kendinden büyük sevgili

tataly

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
67
29
288
Merhaba. Benim bir derdim var ve çok fazla ikilemde kaldım ne yapacağımı bilemedim umarım bana yardımcı olursunuz :(

Yeni bi erkek arkadaşım var ama sorun şu 26 yaşında ben de 21 yaşındayım ve seni istiyorum demeye başladı korkuyorum bu konuda çünkü hiç kimseyle birlikte olmadım olmayı da düşünmüyorum.. bunu ona söylediğimde anlayışla karşıladı aslında ama elbet bi gün olacağımızı ten uyumunun da olması gerektiğini şu an saygı duyduğunu ama aylarca da bu durumu sürdüremeyeceğini onun da bir erkek olduğunu unutmamam gerektiğini söyledi.. ama içimden de gelmiyor şu an.. sizce yol yakınken ayrılmalı mıyım? isteklerine karşılık vermeyeceğimi düşünüyorum...

bunu ona söylediğimde anlayışla karşıladı aslında ama elbet bi gün olacağımızı ten uyumunun da olması gerektiğini şu an saygı duyduğunu ama aylarca da bu durumu sürdüremeyeceğini onun da bir erkek olduğunu unutmamam gerektiğini söyledi.. ama içimden de gelmiyor şu an.. sizce yol yakınken ayrılmalı mıyım? isteklerine karşılık vermeyeceğimi düşünüyorum...

Dürüstçe ve güzel bir dille kendi beklentilerini anlatmış.

Bu anlamda bir karşılık vermek istemiyorsanız birbirinize fazla bağlanamdan bitirmeniz en doğrusu bence.

eğer siz birlikte olmak istemiyorsanız karşı tarafın bu duruma saygı göstermesi gerekir. Bir gün mutlaka olacak dediyse niyeti belli. Siz de bunu yaşamak istemiyorsanız devam ettirmenin manası yok. Evlilik öncesi birlikteliğe olumlu bakmıyorsanız bu kişiye çok güvenmeyin derim.

Merhaba. Benim bir derdim var ve çok fazla ikilemde kaldım ne yapacağımı bilemedim umarım bana yardımcı olursunuz :(

Yeni bi erkek arkadaşım var ama sorun şu 26 yaşında ben de 21 yaşındayım ve seni istiyorum demeye başladı korkuyorum bu konuda çünkü hiç kimseyle birlikte olmadım olmayı da düşünmüyorum.. bunu ona söylediğimde anlayışla karşıladı aslında ama elbet bi gün olacağımızı ten uyumunun da olması gerektiğini şu an saygı duyduğunu ama aylarca da bu durumu sürdüremeyeceğini onun da bir erkek olduğunu unutmamam gerektiğini söyledi.. ama içimden de gelmiyor şu an.. sizce yol yakınken ayrılmalı mıyım? isteklerine karşılık vermeyeceğimi düşünüyorum...

ilişkinin başında birliktelik istiyorsa ,amacı kendi arzularını tatmin edecek biri sen olmazsan başkası olur ,tabi senin niyetin gönül eğlendirmek ,beraber olmak değilse arkana bakmadan kaç derim ..

Bence bu kimsenin karışabileceği bi konu değil. Senin için ne geçiyorsa ne istiyorsan onu yapmalısın.Hayat senin hayatın yanlışlarında doğrularında senin.Kendi fikirleri kendi kararlarını alabileceğini düşünüyorum çünkü bu önemli bi konu

bence de bir an önce ayrılın istemediğinizi zaten belirtmişsiniz

birbirmizi bi kaç aydır tanıyoruz bana ulaşmak için yapmadığı kalmadı ve bi hafta falan oldu

kötülüğünün yanında iyiliği de var aslında onu da görüyorum o olmasa kesinlikle ayrılırdım ama şöyle bi durum var çok kültürlü ailesi falan da çok düzgün nerede ne yapılması gerektiğini de bilen birisi o yönünü çok sevdim o yüzden işte kafam karıştı..

Evlenmeden olmaz deseydin ne kadar süredir berabersiniz illa erkek diye her istediğinimi yapacaksın sonucta bizde kadınız bizimde isteklerimiz oluyo paat diye kucağınamı atlaman lazımmış cnm bence o seninle kendi istekleri için beraber kendiside söylemiş zaten tbi sen daha iyi bilirsin böyle sürmez dediğine göre kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş zaten sakın kendini onun gözünde düşürme isteklerini yerine getirip ağırlığını ortaya koy derim cnm

Birlikte olmayı düşünmüyormuşsun hazır ona bağlanmamışken ayrılın. Yoksa ileri de bağlanıp onun isteğini sırf sevdiğiniz için yerine getirip pişman olabilirsiniz.

Bu tarz seyler onceden planlanıp konuşuluyorsa o isten hayır gelmez benim icin.
Yani bir erkek daha basından sana "su an hayır desen de ileride olmalı ben erkeğim " vs tarzında konuşuyorsa ortada doğallık ve sevgi olduguna cok inanmıyorum ben.
Kisi bastan senin tepkini anlamak icin konuyu acmış sanırım. Su an hayır ama ileri de olmalı ten uyumu muhabbetine girmiş sonrasından.
Iliski operatör paketi gibi olamaz. Olursa hesaplı iliski olur. Yani icinde opusmek sevişmek olmalı diye iliskisine yaklaşan insanlar bana samimi gelmiyor hic bir sekilde.
Eger sevmiyorsan ve samimi bilmiyorsan ki buraya yazdığına gore hosuna gitmemiş tavrı , ona bundan rahatsız oldugunu ve seni soğuttugunu açıkla. Tepkisine bak. Eger olmazsa ben yokum derse zaten ayrılırsın. Sogudugunu rahatsız oldugunu belirt. Tepkisine bak buna gore karar ver

Büyük derken aranız da 5 yaş var, normal yani
Yaşla alakası yok çocuğun talep ettiği şeyi sen istemiyosun
E o zaman ayrıl.

Evlenmeden olmaz deseydin ne kadar süredir berabersiniz illa erkek diye her istediğinimi yapacaksın sonucta bizde kadınız bizimde isteklerimiz oluyo paat diye kucağınamı atlaman lazımmış cnm bence o seninle kendi istekleri için beraber kendiside söylemiş zaten tbi sen daha iyi bilirsin böyle sürmez dediğine göre kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş zaten sakın kendini onun gözünde düşürme isteklerini yerine getirip ağırlığını ortaya koy derim cnm

bi hafta oldu daha ve neye uğradığımı şaşırdım..

kötülüğünün yanında iyiliği de var aslında onu da görüyorum o olmasa kesinlikle ayrılırdım ama şöyle bi durum var çok kültürlü ailesi falan da çok düzgün nerede ne yapılması gerektiğini de bilen birisi o yönünü çok sevdim o yüzden işte kafam karıştı..

Sevgi dışında her durumdan detay veriyorsunuz

senı kullanmak ıçın çıkıyor bellı aman buna ızın verme .dırek ayrıl boyllerınden uzak dur

Birde su var sevgilin 26 sen 17 18 olsan yas problemi diyeceğim. Ama sende 21 yasında bir genc bayansin. Cok yas sorunu oldugunu düşünmüyorum. Kisi 30 un üstünde degil sonuçta.
Iliski istegi de yaşla alakalı degil. Nitekim 20 yasında erkeklerde bunu isteyip yaşıyor emin ol.
Sorun yas farkı degil. Sorun karşındakinin samimi olup olmadıgı olmalı bence

Back
X