Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba. kendinden desenli yani kabartmalı yemek takımı arıyorum. korkmazda gördüm şimdilik sadece.(alttaki resim)
başka alternatif markalarda var mı acaba?
bilen, gören, duyan, alan????
Benim de şu an araştırma sürecinde olduğum Mitterteich var
Alman bir marka anladığım kadarıyla kaliteli ürünlere benziyor ama bir kullanan bulup sormak lazım
merhaba. kendinden desenli yani kabartmalı yemek takımı arıyorum. korkmazda gördüm şimdilik sadece.(alttaki resim)
çok sağolun ilkini çok beğendim tam aradığım gibi. çeyiz seti düşünüyordum karacanın tencereleri hakkında kötü şeyler duyunca ona hiç bakmamaıştım. bunu gördükten sonra bi gidip bakmalıyım sanırım..
çok sağolun ilkini çok beğendim tam aradığım gibi. çeyiz seti düşünüyordum karacanın tencereleri hakkında kötü şeyler duyunca ona hiç bakmamaıştım. bunu gördükten sonra bi gidip bakmalıyım sanırım..
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) bende karacadan aldım çeyiz seti olarak. daha sözlüyüm henüz kullanmak nasip olmadı ama yemek takımlarında iyi , kaliteli bir görünüm var . ben kendiminkini çok içime sinerek aldım
Benim de şu an araştırma sürecinde olduğum Mitterteich var
Alman bir marka anladığım kadarıyla kaliteli ürünlere benziyor ama bir kullanan bulup sormak lazım
mitterteich ı kütahya porselen üretiyormuş canım. bugün gittiğim mağazada öğrendim. gerçekten modellerini de beğendim. günlük takımını alacağım sanırım 24 parça.
aynen bende bu modeli beğendim Menuet olması lazım ismi bir de Silvia saten var aklımda :44:
nerede oturuyorsun? hangi mağazadan öğrendin benim de bulmam lazım ben de kahvaltı takımı olarak almayı düşünüyorum