kendinden büyük sevgili

Dürüstçe ve güzel bir dille kendi beklentilerini anlatmış.

Bu anlamda bir karşılık vermek istemiyorsanız birbirinize fazla bağlanamdan bitirmeniz en doğrusu bence.

Aynen katiliyorum..

kızlarrr merhaba benmde 5 yıllık bir ilşkimm her şeyy gayet yolunda giderken son 2-3 aydır her şey tepetaklak olduu şu an kurtarmaya çalışıyorum ama ne yapsam geri tepiyor nasıl davranmalıyım sizce aramızda ciddi bir yaş farklı varr

Merhaba. Benim bir derdim var ve çok fazla ikilemde kaldım ne yapacağımı bilemedim umarım bana yardımcı olursunuz :(

Yeni bi erkek arkadaşım var ama sorun şu 26 yaşında ben de 21 yaşındayım ve seni istiyorum demeye başladı korkuyorum bu konuda çünkü hiç kimseyle birlikte olmadım olmayı da düşünmüyorum.. bunu ona söylediğimde anlayışla karşıladı aslında ama elbet bi gün olacağımızı ten uyumunun da olması gerektiğini şu an saygı duyduğunu ama aylarca da bu durumu sürdüremeyeceğini onun da bir erkek olduğunu unutmamam gerektiğini söyledi.. ama içimden de gelmiyor şu an.. sizce yol yakınken ayrılmalı mıyım? isteklerine karşılık vermeyeceğimi düşünüyorum...

Ne güzel ya :60:
Ben de çiftler arasında her şeyin yaşanmasına çok doğal bakanlardanım ama cinsellik konusunda pazarlık yapan erkekten uzak durmalı insan..

Onun bir erkek olduğunu unutmamalıymışsın laf etmiş bal kabağı..Erkeklik sadece pipinin etrafında dönüyor sanki..
"Sen de benim bir kadın olduğumu unutma" diyeydin..

Merhaba. Benim bir derdim var ve çok fazla ikilemde kaldım ne yapacağımı bilemedim umarım bana yardımcı olursunuz :(

Yeni bi erkek arkadaşım var ama sorun şu 26 yaşında ben de 21 yaşındayım ve seni istiyorum demeye başladı korkuyorum bu konuda çünkü hiç kimseyle birlikte olmadım olmayı da düşünmüyorum.. bunu ona söylediğimde anlayışla karşıladı aslında ama elbet bi gün olacağımızı ten uyumunun da olması gerektiğini şu an saygı duyduğunu ama aylarca da bu durumu sürdüremeyeceğini onun da bir erkek olduğunu unutmamam gerektiğini söyledi.. ama içimden de gelmiyor şu an.. sizce yol yakınken ayrılmalı mıyım? isteklerine karşılık vermeyeceğimi düşünüyorum...

Ten uyumu önemliymiş de, evlenmeden yaşanmalıymış da.
Pardon? Buna o mu karar verecek yoksa 2 niz mi?
Ayrıca üzerinde çok ciddi psikolojik baskı kuruyor bilmem farkında mısın?:51:
Acilen yol ver. :51:

Ne güzel ya :60:
Ben de çiftler arasında her şeyin yaşanmasına çok doğal bakanlardanım ama cinsellik konusunda pazarlık yapan erkekten uzak durmalı insan..

Onun bir erkek olduğunu unutmamalıymışsın laf etmiş bal kabağı..Erkeklik sadece pipinin etrafında dönüyor sanki..
"Sen de benim bir kadın olduğumu unutma" diyeydin..
Medddd :52::52::52:
Ama yorumun 10 numara 5 yıldız. :46::46::46:

Sizden talep ettiklerini yaşamak istemediğiniz belli ki hoş bende evlilik öncesi istemezdim.

Ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım, Çünkü belliki arkadaşınız 2-3 ay sonra tekrar aynı konu ile canınızı sıkacak.

kötülüğünün yanında iyiliği de var aslında onu da görüyorum o olmasa kesinlikle ayrılırdım ama şöyle bi durum var çok kültürlü ailesi falan da çok düzgün nerede ne yapılması gerektiğini de bilen birisi o yönünü çok sevdim o yüzden işte kafam karıştı..

