Kendinden 20 yaş büyük birine aşık olmak

Olaya tersten de bakarsak böyle durumlarda hadi genç kızların o yaşta gözü kör (önceki yorumumda da dedim hormonlar hormonlar) ama kızlara salça olan kart horozların aşk meşk diye hiçbir mazereti olamaz. Kesinlikle iyi niyetli değiller amaçları ya ego tatmini (yaşlanıyorum ama çıtır kızlar bana hasta) ya da kızdan bir menfaati var.

Adam feleğin çemberinden geçmiş aşık olmayacağı kesin ama olsa bile bunun ilerisini düşünüp (fiziksel, ruhsal, cinsel uyum illa ki bozulacak) seviyorsa eğer özellikle uzak durması lazım. Ama nerde

adam 43 kiz 23 bu ciddimi ya bu adam cok genc gosteriyor yada kiz kör olmus veya yaslilardan hoslaniyor

merhaba kızlar... en yakın arkadaşımın başına gelen bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Özel bir okulda öğretmen; kendinden 20 yaş büyük bir bey var ile çalışıyor, adam bekar. Arkadaşım yeni mezun ve 23 yaşında. İse uyum sürecinde bu beyin katkısını gördüğünü söylüyor. Beyefendi zaman zaman arkadaşıma iltifat ediyor, bazı konuşmalarda geçmiş ilişkilerini hayatında biri olup olmadığını sorgulamış arkadaşım unutamadığı kimsenin olmadığını söylemiş, o kadar ilgili davranıyor ki dilinden düşürmüyor bazı günler tek gündemimiz bu. Bir gün biz işe sen aşık oldun diye yolladık adamın yanında tir tir titremiş adam dafarketmiş. Sonra duyduk ki adamın yeni gelenlere tavrı bu herkes çapkın diyor. Şimdi şöyle bir kaygısı var adam hareketlerinden duygularını anladı ona gerçekten değer vermiyor kullanmak istiyor diğer kızlar gibi siz ne düşünüyorsunuz...
Adam capkin olmasa zaten o yasa kadar coktan evlenirdi. Niye o yasa kadar bekar kalmis

Wolf o biraz da genetik ya, adam bilmem kaç yıldır aynı görünüyor. :) Birazcık bakımla, özenle de böyle görünüyor işte. Kimisinin genleri şanssız oluyor, üzerine de hamurları yiyip yiyip oturunca, öz bakımını da yapmayınca işte sonuç kötü oluyor.

İşte diyorum bizim milletin genetiğinde yok :D

Yaşım 31 şu gün beğeneyim diye oğlanları koysalar çıtır 25 likleri beğenirim. :D
Ben bu babası yaşındaki adamlara bakan kızları anlamıyorum.

Back
X