kendinden kaçmak istemek

Ayrıl sakın evlenme bu çocukla. DensiZ terbiyesiz?

bazen benimki de yapıyor saçma sapan şakalar. veya ailemle ilgili hadsiz yorumlar yapıyor. baktım durmuyor bende ona yapıştırdım lafları. bel altı bel üstü her yerde her zaman tıpkı bana yaptığı gibi. bir gün çileden çıktı ve sakince işte bende aynı böyle hissediyorum düzelmeyeceksen yürütebileceğimizi sanmıyorum dedim. soğuk duş etkisi yaptı beyin fonksiyonları yerine geldi.
tavsiye ederim.

Ben gün boyu konusmadım sonra özür dilemiş mesaj atmıs bundan sonra laubali olmayalım cok mesajlasmayalım demiş sen samimiyeti yanlıs anladın yazmıs tamam diyebildim

Valla tebrik ederim mükemmel taktik... erkekler malesef empati yapamıyor...sizde sen yapmazsan ben zorla yaptırırım demişsiniz... konu sahibi sanada gelirsek sevgilin aklı sıra şaka yapmış ama saçmalamış.... ama sen şaka olduğunu düşünüyormusun altında ciddiyet payı var diyorsan düşünme yol ver.... çünkü bu adam ilerde hasta olacak olsan arkasına bile bakmadan bırakır seni

Sizi istemeye geldiklerinde o ve ailesi aynı üslupla konuşmasınlar da.. ya da Şakacı yapın babama denk gelmesin ona göre diyin.. Bu ara hassas olabilirsiniz en iyi siz tanıyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…