- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi 3321dertli55
-
Olmaz kuzum.Bu sevdadan vazgec.Olur mu sizce
benim isteğimdi. evlilik teklif etti tatilde. işe döndüm. kafam karıştı, ciddiye binince sanırım. gençleri izledim, ona baktım falan derken.... olmayacağını fark ettim.Peki ayrılık kararını nasıl verdiniz? Sizin isteğiniz miydi?
24 yaşındayım. Hayır evli değil
Eşimin bir akrabası 45 yaşında gecenyıl evlendi kız 24 yaşında mutlu görünüyorlar ama içlerini bilememNasıl bu kadar eminsiniz. Ben de çalışıyorum ve gelirlerimiz hemen hemen eşit. Kimsenin parasında gözüm yok hiç de olmadı. Sadece oturup konuşabildiğim birini istiyorum yanımda ve yaşıtım erkeklerle bunu yapamıyorum
30 ve 50 gayet uyumlu benceKaç yaşında olduğunuza bağlı. 20’li yaşlar 40’lı yaslarla yapamaz. 30’lu yaşlar 50’li yaslarla zor. 40’lı yaşlar 60’lı yaslarla yine zor. Ama 60&80 uyumlu :) zor kuzum zor... Şimdi göze batmasa bile ileride çok büyük problem yaşarsınız.
Ben üniversite öğrencisiyken kendimden yirmi yaş büyük adamla sevgili oldum. Hayatımın en güzel günleriydi. O da aynen dediğin gibi çok genç duran, bakımlı, yakışıklı ve müzisyen biriydi. Harika günler geçirdik. Bir de barı vardı, yaşadığımız şehirde. Ağustos böceği gibiydi.Dışardan saçma görünüyor olabilir ama 20 yaş dediysem öyle kel göbekli bir adam değil. Karizmatik kendine bakan bakımlı bir erkek. 8 aydır beraberiz ama son zamanlarda biraz soru işaretleri oluşmaya başladı kafamda. Benzer hikayelere sahip insanların deneyimlerini okumak isterim
Yani demem o ki sen burada ezbere konuşanlara bakma. Aynı yaşta olup kocasıyla sevişmeyen de var burda, aldatılan da, kötü davranılan da.Ben üniversite öğrencisiyken kendimden yirmi yaş büyük adamla sevgili oldum. Hayatımın en güzel günleriydi. O da aynen dediğin gibi çok genç duran, bakımlı, yakışıklı ve müzisyen biriydi. Harika günler geçirdik. Bir de barı vardı, yaşadığımız şehirde. Ağustos böceği gibiydi.
İlk başta sevgili olmak istemedim. Dedim sen günübirlik bir şey arıyorsundur, ben öyle biri değilim. Bayaa koştu peşimden. Sonra dayanamadım, sevdim.
Bi kere adam her şeye doyduğu için beni hiç aldatmadı. Hep el üstünde tuttu. Evlenelim dedi, ilk günden son güne kadar. Bir kaç yıl sürdü ilişkimiz.
Hala da arada haberleşiriz. Ben onun prensesiydim. Ve muhteşem bir insandı. Haa neden ayrıldım? Bir kaç yıl sonra duygularım bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?