Kendinden 20 yaş büyük birine aşık olmak

Her yoruma saygım var ve teşekkür ediyorum ancak benim konuyu açma amacım arkadaşımın adamın onun heyecanını farketmesi üzerine duyduğu kaygıydı. Bu konuda ne yapabilir nasıl adamın düsüncesini tersine cevirebilirdi. Bir bayanın bir başka bayana böyle bir yorum yapması hoş değil.

Aksine, yakın yaştaki bir kadın olarak kendimi o durumda hayal edemediğim için yuh dedim. Hemcins olmak içinde bulunduğunuz her durumu anlayışla karşılamamı mı gerektiriyor? "Arkadaşınıza" bu halinin ne derece abesle iştigal olduğunu anlatır kendisine gelmesini sağlarsınız belki bizim yorumlarımız sayesinde. Odak noktası adamın anlamaması değil kendi hislerini bitirmeye çalışmak olmalı. O zaman zaten anlaşılacak bir şey de kalmayacak. Yoksa kurda kuşa yem olacak yazık, siz giderken kim bilir kaçıncı defa dönüyordur çapkın bey.

merhaba kızlar... en yakın arkadaşımın başına gelen bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Özel bir okulda öğretmen; kendinden 20 yaş büyük bir bey var ile çalışıyor, adam bekar. Arkadaşım yeni mezun ve 23 yaşında. İse uyum sürecinde bu beyin katkısını gördüğünü söylüyor. Beyefendi zaman zaman arkadaşıma iltifat ediyor, bazı konuşmalarda geçmiş ilişkilerini hayatında biri olup olmadığını sorgulamış arkadaşım unutamadığı kimsenin olmadığını söylemiş, o kadar ilgili davranıyor ki dilinden düşürmüyor bazı günler tek gündemimiz bu. Bir gün biz işe sen aşık oldun diye yolladık adamın yanında tir tir titremiş adam dafarketmiş. Sonra duyduk ki adamın yeni gelenlere tavrı bu herkes çapkın diyor. Şimdi şöyle bir kaygısı var adam hareketlerinden duygularını anladı ona gerçekten değer vermiyor kullanmak istiyor diğer kızlar gibi siz ne düşünüyorsunuz...
olacak is mi yaptiginiz???
adam herkese boyle ise siz kendi kendinize gelin guvey olmussunuz, uzerine titreme nedir ya... adam 40 40 elbette anlar.
kullanir tabii.. ya ne yapacak?
bana da biri gelse sana asigim gibi dursa bende kullanirim..adamin sucu yok ki.. kizlar akilli olacak...

merhaba kızlar... en yakın arkadaşımın başına gelen bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Özel bir okulda öğretmen; kendinden 20 yaş büyük bir bey var ile çalışıyor, adam bekar. Arkadaşım yeni mezun ve 23 yaşında. İse uyum sürecinde bu beyin katkısını gördüğünü söylüyor. Beyefendi zaman zaman arkadaşıma iltifat ediyor, bazı konuşmalarda geçmiş ilişkilerini hayatında biri olup olmadığını sorgulamış arkadaşım unutamadığı kimsenin olmadığını söylemiş, o kadar ilgili davranıyor ki dilinden düşürmüyor bazı günler tek gündemimiz bu. Bir gün biz işe sen aşık oldun diye yolladık adamın yanında tir tir titremiş adam dafarketmiş. Sonra duyduk ki adamın yeni gelenlere tavrı bu herkes çapkın diyor. Şimdi şöyle bir kaygısı var adam hareketlerinden duygularını anladı ona gerçekten değer vermiyor kullanmak istiyor diğer kızlar gibi siz ne düşünüyorsunuz...
uzak dursun, mesafeli olsun,is harici gorusmesin.

Ya tamam hayat romantik bir film değil, çoğumuzun hayatından roman da yazılmaz ama duygular için insanları bu derece aşağılamak da yanlış. Evli değil adam sonuçta. Kimsenin yuvası yıkılmıyor. 23 yaş çocuk bir yaş da değil. Burada anlatılan adam bence de kıza bir şey hissetmiyor ayrıca ilgiyi fark etmiş. Kullanma potansiyeli var. Ama herkes böyle olacak diye bir şey yok. 20 yaş fark ilişkiyi yaşayan tarafları ilgilendirmiyorsa bizi hiç ilgilendirmez. Etrafımda aralarında büyük yaş farkı olup mutlu olan insanlar var. Evet insan 10-20 sene sonrasını düşündüğünde "ne olacak" diyor ama bunu onlar dert etmiyorsa benim hiç haddime değil. Kızı yerin dibine sokmuşsunuz.

