- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi 3321dertli55
OLMUYOR YAPMA VAZGEÇ OLMUYOR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaslada alakali bu.. yasin biraz daha ilerlesin bak gor. Ben cok hareketli insanimdir.. yapim bu .. yapabilecegim sey varsa usenmem hic vs. Yinede zamanla yoruluyorsun bazi seylerden hevesini almis oluyorsun. 10 yil once deli gibi zevk aldigim seyler daha az zevk veriyor hayret ediyorum bazen. Belkide cok yoruluyorumdur ben o da olabilir. Bir cok seyi yapabilecekken evde oturmayi tercih edebilirim cogu zaman..simdi ben 20 yasinda birine ayak uyduramazdim. Onun kani deli akarken ben huzur icinde koltukta pineklemek isteyebilirim.Hayat senin hayatın eşimle benim aramda 13 yaş var 8 yıldır evliyiz 9 senedir birlikteyiz tek sorunumuz ben hareketliyim o daha sakin onu da alıştırıyorum artık çünkü hareketlilik ve yavaşlık yaş ile alakalı değil karakter ile alakalı (bunu diyen çok olacak o yüzden dile getiriyorum) yani demem o ki dene olmazsa ayrılırsın bu kadar basit kimseye sorup kafanı karıştırma hayat senin hayatın
44 yaşına geldığinde konuşalımKadın 44 yaşındayken nasıl baharını yaşasın güldurdunuz vallatamam 44 genç bir yaş da bahar yaşamak daha genç yaşları ifade etmiyor mu?
Neden hayata memur olarak bakiyorsunuzArkadaşlar tüm yorumları okudum biri de yazmamış ki emeklilik nolacak
Konunun başımdan beri tek düşündüğüm bu. Adam 15 sene sonra emekli oldu mu, al sana bütün gün evde oturan amca. Apartmana yönetici de olursa boşluktan tadından yenmez artık. Sen her gün kalkar işe gidersin artık. İşten geldin mi adama yemek yap, evi derle topla. Hayat mı bu ya.