Kendinden 20 yaş büyük adamla beraber olmak

İleride cinsellik, sosyallik ve benzeri konularda çok sıkıntı çekersiniz. Anı yaşamak güzeldir ama biraz da geleceğe yönelik düşünmek gerekir

Peki ayrılık kararını nasıl verdiniz? Sizin isteğiniz miydi?
benim isteğimdi. evlilik teklif etti tatilde. işe döndüm. kafam karıştı, ciddiye binince sanırım. gençleri izledim, ona baktım falan derken.... olmayacağını fark ettim.
fakat sonra öğrendim o da beni aldatmış son dönemlerde. yani o teklif biraz da affettirmek için yapılmış gibi bir şeymiş. vicdanını rahatlatmış. .
inşallah sen istiyosan seninki daha sana uygun biridir.

18’ken 38 yaşında bir adamla görüştüm. Ben o adamla görüşürken babam da 55 yaşındaydı. Yani o adam bile babamın neredeyse çocuğu olacak yaştaydı. O yüzden de hiç ‘babam yaşında adamla’ görüştüğüm hissine kapılmadım. Yaşıtlarımı genel olarak ergen bulurdum, olgun değildi hiçbiri. Bu adam yabancıydı ve ben de dilciyim. Sabahlara kadar oturur sohbet ederdik sadece, harika bir arkadaşlığımız vardı. Bana bir yetişkin gibi davranır düşüncelerime, fikirlerime önem verirdi. Sevgili olmadık ama fiziksel olarak bişiler yaşadık. Kendine iyi bakan spor yapan bir adamdı. Karşıdan görseniz en fazla 24 - 26 yaşında derdiniz. Üstelik benden de çok daha hareketli, barlara clublara giden dans eden bir insandı. Ben çok daha durgun sakin evde oturmayı tercih eden bir insanımdır. Sanki yaşlarımız yer değiştirmiş gibi diye o şikayet ederdi. Onunla görüşmeyi kestikten yaklaşık 6-7 ay sonra şimdiki erkek arkadaşımla görüşmeye başladım. Şimdiki erkek arkadaşım yaşıtım, benden sadece 6 ay büyük. 4. yılımızı yakında tamamlayacağız. Erkek arkadaşım benden ve o 36 yaşında görüştüğüm adamdan çok daha olgun, anlayışlı ve fedakar birisi. Yaşıtım birinde hiç göremeyeceğimi düşündüğüm her şeyi onda buldum.

Bu arada o adamı da 3 yıl sonra, o 41 yaşındayken yolda gördüm. İnanılmaz yaşlı geldi gözüme, çevremde tanıyan herkesten de ‘çökmüş’ lafını çok duydum hakkında.

Dışarı çıktığımızda da hiç zorluk yaşamadık, dediğim gibi adam genç gösteriyordu ben de olgun, yaşımdan büyük gösteririm. Sanki aramızda 4-5 yaş anca var gibi görünüyorduk dışarıdan.

Olup olmayacağı size ve aranızdaki ilişkiye bağlı ancak ben de durup dururken aklınıza takılmadığını düşünüyorum bu durumun.

kızlar 44 yaş zaten öyle ağır hasta olacak vs yaş değil. benim yakın arkadaşlarım var o yaşta. 32'yim ben de. ama 24-44 olunca sıkıntı olabilir. ha olmayabilir de. ama her zaman olabileceği baskısını yaşayacaklar.

24 yaşındayım. Hayır evli değil

Yaaa Allah aşkına yapmayın sizi kırmak istemem ama bu erkeklere niye bu kadar prim yaptiriyorsunuz 24 yaşında pırıl pırıl kadınsın ne işin olur baban yaşında ki erkekle ?!
Sizin yasinizdaki genç ve hayalperest kadınlar yüzünden 30lu yaşındaki erkekler 16-24 arası sevgili istiyor.40lı yaşlar 24- 28 ... Evdeki eşini aldatanlari bosayanlari konuşmak dahi istemiyorum.
Ben 82liyim Babam 62li ve arkadaşlarına amca diyorum nolursunuz azıcık mantik!!!

