Kendinden 20 yaş büyük birine aşık olmak

visnemevsimi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
109
28
98
Ankara
merhaba kızlar... en yakın arkadaşımın başına gelen bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Özel bir okulda öğretmen; kendinden 20 yaş büyük bir bey var ile çalışıyor, adam bekar. Arkadaşım yeni mezun ve 23 yaşında. İse uyum sürecinde bu beyin katkısını gördüğünü söylüyor. Beyefendi zaman zaman arkadaşıma iltifat ediyor, bazı konuşmalarda geçmiş ilişkilerini hayatında biri olup olmadığını sorgulamış arkadaşım unutamadığı kimsenin olmadığını söylemiş, o kadar ilgili davranıyor ki dilinden düşürmüyor bazı günler tek gündemimiz bu. Bir gün biz işe sen aşık oldun diye yolladık adamın yanında tir tir titremiş adam dafarketmiş. Sonra duyduk ki adamın yeni gelenlere tavrı bu herkes çapkın diyor. Şimdi şöyle bir kaygısı var adam hareketlerinden duygularını anladı ona gerçekten değer vermiyor kullanmak istiyor diğer kızlar gibi siz ne düşünüyorsunuz...

Ya 43 yaşında bir adam üstelik çapkın,(bence tanımı bu değil ama) 23 yaşındaki kıza aşık olacak. Hadi gerçekten samimiyetle aşık diyelim, arkadaşınız kabul edecek mi cidden? Hayatının baharında, bu neyin kafası bence kendine gelsin..
+1000
Yazık o kıza, adam sadece heyecan arıyor, gencecik kız , yazık eder kendine

20 yaş çok fazla.. yaş aralıklarında bi kere büyük uçurum var.. 50 ve 70 yaş değil ki, 23 ve 43.. ayrıca tek problem yaş gibi görünmedi bana.. adam zampara galiba baya baya..

23 yaşında eğitimli bir genç kız nasıl bir yoklukta ki azıcık ilgi gördüğü bir adama 20 yaş farka rağmen aşık oluyor? Yuh yani.
Her yoruma saygım var ve teşekkür ediyorum ancak benim konuyu açma amacım arkadaşımın adamın onun heyecanını farketmesi üzerine duyduğu kaygıydı. Bu konuda ne yapabilir nasıl adamın düsüncesini tersine cevirebilirdi. Bir bayanın bir başka bayana böyle bir yorum yapması hoş değil.

Her yoruma saygım var ve teşekkür ediyorum ancak benim konuyu açma amacım arkadaşımın adamın onun heyecanını farketmesi üzerine duyduğu kaygıydı. Bu konuda ne yapabilir nasıl adamın düsüncesini tersine cevirebilirdi. Bir bayanın bir başka bayana böyle bir yorum yapması hoş değil.
uzak durarak, mesafe koyarak.. bu kadar basit..

İş ortamında herkesle mesafeli olmalı zaten, yeni olduğu için zamanla öğrenecektir.

Back
X