• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden, erkeklerden utanmak

Sunshine11111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
420
150
53
Merhaba.
Sık sık bu konulardan yakınan biri olarak geldim. Hep bana “seni seven öyle de sever” deniyor ama daha ben kendimi böyle sevemiyorum.
Bu durumda olan varsa diye dertleşmek istiyorum.

Vücudumda çokça siyah ve uzun kıl var. Yanak omuz karnım kaplı. Çenemde çıkmaya başladı. Meme ucumda upuzun valla söylemeye utanıyorum. Ve çeksem batıyor kessem elime geliyor diken gibi. Karnıma ağda yapsam boynuma kadar yapmam lazım yamalı gibi oluyor.

İğneliyi sordum yapan kadın bile önermedi göğüs ucuma. Hem de benim cilt sorunlarım var yaparsam daha betwr olur diye korkuyorum.

Yarın bir gün evlensem kendimi nasıl göstereceğim bilmiyorum. Kulak mememde bile var. Hormonlarım normal her şeyim normal. Doktorlar ilaç vermiyor o yüzden.
Ne yapacağım. Evlenmek bile istemiyorum erkekler böyle konularda çok dikkatli. Çok utanıyorum

Bunun tedavisi var hormonlarına baktır baskılayan bir sürü ilaç var krem bile var doktor yazıyor. En kötü sarartma yapılıyor

Lazer beni yaktı. Boynumda vardı yaptırdım üç dört taneydi şimdi tüm boynumda var. Deli gibi artırıyor
Güzellik merkezinde falan değil de bir klinikte lazer yaptırın. Lazer yakmaz ya da arttırmaz. Buz lazer falan değil alex diod şeklinde kıl kökünü yakan cihazlarla yapılması etkili olur. Ben 3-4 sene düzenli yaptırdım. Şimdi yaz başı bir kez yaptırıyorum bir sene rahat ediyorum. Ben de beyaz tenliyim tüylerim de simsiyah ve yoğundu. Tabi fiyatı da ona göre oluyor. Hatta eşim sırtına yaptırdı birkaç seans, sırtı tertemiz şimdi.

Güzellik merkezinde falan değil de bir klinikte lazer yaptırın. Lazer yakmaz ya da arttırmaz. Buz lazer falan değil alex diod şeklinde kıl kökünü yakan cihazlarla yapılması etkili olur. Ben 3-4 sene düzenli yaptırdım. Şimdi yaz başı bir kez yaptırıyorum bir sene rahat ediyorum. Ben de beyaz tenliyim tüylerim de simsiyah ve yoğundu. Tabi fiyatı da ona göre oluyor.
Ben güzellik merkezine hiç gitmedim en büyük kliniklerden birinde yaptırdım yıllar boyu. Ama olmayan ya da az olan yerlerde artırıyor malesef

Hormonlarınıza detaylı ve bir kaç farklı yerde bakıldı mı? Gözden kaçan bir şey olmasın ailede de yokmuş

Back
X