlı gelirler..

İlk sayfayı yenilemeyeyim dedim.. buradan devam ederim 🤭

Kısaca bu günler de bol bol 60-55 kilo hayali kuruyorum 🥰 kendime s beden kıyafet aldım hala bir kaç şey bakasım var 🤭 artık bir devir kapanıp yenisi açılıyor.. bilinç altında yatan sen annen gibi olacaksın.. hele ki kız bebeye gebe kal daha beter olursun düşünceleri bitti gitti.. kimse gibi olmak zorunda değilim ben benlm.. ve ben istediğim gibi olabilirim.

Back
X