Kendinden 20 yaş büyük adamla beraber olmak

Ne kadar kendine bakarsa baksın,20 yaş demek 2 jenerasyon fark demek.Hele ki günümüzde her seyi cabuk tüketen bir nesil varken bu 20 yas 40 yas falan oluyor.Dış görüntüden bagımsız.Sonucta dısınız değil iciniz anlasacak,dusunceleriniz anlasacak.10 yas tamam da 20 yas babanız yasında olmaz o isler.10 sene sonra ne olacak.40 yasa 60 yas mesela mantıklı mı?

Hayat senin hayatın eşimle benim aramda 13 yaş var 8 yıldır evliyiz 9 senedir birlikteyiz tek sorunumuz ben hareketliyim o daha sakin onu da alıştırıyorum artık çünkü hareketlilik ve yavaşlık yaş ile alakalı değil karakter ile alakalı (bunu diyen çok olacak o yüzden dile getiriyorum) yani demem o ki dene olmazsa ayrılırsın bu kadar basit kimseye sorup kafanı karıştırma hayat senin hayatın
Yaslada alakali bu.. yasin biraz daha ilerlesin bak gor. Ben cok hareketli insanimdir.. yapim bu .. yapabilecegim sey varsa usenmem hic vs. Yinede zamanla yoruluyorsun bazi seylerden hevesini almis oluyorsun. 10 yil once deli gibi zevk aldigim seyler daha az zevk veriyor hayret ediyorum bazen. Belkide cok yoruluyorumdur ben o da olabilir. Bir cok seyi yapabilecekken evde oturmayi tercih edebilirim cogu zaman..simdi ben 20 yasinda birine ayak uyduramazdim. Onun kani deli akarken ben huzur icinde koltukta pineklemek isteyebilirim.

Afedersın de kuş ötmez, ya da erken inzivaya çekilir. Sonra farklı kafalarda olursunuz. Yasam enerjın gider bence.sen gezme tozma kafasındayken o daha durgun olacaktir gibi gibi. Ben tavsıye etmem .

Arkadaşlar tüm yorumları okudum biri de yazmamış ki emeklilik nolacak :rolleyes:
Konunun başımdan beri tek düşündüğüm bu. Adam 15 sene sonra emekli oldu mu, al sana bütün gün evde oturan amca. Apartmana yönetici de olursa boşluktan tadından yenmez artık. Sen her gün kalkar işe gidersin artık. İşten geldin mi adama yemek yap, evi derle topla. Hayat mı bu ya.

Ben de olmaz diyenlerdenim ama brad pitt gelse olmaz diyenleri gor sen:) en onden ben kosardim🤪
Demem o ki insanin gorunusune, durusuna, kafa yapisina vs vs gore degisir o is. İlerisi sorun mu evet ama hayat senin hayatin elalem 15 dakka konusur, sen bir omur yasarsin...

Arkadaşlar tüm yorumları okudum biri de yazmamış ki emeklilik nolacak :rolleyes:
Konunun başımdan beri tek düşündüğüm bu. Adam 15 sene sonra emekli oldu mu, al sana bütün gün evde oturan amca. Apartmana yönetici de olursa boşluktan tadından yenmez artık. Sen her gün kalkar işe gidersin artık. İşten geldin mi adama yemek yap, evi derle topla. Hayat mı bu ya.
Neden hayata memur olarak bakiyorsunuz😁

Yaş farkı çok fazla. Baya bildiğin kuşak farkı var. Şu an sorun olmasa bile ileriki dönemde illa ki sorun olacak. Belli bir süre herşey yolunda görünür ama zaman geçtikçe işler değişiyor. Tabi kendi hayatın, ama sen hayata yeni yeni başlamış ve gencecikken karşındaki senin yaşının iki katı yaşamış, görmüş geçirmiş bir adam... Annemle eşi arasında 14-15 yaş var. İlk evlendiklerinde annem 25-26 yaşındaydı ve hala anlatır bir yere gittiklerinde babasi sanirlarmis. Küçük kız kardeşim doğduğunda, sokakta bebek arabasi ile gezerken o zaman bebek olan kardeşimi seven insanlar "ne güzel baba ve kızları gezmeye çıkmışlar" derlermis. Ki annemin eşi de bakımsız çirkin bir adam değil. Ve birkaç senedir anlaşamıyorlar çünkü annem henüz 44 iken eşi artık 60 Lara merdiven dayadı. Uzun oldu, karmasik oldu ama zor

İmm haýiŕ olmaz bencede ya .. eşimle aramda 8 yaş var buna rağmen uyusamadigimiz şeyler var .. sevgiliyken her şey ayı dayı muhabbeti gibi oluyor alttan alınır belki ama yinede yanında gezdiğin adamı hep fit isteriz sanki ya en azından ben .. tercih diyelim ama evlilikde is daha zor olur ..

Romantik olacaksak; olur tabi neden olmasın önemli olan karakter, aşk falan filan.
Gerçekçi olacaksak; Olmaz. Macera olur ama evlilik olmaz. Sen 30'larda hala düzenli seks hayatına ihtiyaç duyulan yaşlarındayken, adam yemekten sonra kanepede ağzı açık uyuya kalacak. Tabi düzenli spor yapan, sağlıklı beslenen, kondisyonu yüksek bir Türk erkeği (bi gülme geldi) ise bi umut olabilir belki.

Canim bence yine olgun seviyorsan 5 yas buyuk felan bulmalisin bu cok fazla 2 yil sonra hastaliklari vs baslar sen en genc caglarinda mutsuz olabilirsin ilerleyen zamanda benimde oyle bi sevgilim vardi 5 yil sonra yaslandi yani omur gecmez oyle cocugun olsa 10 yil sonra dede mi desin

Canım olmaz demek istemezdim ama çevremde var yaşayan şuan nefret ediyor hayatından nasıl gözüm bukadar kör oldu neden kimse bana dur demedi evlenirken diye insanları suçluyor ki denilmişti dinlemedi. 7 yıllık evli kendisi 30 adam 46 yaşında şuan yani 23-39 ken evlendiler işte ama çok mutsuz onunla uyumak bile istemiyor ki bakımsız bir adam da değil bakımlı sporuna gidiyor ama ne olursa olsun biyolojik yaş az da olsa gösteriyor. Kiiiii ne büyük aşkla herkese rest çekerek evlenmişti düşün işte

Back
X