- 21 Haziran 2014
- 109
- 72
- 28
- 34
- Konu Sahibi mekselina0101
-
Takilmak isterken
Batirmis gibi gorunuyor buradan.
Sen alttan ala ala patlamissin.
Cok mu yoruyor seni.
bu ara her gece aglarken buluyorum kendimi
"Baban dünden razıymis" ne demek ya. komplekslimidir nedir? ben olsam telefonu yuzune kapatirdim heraldeKonuya nerden başlayacagımı bilmiyorum yeni söz nişan yapacaklar o heyecanda olanlar belkide stresimi anlarlar ben mi büyütüyorum bilmiyorum KV kayınbabam babamla konusmak istiyormus hem bi izin isteyelim gelecegimiz için demiş aileler zaten tanısıyordu bugun telefonda bir ön tanısma yaptı iki tarafında erkekleri gelecek haftada tanısmak için bizim sehrimize gelecekler mesafe olunca ilk tanısma telefonla oldu hiçbir sıkıntı yok buraya kadar gayet iyi anlastılar ben erkek arkadasımla konusurken laf arasında iyi anlasmıslar senin babanda dünden razıymıs sanki buyrun gelin demiş yoksa bi hastalıgın felan mı var senin diye sordu üzüldüm babam gayet normal tanısmıs istemeye gelecegiz diyincede buyrun gelin demiş erkek arkadasımın bu sözü kırdı bu ara stresliyim alınganım o yüzden sanırım cok kırıldım bazen bu sekilde agır sakaları oluyor ve bu son saka son damlaydı bagırdım cagırdım ve beni doktora götür kanser miyim verem miyim baktırıp al dedim kafam iyice allak bullak oldu.her zaman alttan alan taraf olmusumdur buda beni yordu sanırım
Alttan niye alıyorsun onu anlamıyorum.Alttan almanı gerektirecek bir durum mu var.Bu densize bu lafı söyleme hakkını sen vermişsin.Babasının yaptığı da cabası.Bas tekmeyi ya.Görsün kim hasta kim değil.Konuya nerden başlayacagımı bilmiyorum yeni söz nişan yapacaklar o heyecanda olanlar belkide stresimi anlarlar ben mi büyütüyorum bilmiyorum KV kayınbabam babamla konusmak istiyormus hem bi izin isteyelim gelecegimiz için demiş aileler zaten tanısıyordu bugun telefonda bir ön tanısma yaptı iki tarafında erkekleri gelecek haftada tanısmak için bizim sehrimize gelecekler mesafe olunca ilk tanısma telefonla oldu hiçbir sıkıntı yok buraya kadar gayet iyi anlastılar ben erkek arkadasımla konusurken laf arasında iyi anlasmıslar senin babanda dünden razıymıs sanki buyrun gelin demiş yoksa bi hastalıgın felan mı var senin diye sordu üzüldüm babam gayet normal tanısmıs istemeye gelecegiz diyincede buyrun gelin demiş erkek arkadasımın bu sözü kırdı bu ara stresliyim alınganım o yüzden sanırım cok kırıldım bazen bu sekilde agır sakaları oluyor ve bu son saka son damlaydı bagırdım cagırdım ve beni doktora götür kanser miyim verem miyim baktırıp al dedim kafam iyice allak bullak oldu.her zaman alttan alan taraf olmusumdur buda beni yordu sanırım
Sen devam et özürler dilemeye,aman ha kaybedersin bırakırsa seni naparsın.Yazık yazık gerçekten yazık.sevgimden süphem yok ama evlilik söz nişan durumları bu ara hassas biri yaptı beni bazen düşündüm aytrılmayı sonra tüm babama savundugum anlattıgım bu insan için ne biliyim ama her kavgadan sonra ben özür diliyorum kaybetmiyim diye ayrılırsa daha cok üzülürmüşüm gibi
Eskisi de bana "maşallah senin ailen de hiç ikiletmedi,bir istedik hemen hayırlı olsun dediler, dünden razılarmış,seni başlarından atmaya, var bu işte bir iş" demişti.
Ama bunu 1 ay boyunca her ortamda söyledi.
1 ay sonra kendi kız kardeşini istemeye geldiler. O gece hem isteme hem söz hem nişan oldu.
Bu konu açılmamak üzere kapandı ama adamın suratındaki mor renk 3,5 yıl kaldı.
3,5 yıl sonra kendisi postalandığı için şu andaki surat rengini bilemiyorum.
Siyah da olabilir kahverengi de!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?