kendine bakmayan esiniz olsa

Aa pijama mı ben o kısmı kaçırmışım. Yani eşofman diye düşündüm. Daha çok çirkin gitinmekten bahsediliyor diye düşündüm nedense

Bir üyenin yorumunda geçiyordu herkesin moda gözü yoktur diye. Ben de ayni seyleri düşünüyorum. Buradaki konu uyumsuz giyinmek değil. Derli toplu yerine göre giyinmek önce kendimize sonra çevremize duydugumuz saygıyı gösterir.

Okuldakiler fark etse cocukla da dalga gecerler pijamali baban var diye

iste bundan tartistik hakliyim ama umursamiyo grand tuvalet mi gidicem okula abartyosun diyo.
Ben Öğretmenim. Bugün pijama ile gelen velim olsaydı. Çocuğu için hayal kırıklığı yaşardım..

Eşiniz öncelikle kendisine değer vermiyor. Sizi ve çocuğunu mahçup etmemeli..

Okuldakiler fark etse cocukla da dalga gecerler pijamali baban var diye
Bizim dönem belki farketmez anlamazdi anlasa konuşmazdı ama yeni nesil için giyim kuşam moda çok önemli. Sosyal medya ellerinde ve giyinmenin kendini ifade ediş biçimi olduğunu biliyorlar. Umarim küçük sınıflardır da çok anlayan olmamıştır.

Cocuklar kreslerde bile kim kimin annesi babasi diye bakip biliyorlar. Bizimkiler hep bagriyor "XY annen seni almaya geldi" diye ve dediginiz gibi detaylara da dikkat ediyorlar.

E erkekler böyledir zaten.
Hepsi değil ama çoğu böyledir.
Aslında iyi bir ozellik.
Bizim kombin meraklısı değil çoğu.
Yahut renk uyumu için derinlemesine düşünmüyor.
Temiz ise problem değil bence.
Nasıl bizim giyimimize karisilsiginde huzursuz oluyorsak aynı şekilde istedigini giymesine izin vermeliyiz.
Ki pijamayla gelmemiştir,biraz abartmissiniz sanki.

Benim babamda böyle malesef. 65 yaşında ve değişmedi oda değişmeyecek malesef ki

Eşofman dememiş ki. Pijama demiş. İnşallah eşofmandır

Eşofman dememiş ki. Pijama demiş. İnşallah eşofmandır
Günümüzde hangi insan pijama ile sokağa çıkar?
Eşofman tipli pijamadır olsa olsa, ev giyimde kullanılan gayet dışarıya da olabilecek şeylerdir.
Gaffur pijamasıyla sokaklara daldığını düşünmüyorum ya

Haklısınız tabi ki. 7/24 jilet gibi giyip gezecek diye bişey yok ama dışarı çıkarken dikkat etmesi lazım. spor seviyorsa spor şık yapmalı.. benimkide pek önemsemiyor böyle şeyleri bende sürekli uyarıyorum ama sizin ki daha ileri boyuttaymis

y
yok siyah

Ya bir de erkek pijamaları çoğunun bir tarafını belli diyor. Ayıp yani o şekilde dışarı çıkmak. Şuna da temiz olsun yeter denmez, o kadar da değil.
Geçen hafta okulda böyle bir adam gördüm. Gri pijama altıyla çocuğu okula getirmiş. Bütün mal varlığı meydanda. Yemin ederim deli sandım irkildim. Tam yolumu değiştirecektim son anda farkettim yanındaki çocuğun babası olduğunu. Bu yaptıkları sadece kendilerine değil çevreye de saygısızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…