Kendinden 20 yaş büyük adamla beraber olmak

Yani 20 yas buyukse ya evli ya da ayrilmistir. Ge elde baba sevgisi gormeyen kizlar kendisonden buyuk erkeklere ilgi duyarlar. Onda aslinda ask degil baba sefkati ararlar. Buyuk ihyimal sen de oyle bisey arıyorsun. Ama inan olmaz. Biz cocuklarimizfan 20 25 yas buyuguz mesela kusak catismasi yasiyoruz ve evlat deyip alttan aliyoruz. Ama o adam senden surekli onun gibi dusunmeni olgun olmani bekler ve alttan almaz. Olan sana olur ya i soruna cevabim : 5 harf tek kelime OLMAZ

Esasen baba eksikliği yüzünden olduğunu düşünmüyorum çünkü babamı çok severim, ilişkimiz çok iyidir. Kendi yaşıtım erkekleri çok çocuksu buluyorum. Hep böyleydim. Bu arada ben de kendi ayakları üstünde duran biri kadınım, güzel bir mesleğim ve gelirim var çok şükür. Statü açısından eşitiz

24 yaşındayım. Hayır evli değil
Kendi yaşıtın biriyle 2 sene mutlu olup hayatın boyunca mutsuz bir hayat sürmektense anlaşabildiğin biriyle kaliteli bir hayat sürmek mantıklı bence.Bu sana bağlı çok hareketli bir hayat sürmüyorsan olabilir

Nasıl bu kadar eminsiniz. Ben de çalışıyorum ve gelirlerimiz hemen hemen eşit. Kimsenin parasında gözüm yok hiç de olmadı. Sadece oturup konuşabildiğim birini istiyorum yanımda ve yaşıtım erkeklerle bunu yapamıyorum
Sizi çeken ne adamda? Para mı meslek mi kariyer mi? Aşk olmadığı kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…