- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
- Konu Sahibi visnemevsimi
Ah bu ergenlik hormonları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her yoruma saygım var ve teşekkür ediyorum ancak benim konuyu açma amacım arkadaşımın adamın onun heyecanını farketmesi üzerine duyduğu kaygıydı. Bu konuda ne yapabilir nasıl adamın düsüncesini tersine cevirebilirdi. Bir bayanın bir başka bayana böyle bir yorum yapması hoş değil.
olacak is mi yaptiginiz???merhaba kızlar... en yakın arkadaşımın başına gelen bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Özel bir okulda öğretmen; kendinden 20 yaş büyük bir bey var ile çalışıyor, adam bekar. Arkadaşım yeni mezun ve 23 yaşında. İse uyum sürecinde bu beyin katkısını gördüğünü söylüyor. Beyefendi zaman zaman arkadaşıma iltifat ediyor, bazı konuşmalarda geçmiş ilişkilerini hayatında biri olup olmadığını sorgulamış arkadaşım unutamadığı kimsenin olmadığını söylemiş, o kadar ilgili davranıyor ki dilinden düşürmüyor bazı günler tek gündemimiz bu. Bir gün biz işe sen aşık oldun diye yolladık adamın yanında tir tir titremiş adam dafarketmiş. Sonra duyduk ki adamın yeni gelenlere tavrı bu herkes çapkın diyor. Şimdi şöyle bir kaygısı var adam hareketlerinden duygularını anladı ona gerçekten değer vermiyor kullanmak istiyor diğer kızlar gibi siz ne düşünüyorsunuz...
uzak dursun, mesafeli olsun,is harici gorusmesin.merhaba kızlar... en yakın arkadaşımın başına gelen bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Özel bir okulda öğretmen; kendinden 20 yaş büyük bir bey var ile çalışıyor, adam bekar. Arkadaşım yeni mezun ve 23 yaşında. İse uyum sürecinde bu beyin katkısını gördüğünü söylüyor. Beyefendi zaman zaman arkadaşıma iltifat ediyor, bazı konuşmalarda geçmiş ilişkilerini hayatında biri olup olmadığını sorgulamış arkadaşım unutamadığı kimsenin olmadığını söylemiş, o kadar ilgili davranıyor ki dilinden düşürmüyor bazı günler tek gündemimiz bu. Bir gün biz işe sen aşık oldun diye yolladık adamın yanında tir tir titremiş adam dafarketmiş. Sonra duyduk ki adamın yeni gelenlere tavrı bu herkes çapkın diyor. Şimdi şöyle bir kaygısı var adam hareketlerinden duygularını anladı ona gerçekten değer vermiyor kullanmak istiyor diğer kızlar gibi siz ne düşünüyorsunuz...
Keanu Reeves gibiyse neden olmasın.valla şimdi keanue reeves de 50 küsür yaşında.
gayet de gideri var yani, neden olmasın.
Keanu Reeves gibiyse neden olmasın.
Fakat babam da 53 yaşında, hiç de öyle görünmüyor. Yani herkes genç görünmeyi başaramayabiliyor.
Johnny Deep, Keanu Reeves gibi isimler istisnaları oluşturuyor sanırım.![]()
valla şimdi keanue reeves de 50 küsür yaşında.
gayet de gideri var yani, neden olmasın.
Wolf o biraz da genetik ya, adam bilmem kaç yıldır aynı görünüyor. :) Birazcık bakımla, özenle de böyle görünüyor işte. Kimisinin genleri şanssız oluyor, üzerine de hamurları yiyip yiyip oturunca, öz bakımını da yapmayınca işte sonuç kötü oluyor.Keanu Reeves gibi olsa 30 yas bile fark olur da. Daha kulak killarini duzeltmeyen yurdum erkeginden bir Keanu cikacak he... Pehh...![]()
![]()
![]()
Adam capkin olmasa zaten o yasa kadar coktan evlenirdi. Niye o yasa kadar bekar kalmismerhaba kızlar... en yakın arkadaşımın başına gelen bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Özel bir okulda öğretmen; kendinden 20 yaş büyük bir bey var ile çalışıyor, adam bekar. Arkadaşım yeni mezun ve 23 yaşında. İse uyum sürecinde bu beyin katkısını gördüğünü söylüyor. Beyefendi zaman zaman arkadaşıma iltifat ediyor, bazı konuşmalarda geçmiş ilişkilerini hayatında biri olup olmadığını sorgulamış arkadaşım unutamadığı kimsenin olmadığını söylemiş, o kadar ilgili davranıyor ki dilinden düşürmüyor bazı günler tek gündemimiz bu. Bir gün biz işe sen aşık oldun diye yolladık adamın yanında tir tir titremiş adam dafarketmiş. Sonra duyduk ki adamın yeni gelenlere tavrı bu herkes çapkın diyor. Şimdi şöyle bir kaygısı var adam hareketlerinden duygularını anladı ona gerçekten değer vermiyor kullanmak istiyor diğer kızlar gibi siz ne düşünüyorsunuz...