tamam canim saol fikrin icinbence pijama hariç bütün kıyafetlerini kaldırın imkanınız varsa dolabına gündelikte şık olabileceği şeyler alıp yerleştirin. Ya da varsa onları koyun sadece.
Dolabini en baştan istediginiz tarzda güncelleyin. Sevmediginiz parçaları atın. Mecbur eline ne gelirse onu giyecek. Ama saç baş kişisel bakım için adam akıllı sakin ve uzlaşmacı olarak bı konuşun derim. Altta yatan sebep nedir öğrenmek lazım.kocaniz kendine bakmasa kılık kiyafetine hic onem vermese ve umursamasa tavrınız ne olur. vurdumduymaz mi olursunuz tavır mı alırsınız. ben kendime disarda önem veririm elimden geldigi kadar ama eşim cok paspal giyinir ama her zaman degil onemli bi yere giderken yine kot tshirt falan hadi uyduruyo ben kiziyorum diye bugun çocuğumun karne gunu okula oyle bi giyinmiş gelmiski evde tartistik resmen yatip kalktığı kıyafetlerle gelmis. sizce haksizmiyim bu ne hal dedim sac bas daginik. karne resmi cekilecektik. illai ben mi giydireyim ya orda arkadaslarimda var onların esleri gayet duzgun giyinmiş gelmis benimki birseyi yok gibi cikmis gelmis. disarda bile oyle ancak kıza kıza duzelttiriyorum. ve umursamiyo banane grand tuvaletmi giycem diyo
Benim eşimin kıyafetlerini ben alıyorum genelde, tarzını da bildiğim için sevmediği birşeye zorlamıyorum. Genelde özel bir yere gideceksek kendisi söylüyor. Bana kıyafet ayarlar mısın diye. Siz ayarlayın demek ki adam bu konuda çok fazla umursamıyorkocaniz kendine bakmasa kılık kiyafetine hic onem vermese ve umursamasa tavrınız ne olur. vurdumduymaz mi olursunuz tavır mı alırsınız. ben kendime disarda önem veririm elimden geldigi kadar ama eşim cok paspal giyinir ama her zaman degil onemli bi yere giderken yine kot tshirt falan hadi uyduruyo ben kiziyorum diye bugun çocuğumun karne gunu okula oyle bi giyinmiş gelmiski evde tartistik resmen yatip kalktığı kıyafetlerle gelmis. sizce haksizmiyim bu ne hal dedim sac bas daginik. karne resmi cekilecektik. illai ben mi giydireyim ya orda arkadaslarimda var onların esleri gayet duzgun giyinmiş gelmis benimki birseyi yok gibi cikmis gelmis. disarda bile oyle ancak kıza kıza duzelttiriyorum. ve umursamiyo banane grand tuvaletmi giycem diyo
Vücut bakımını ihmal etmedikten sonra gerisi önemli değil.
Eşimin moda gözü yok, bu yüzden kıyafet alışverişini birlikte yaparız. İlk sene akşamdan giyeceklerini hazırlardım, zamanla ne ne ile giyilmeli fikri oldu, az çok neyi severim bilir oldu.
Siz de böyle yapabilirsiniz. Beğenmediğiniz kıyafetlerini de kıyafet kumbaralarına koyabilirsiniz.
Dolabini en baştan istediginiz tarzda güncelleyin. Sevmediginiz parçaları atın. Mecbur eline ne gelirse onu giyecek. Ama saç baş kişisel bakım için adam akıllı sakin ve uzlaşmacı olarak bı konuşun derim. Altta yatan sebep nedir öğrenmek lazım.
Bazı bireyler demekki tam olarak ne ile neyi kombin edeceğini bilemiyor. Zaten erkek milletinin çoğunun elbisesini anası alıyor. Evlenince de karısı bakıyor. En azından fikir vermeye mutlaka çağırıyorlar. Demekki eşinin kiyafet giyim işlerinde bezi yok. Önemsemiyor da. Anne eş ilişkisi ile alakası yok.Konu sahibi annesi degil, karsisinda begenmesede bir birey var. Öyle herseyi atmak olmaz.
esofman da degil pijama giymis siyah pijama üstüne sarı tshirt onun ustune beyaz esofman üstü saclar daginik öyle yaniPaspal gelmekten kastınız nedir ne giymiş ?
Eşofmanla mı gelmiş açar mısınız biraz.
pijamaaaa zatenPijama değilse giydiği bence sorun olmaz,ne olacak arkadaşlarınız begenmeyiversin benim hiç umurumda olmaz
O olmaz bakpijamaaaa zaten
Bazı bireyler demekki tam olarak ne ile neyi kombin edeceğini bilemiyor. Zaten erkek milletinin çoğunun elbisesini anası alıyor. Evlenince de karısı bakıyor. En azından fikir vermeye mutlaka çağırıyorlar. Demekki eşinin kiyafet giyim işlerinde bezi yok. Önemsemiyor da. Anne eş ilişkisi ile alakası yok.
Ben bazen bır doktora ya da üst düzey birine denk geliyorum. Kılık kıyafetine baksan sadaka verirsin. Yapı meselesi maalesef.
pijamaaaa zaten
O şekilde okula geldiyse sorun olur tabi. Arkadaşlar temizse sorun yok demiş de adam pijama ile gelmiş, saçını taramamış. Yüzünü yıkamış mıydı bari?esofman da degil pijama giymis siyah pijama üstüne sarı tshirt onun ustune beyaz esofman üstü saclar daginik öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?