kendinden kaçmak istemek

mekselina0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
109
72
28
34
Konuya nerden başlayacagımı bilmiyorum yeni söz nişan yapacaklar o heyecanda olanlar belkide stresimi anlarlar ben mi büyütüyorum bilmiyorum KV kayınbabam babamla konusmak istiyormus hem bi izin isteyelim gelecegimiz için demiş aileler zaten tanısıyordu bugun telefonda bir ön tanısma yaptı iki tarafında erkekleri gelecek haftada tanısmak için bizim sehrimize gelecekler mesafe olunca ilk tanısma telefonla oldu hiçbir sıkıntı yok buraya kadar gayet iyi anlastılar ben erkek arkadasımla konusurken laf arasında iyi anlasmıslar senin babanda dünden razıymıs sanki buyrun gelin demiş yoksa bi hastalıgın felan mı var senin diye sordu üzüldüm babam gayet normal tanısmıs istemeye gelecegiz diyincede buyrun gelin demiş erkek arkadasımın bu sözü kırdı bu ara stresliyim alınganım o yüzden sanırım cok kırıldım bazen bu sekilde agır sakaları oluyor ve bu son saka son damlaydı bagırdım cagırdım ve beni doktora götür kanser miyim verem miyim baktırıp al dedim kafam iyice allak bullak oldu.her zaman alttan alan taraf olmusumdur buda beni yordu sanırım

Bilemiyorum şimdi normalde çok kotu konuşmuş ama çok mu şakacı biridir.gercekten tamamen şaka yollu söylediyse ,altında gerçek yatmadigina eminsen sorun yok bence

normalde çok ve boş konuşan biri mi? öyleyse normal. takılmayın.

benim eşim de "baban da çok meraklıymış seni vermeye, askerliğini yapmamış işi gücü olmayan adama kız mı verilir?" demişti. hep beraber kahkaha atmıştık, "dur söyliym geri alsın" demiştim

çünkü eşim gerçekten çok ve boş konuşur. ciddi ve ağırbaşlı bir adam bunu dese çok farklı yorumlardım.

ağırbaslı biridir esiniz kendini kötülemiş şaka mahiyetinde bu ise bende mi bir problem var diye sorguladı sanki cok yordu beni aileler o herkes baskın kimse bana birsey sormuyor sanki bende herkesin arasını yapıyor gibiyim yorgun gibiyim bilmiyorum ama bana destek olması gereken zamanlarda bıu ara dünde ufak bir seyi taktım bide eski kız arkadasının dövmesini yaptırmıs gecici ama onu söyledi normalde dövmeye cok karsı bende sasırdım bozuldum romantik biri değildir kız için yaptıgı seyleri anlattı üzüldüm bana yapmadın hiç dedim dövmeye gerek yok senin için nikah defterine imza atacagım felan dedi ne biliyim büyütüyorumdur belkide

''babanda dünden razıymış'' demesi de hiç hoş olmamış
artık eskisi gibi değil bu işler
babanız gayet nazik davranmış, isteklerini geri çevirmemiş
ne bekliyorlardı naza çekmenizi mi?
bence de çok haklısınız..
bazen insanlar patavatsızlık yapıp, şaka yaptım zannediyorlar...

sevgimden süphem yok ama evlilik söz nişan durumları bu ara hassas biri yaptı beni bazen düşündüm aytrılmayı sonra tüm babama savundugum anlattıgım bu insan için ne biliyim ama her kavgadan sonra ben özür diliyorum kaybetmiyim diye ayrılırsa daha cok üzülürmüşüm gibi

Yani söyleme tarzına kişiliğine göre değişir diyeyim. Patavatsızlık yapmış olabilir art niyet olmayabilir fakat tepkinde haklısın o nasıl laf öyle herkes haddini bilecek. Baban adam yerine koyup muhattap oldu sizlerle hatamı yaptı bilemedim ki şimdi deseydin sen de.

Baban dunden raziymis nedir ya? Terbiyesiz.
Bir hastaligim yok ama bi aptalligim var o da seninle ciddi dusunmem deyip kapasaydin suratina telefonu.
Boyle salakca saka yapan biriyle evlenmek istiyorsan sen bilirsin.

"Baban dünden razıymis" ne demek ya. komplekslimidir nedir? ben olsam telefonu yuzune kapatirdim heralde

Alttan niye alıyorsun onu anlamıyorum.Alttan almanı gerektirecek bir durum mu var.Bu densize bu lafı söyleme hakkını sen vermişsin.Babasının yaptığı da cabası.Bas tekmeyi ya.Görsün kim hasta kim değil.

Sen devam et özürler dilemeye,aman ha kaybedersin bırakırsa seni naparsın.Yazık yazık gerçekten yazık.

Bu patavatsızla nasıl bir ömür yaşayacaksınız?
Küstah, saygısız, terbiyesiz bi adam hem sizi sürekli utandırır hem nefret edersiniz ondan zamanla..

Eskisi de bana "maşallah senin ailen de hiç ikiletmedi,bir istedik hemen hayırlı olsun dediler, dünden razılarmış,seni başlarından atmaya, var bu işte bir iş" demişti.
Ama bunu 1 ay boyunca her ortamda söyledi.
1 ay sonra kendi kız kardeşini istemeye geldiler. O gece hem isteme hem söz hem nişan oldu.
Bu konu açılmamak üzere kapandı ama adamın suratındaki mor renk 3,5 yıl kaldı.
3,5 yıl sonra kendisi postalandığı için şu andaki surat rengini bilemiyorum.
Siyah da olabilir kahverengi de!!!

İlahi adalet var..
Hiç şüphem olmadı zaten benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…