kendinden desenli yemek takımı

goncat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
74
3
98
merhaba. kendinden desenli yani kabartmalı yemek takımı arıyorum. korkmazda gördüm şimdilik sadece.(alttaki resim)
başka alternatif markalarda var mı acaba?
bilen, gören, duyan, alan???? :34:

$rococoGldB2.webp

Benim de şu an araştırma sürecinde olduğum Mitterteich var :51:
Alman bir marka anladığım kadarıyla kaliteli ürünlere benziyor ama bir kullanan bulup sormak lazım:31:

teşekkür ederim jumboya da baktım şimdi. başka var mı arkadaşlar?

karaca filet platin
$karaca filet platin.webp

karaca YD201930
$karaca ymt201930.webp

karaca nın bu modelleri var canım isimlerini de yazdm inşallah işine yararlar

karaca filet platin
Eki Görüntüle 870425

karaca YD201930
Eki Görüntüle 870426

karaca nın bu modelleri var canım isimlerini de yazdm inşallah işine yararlar

çok sağolun ilkini çok beğendim tam aradığım gibi. çeyiz seti düşünüyordum karacanın tencereleri hakkında kötü şeyler duyunca ona hiç bakmamaıştım. bunu gördükten sonra bi gidip bakmalıyım sanırım.. :16:

çok sağolun ilkini çok beğendim tam aradığım gibi. çeyiz seti düşünüyordum karacanın tencereleri hakkında kötü şeyler duyunca ona hiç bakmamaıştım. bunu gördükten sonra bi gidip bakmalıyım sanırım.. :16:

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) bende karacadan aldım çeyiz seti olarak. daha sözlüyüm henüz kullanmak nasip olmadı ama yemek takımlarında iyi , kaliteli bir görünüm var . ben kendiminkini çok içime sinerek aldım:16:

Benim de şu an araştırma sürecinde olduğum Mitterteich var :51:
Alman bir marka anladığım kadarıyla kaliteli ürünlere benziyor ama bir kullanan bulup sormak lazım:31:

mitterteich ı kütahya porselen üretiyormuş canım. bugün gittiğim mağazada öğrendim. gerçekten modellerini de beğendim. günlük takımını alacağım sanırım 24 parça.$mitterteich.webp

................... da kütahya porseleni inceleyebilirsin.. kütahya porselenin kendinden desenli oldukça takımı var:)

mitterteich ı kütahya porselen üretiyormuş canım. bugün gittiğim mağazada öğrendim. gerçekten modellerini de beğendim. günlük takımını alacağım sanırım 24 parça.Eki Görüntüle 874506

aynen bende bu modeli beğendim Menuet olması lazım ismi bir de Silvia saten var aklımda :44:
nerede oturuyorsun? hangi mağazadan öğrendin benim de bulmam lazım ben de kahvaltı takımı olarak almayı düşünüyorum

bütçen nedir bilmiyorum ama ben narumi white silk modelini çok beğeniyorum hatta büyük ihtimalle onu alacağım misafirlik.

Back
X