S
sensiz olmaz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sensiz olmaz
-
güzellik ufak ayrıntılarda gizlidir.BÜTÜN KADINLAR GÜZELDİR
arkadaşım bakımlılığın bence ilk adımı temizliktir. Kadın dediğin temiz olacak . hergün duşunu alıp , temiz kokular sürüp üstüne birde yaşına göre makyaj yap olsun bitsin. Saçda tabiki çok önemli yüzüne tipine giden saç modeli olacak tabi, ben iki gün önce bir kahkül kestirdim okadar değiştirdiki alt tarafı bir kahkül yani! güzellik ufak ayrıntılarda gizlidir. Renk de aynı şekilde ten rengine uyacak yüzünde cırtlamayacak saç rengi herzaman daha doğal ve bakımlı gözükür. Herkesin güzelliği kendinedir canım eminim çok güzel bir kızsın. Hiç başkalarıyla kendini kıyaslama BÜTÜN KADINLAR GÜZELDİR
kesinlikle temizlik konusuna katılıyorum. makyajı herzaman yapmak zorunda değilsin. ben sürekli makyaj yapan biri değilim ama dişlerimi fırçalamadan ve kaşlarım çıktığında kendimi kötü hissediyorum. bence kendini başkalarıyla kıyasladıkça kendini daha kötü hissediyorsun.. kimseyle kıyaslama unutma en güzel sensin a.s.
tessekkür ederim canım şimdi kendimi daha iyi hissediyorum önerilerini yapacagım saçlarımı geri alabilsem keşke kufaör maffettidekesinlikle katılıyorum..
o beğendiğin, alımlı bulduğun kızlara bi daha bak.. hepsinde bişiler yakalycaksın.. sana basit gelicek belki ama bi kolye bile tüm kıyafetin havasını değiştiriyo.. bi kemer, bi toka.. ya da yüzüne o kadar yakışan, o kdar doğal renkte bi allık buluyo ki sen neyin değişik olduğunu anlayamıyosun ama gözüne hoş geliyo.. tavsiyem gözüne hoş gelen ünlülerin resimlerini incele bi.. sonra kendine uyarlayabilceklerini not et..
kendini bakımlı, güzel ve alımlı hissetmek için de önce kendine çok yakışcak bi saç kesimi bul.. daha sonra eğer yoksa bi bakım seti hazırla kendine.. yani bakım için elinin altında herşey bulunsun.. kremler, yüz temizleme jelleri, törpü, parfüm vs vs. hergün de aynaya bak, kendini güzel bul yerimseniben zamanla o kızlardan hiçbi farkın olmadığını sen de anlycaksın..
arkadaşlarıma katılıyorum tamamen bir de sunu eklemek istiyorum arkadaslarını ıstemeden de olsa kıskandıqında onlardan neyının eksık olduqunu dusunuyosan o yonlere doqru yoqunlas ve qercekten oyle mı olduqunu anlamak için kendine dısardan birinin qözünden baqmaya calış beqenmedıqın seylerde neyini eksik buluyosun ve nasıl olmasını istiyosun bizlerle paylaş sana fikirler verelim mesela oval yuz hatlarına sahibim aqzım burnum soyle nasıl bir kesim bana yakısır , ten qoz renqm su ne renk makyaj yakısır . . vb qibi =)
sevgili arkadaşalrım bu konyu nereye açacagıma karar veremedim onun için buraya açamayı uygun gördüm başlığımdam anlaşılacagı gibi ben kendime bakamaıyorum nasıl bakamak derseniz yani güzellik yönünden saçlar,yüz,kilo,makyaj vs çok çirkin biri değilim ama kendime bakamanın dogru yollarını bilmediğim için hiç çekici olmuyorum mesala kızlara bakıyorum harikalar benden eksikleri yada fazlaları yok ama o ana kendimi çok çirkin hissediyorum bu yüzden sevdiğim insanı bile çekemiyorum kendime yardım edermisiniz acaba ne yapmalıyımsenağlama
canım resmimi eklemeye çalıştım ama olamadı benim yüzüm oval sçalrım küt güzellim
canım bunlar cesıtlı hatlara sahip oval yuzlu bayanlar ve değişik sac renkleri sac boylarını da sana uyqun buldum bunlara uyqun tam bi model oturttur ıllakı uzun sa ınsna qüzel qostermıyo sonucta önemli olan yakısması
cnm saçın biraz da yeni kesildiği için sana öyle geliyordur eger bir resmini koyarsan makyaj önerileri yapabiliriz diye düşünüyorum ve saç rengi önerileri
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?