Arkadaşınız hiçbir şey yok gibi davranacak mecburen. Bir süre sonra alışır zaten adamı her gün göre göre. Diğer iş arkadaşlarından farkı kalmaz. Adam yaklaşmaya çalışırsa da uzak tutar. Başka bir şey yok şu an yapacak.

İstediği kadar kıza yardımcı olsun, iş ortamından bir adamın bu kadar özel hayatının içine girmesine neden izin veriyorki arkadaşınız?

Unutamadığın biri var mı ne demek? Sana ne ya? Basbayağa kıza zarf atmış, kız da üzerine atlamış. Titremesine gelene kadar, adam çoktan anlamıştır kızın ona boş olmadığını.

40 larınıda zampara bir insan, 2o nin başlarında azıcık ilgi görünce bu adam bana aşık sanacak bir genç kız... Şu ana kadar yaşanmış hiç bişeyi silmesi mümkün değil, ama bundan sonra ağır bir duruşu olsun iş ortamında. Yoksa sıkıntılı.

biraz da gazı siz vermişsiniz kıza yok aşık olmuşsun bilmem ne , bu zamana kadar hiçbir erkekten ilgi görmedi sanırım babası yaşındaki adamın ilgisine tav olmuş .

Benim annemle babam arasında da 20 yaş fark var. Evlilik olabiliyor tabiki ama mutluluk asla olmaz. Aynı evin içinde tek kelime bile etmiyorlar. Eskiden çok mutlulardı. Babam yaşlandıkça değişti ki aralarında eğitim farkı da oldukça fazla. Annem şu an orta yaşlı, güzel, bakımlı ve kültürlü bir bayan. En güzel yıllarını heba etti. Uyarın arkadaşınızı uzak dursun. Tabiki aşık olmak güzel fakat bu kişi onun için doğru kişi değil

Biraz daha beklesin 20 yaş farkı çok az bence arkadaşın azimli 40 yaş farkı bulsun.
Te Allah'ım ya. Cidden bu yeni nesil uçmuş. 23 yaşında ki hatunun babası yaşında ki adamdan beklentisi ne olabilir?
Adam beklentilerini ne kadar karşılayabilir? Ya cidden sinirlerim bozuldu.

Şimdi aradaki farkı anlayamaz arkadaşın aşk ilgi onu mutlu ediyor
Nezan gerçeklerle karşılaşır ozamam anlar
Uzuk dursun demiyorum desem bile ne işe yarar sadece şunu derseniz arkadaşınıza hiçbirşeyde acele etme bekle aşık bile olsan aklıbaşında bir aşık ol

23 yaşında sımsıkı bir erkekle sevişmek varken, 20 yaş büyük adamla ?!!
Bilemedim valla. Aşk değişik bir durum. Demek ki gözü birşey görmüyor.

valla şimdi keanue reeves de 50 küsür yaşında.
gayet de gideri var yani, neden olmasın.
Keanu Reeves gibiyse neden olmasın. :KK53:
Fakat babam da 53 yaşında, hiç de öyle görünmüyor. Yani herkes genç görünmeyi başaramayabiliyor.
Johnny Deep, Keanu Reeves gibi isimler istisnaları oluşturuyor sanırım. :KK51:

Keanu Reeves gibiyse neden olmasın. :KK53:
Fakat babam da 53 yaşında, hiç de öyle görünmüyor. Yani herkes genç görünmeyi başaramayabiliyor.
Johnny Deep, Keanu Reeves gibi isimler istisnaları oluşturuyor sanırım. :KK51:

ya ben bu keanue yi çok beğeniyorum, kızım olsa alırım yaşa bakmam :anneadayı:
(evliyim :KK70:yanlış anlaşılma olmasın)

Keanu Reeves gibi olsa 30 yas bile fark olur da. Daha kulak killarini duzeltmeyen yurdum erkeginden bir Keanu cikacak he... Pehh... :KK70: :KK70: :KK70:
Wolf o biraz da genetik ya, adam bilmem kaç yıldır aynı görünüyor. :) Birazcık bakımla, özenle de böyle görünüyor işte. Kimisinin genleri şanssız oluyor, üzerine de hamurları yiyip yiyip oturunca, öz bakımını da yapmayınca işte sonuç kötü oluyor.

Adam capkin olmasa zaten o yasa kadar coktan evlenirdi. Niye o yasa kadar bekar kalmis

ben esımle tanıstıgımda o 40 ben 25 yasındaydım ve su an evlıyız yaklasık 2 yıldır... benımkınede ortak bır tanıdık bundan uzak dur capkındır vs demıstı ama hic capkınlıgını gormedım , yanı baskasının lafına gore hakeret etmemek lazım , tanımak ısterse tanısın adamı ama iş yerleri aynı oldugu için mesafeli davransın yani flörtöz takılmasın ama yakın takibe alsın duruma göre değerlendirsin....

Back
X