Ben kendine çok güvenen biriyim, aynanın karşısına geçer ben ne kadar güzelim derim benimki de fazla :) Ama bende senin gibi kin tutamıyorum, çok fazla kişisel gelişim kitabı okurum, seviyorum böyle kitapları, hepsi kin tutmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu söylüyor, bir yük insana, kin tutmamak iyi bir şey o yüzden ama bu demek değil ki iyice salak olalım yapılanları unutalım, maalesef ben kendime yapılan kötülükleri unutuyorum
Eski sevgilimden konuşuyorduk bugün, evlendi, evlenmesine rağmen görebileceğimi bildiği yerlerden (linkeldn vs) profilime bakıyor, amacı rahatsız mı etmek anlamadım normal bir insan yapmaz çünkü bunu ama ben hala yok ya o beni rahatsız etmek istemez, iyi bir insandır o, ben yanlış düşünüyorum dedim arkadaşa. Arkadaş kızım farkında mısın bu çocuk seni aldattı gitti üzerine 3 ayda nişanlanıp evlendi neresi iyi dedi (daha da yaptığı bir sürü şey var da neyse) ben hala yok ya o özünde iyi bir insan diyorum, bu kin tutmamak değil ki bu bildiğin farkındalığın olmaması, bir insana kötü demem için daha ne yapacak ki? Hayatımda şu gerçekten kötüdür dediğim tek insan yok, ki çok haksızlığauğrayan bir insanımdır, hep haklı bir yanını bulurum aslında öyle yapmak istemedi şu yüzden yaptı diye. Aldatıldığımda bile önce hatayı kendimde aradım sonra baktım bende hata yok ama napsın bu bir hastalık sonuçta elinde değil, elinde olsa yapmazdı dedim :) Ay ne diyim ya Allah bana akıl fikir versin, az gözümü açsın, iyiye iyi kötüye kötü diyebilelim.