Orta yaş erkeklerin % 90'ı kendinden çokça küçük genç kızlarla sadece egolarini tatmin etmek için birlikte olurlar. Kaç yaşında olursam olayım hala bir giderim var yani hesabiyla hareket ederler. Ve bu öyle ustaca olur ki sen asla anlayamazsin aslında tamamen bencilliktir. Eğer sen %10 ' luk kısımda ise bol şans ne diyim

44 yaşındaki bir adam , o yaşa kadar evlenip yuva kuramamışsa ben o adamdan korkarım.
24 yaşında bir bayan , 44 yaşındaki bir adam için altın niteliğinde.
Ama sen neden değerini düşürmeye ısrarlısın bilemedim.
İyi düşün gerçi sende tereddüt oluşmasa konu açmazdın.
Adam 55ten sonra cıvıyacak ya daha ne diyim...

Eşimin bir akrabası 45 yaşında gecenyıl evlendi kız 24 yaşında mutlu görünüyorlar ama içlerini bilemem

Canım kimse müneccim değil sana ilerde ne olacağını söylesin.

İlerde yaş farkınız daha belli olacak. Sen enerjikken o yavaştan yorgunluk hissetmeye başlayabilecek. Bu çocuk bakımında hissedilecek. Ve diğer arkadaşların yazdıkları yaşayabileceğin olumsuzluklar.

Zaten evlenme yaşını az çok geçmiş biri olarak seni el üstünde tutacak. Kaybetme korkusunu daha çok yaşayıp sana çokça kıymet verecek. Kendisi için büyük bir başarı olarak görüp seni hiç bir zaman beğenmemezlik yapmayacak. Bu da yaşama ihtimalin olan olumlu şeyler.

Ama hangisini yaşarsın? Hayatının şu an vereceğin en önemli kararında nasıl bir risk alırsın artık o sana kalmış.

Geçen yaz bir tanıdığım kendinden 21 yaş küçük bir kızla evlendi mutlu görünüyorlar. Ama şu var işte 15 yıl sonra sen daha ne iatediğini bilen artık hayattan zevk almayı öğrenmiş biri olacaksın gezmek eğlenmek isteyeceksin ama eşin aynı enerjiye sahip olmayabilir. Belki şu an için iyi ama yıllar geçtikçe sorun çıkma ihtimali büyük. Ha dersen ki sadece sevgiliyiz evlilik planım yok o zaman da daha yaşına uygun insanlarla bunları yaşaman daha iyi hatta en iyisi

30 ve 50 gayet uyumlu bence

Ben üniversite öğrencisiyken kendimden yirmi yaş büyük adamla sevgili oldum. Hayatımın en güzel günleriydi. O da aynen dediğin gibi çok genç duran, bakımlı, yakışıklı ve müzisyen biriydi. Harika günler geçirdik. Bir de barı vardı, yaşadığımız şehirde. Ağustos böceği gibiydi.

İlk başta sevgili olmak istemedim. Dedim sen günübirlik bir şey arıyorsundur, ben öyle biri değilim. Bayaa koştu peşimden. Sonra dayanamadım, sevdim.

Bi kere adam her şeye doyduğu için beni hiç aldatmadı. Hep el üstünde tuttu. Evlenelim dedi, ilk günden son güne kadar. Bir kaç yıl sürdü ilişkimiz.

Hala da arada haberleşiriz. Ben onun prensesiydim. Ve muhteşem bir insandı. Haa neden ayrıldım? Bir kaç yıl sonra duygularım bitti.

Yani demem o ki sen burada ezbere konuşanlara bakma. Aynı yaşta olup kocasıyla sevişmeyen de var burda, aldatılan da, kötü davranılan da.

Bu adam bana bunların hiçbirini yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…