• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden, erkeklerden utanmak

Tüm mesajları okuyamadım ama PKOS sizde var mı? Adetiniz düzenli olsa da çıkabilir. Ultrasonla bakıldı mı hiç? Kıllanma dışında vücudunuzda yağlanma var mı?

Hormon için genelde tipik hormonlara/moleküllere bakılıyor. Bazı haataneler daha spesifik hormon öncüllerine de bakıyor. O molekülleriniz anormal seviyede olabilir. Benim bir kere öyle bakıldı, anormal değerlerim peyda oldu.

Tüm mesajları okuyamadım ama PKOS sizde var mı? Adetiniz düzenli olsa da çıkabilir. Ultrasonla bakıldı mı hiç? Kıllanma dışında vücudunuzda yağlanma var mı?

Hormon için genelde tipik hormonlara/moleküllere bakılıyor. Bazı haataneler daha spesifik hormon öncüllerine de bakıyor. O molekülleriniz anormal seviyede olabilir. Benim bir kere öyle bakıldı, anormal değerlerim peyda oldu.
Yok pkos olsa ilaç kullanıcam mutlu olucam :)

Yok pkos olsa ilaç kullanıcam mutlu olucam :)
Üniversite hastanesine gidin. Biraz da abartın. Sülalede tek benim böyle, şunlara bakıldı ama normal çıktı vs deyin. Testosteron yüksekliği ilgili belirtileri okuyun, bakalım başka belirtiler de var mı sizde.

Back
X