Ya güzelim ne kültürü,ne iyiliğine düzgünlüğü... nerde ne yapılmasını bilen adam 1 haftadır,yahu isterse5 yıl olsun da,1 haftadır görüştüğü kıza cinsel ihtiyaçlarını,yatmak istediğini bi şkilde söyler mi.Bu dürüstlük mü.Sen ona böyle bir cesaret mi verdin ki.Bri insan genç bir kıza,pat diye böyle birşeyi söyleme cesaretini nerden bulur.Daha yaşın 21 bırak ailesinin kültürünü.Sen kendi kültüründen mesulsün.Senin kültürünün ne olduğu önemli.Ten uyumuymuş.Geç bunları.Kafa yapısının gönül yapısının uyup uymayacağına bakmıyor da,teni uyacakmıymış.Erkek için ten uyumu diye birşey yoktur.Bunlar süslü demogojiler.
Sen kendine değer ver ki,değer göresin.Ne ayıp.Sen bir erkeğin ihtiyaç gidericimisin.Ne olarak görüyor seni.Böyle patavatsız,böyle cahil,böyle karşındakini seks objesi gören birini,hala yok kültürlü yok iyi yok şu yönünü sevdim diyorsan kolay gelsin.Yarın öbür gün hevesi geçip,ihityacını başka kollarda gidermeye başladığında açtığın konuda görüşürüz.

kızlarrr merhaba benmde 5 yıllık bir ilşkimm her şeyy gayet yolunda giderken son 2-3 aydır her şey tepetaklak olduu şu an kurtarmaya çalışıyorum ama ne yapsam geri tepiyor nasıl davranmalıyım sizce aramızda ciddi bir yaş farklı varr

Konu açman gerekmiyor mu

birkaç yıl sonra buraya gelip "çok pişmanım ben ona herşeyimi verdim beni bırakı gitti", "yeni sevgilime geçmişte yaptıklarımı anlatsam mı, yok zarımı diktirsem mi hayatım karardı" diye konu açmak istemiyorsan hemen ayrıl o beyni yerine başka bi taraflarıyla düşünen insan kılıklıdan..

Ohooo adam niyetini belli etmiş valla ,bence ayrılın,bir kaç aylık bir şeymiş ,çokk yanlışş:20::20:

Geleceğe yatırım yapıyor beyefendi. Gelecek dediğime bakma bir-iki haftaya sıkıştırır. Önemli olan senin ne istediğin. Yüzeysel bir ilişki yaşayıp acaba hamile miyim diye konu açmayacaksan, köşe bucak operasyon yeri aramayacaksan , bu konuda rahatsan ancak hazır hissettiğinde bir erkekle beraber olabilirsin. Çok iyi düşün tart. Bana soracak olursan p*nis beyinlinin teki. Denemeye bile değmez. :19:

Ayrılın. Ne demek seni istiyorum ya. Amaç zaten belli.

Tek taraflı olmaz ki zaten, karşılıklı istemeniz ve hazır hissetmeniz gerek.. arada büyük bir aşk varsa bu tarz şeylerin yaşanması anormal değil bana göre.. insanın aşık olduğu adamla sevişmesi kadar doğal ne var ( evlenmeden mii yuuuh ooohaaaaa daha neler oh my god diyenlere de selam olsun.)

Ablan olarak bu degıl baska bır erkek seni istıyorum diyorsa gecmıstekı tecrubelerıme dayanarak senı kullanır ayrıl gorusme onla!

TATLIM YAŞIN DAHA 21 ve bir kaç aydır tanışıyoruz diyorsun sevişip sonradan pişman olacaksan hiç kalkışma bence sonradan psikolojik olarak etkilenebilirsin.
Ayrıca erkek evet isteyebilir,hatta şuan başkalarıyla da ten uyumu içerisinde olabilir mantıklı düşün.Hiç birlikteliğim olmadı diyorsun ya hamile kalırsan.Tedbiri elden bırakma canım.Erkeklere de kolay güvenme.:45:

Çıkmaya başlayalı daha 1 hafta olmuş hemen konusunu açmış.Önceden planlanarak mı oluyormuş bu? Hoş, 1 hafta değil de 1 yıl bile olsa yine konuşulmaz. Olacaksa iki kişi de istediği için olur. Bir an önce ayrılın. Şu anda istemiyor olabilirsiniz ama zaman geçtikçe ona bağlılığınız artacak ve onu mutlu etmek için teklifini belki de geri çeviremeyeceksiniz. Sonra da pişmanlık yaşayabilirsiniz. Şanslısınız ki gerçek yüzünü baştan göstermiş size. Şükredin ve uzaklaşın.:10:

Neden bu beyefendi birbirimizi tanıyalım, anlaşırsak evlenelim demiyor da seni istiyorum diyor acaba?

Kesinlikle aldanma, yani pişman olmayacaksan, senin için önemli değilse yaşa tabi istediğini. Ama önemliyse hiç bulaşma bu arkadaşa bitir gitsin

konu başlığı ile bahsettiğin durum birbiri ile alakasız

sorununa gelince, daha şimdiden sana psikolojik baskı yapmaya başlamış hiç hoş birşey değil. senin kendi kararına güya saygı duyuyor bir yandan da seni suçlu hissettirmeye çalışıyor, ayrıca da birlikte olmazsanız da ilişkinin yürümeyeceği konsuunda da alttan alttan tehdit ediyor. sen böyle bir şeye hazır değilsen net söyle bunu ona.

Hic vakit kaybetmeden ayril

Back
X