Kendinizle çelişiyorsunuz farkinda misiniz ? Hem girdigimi gormesin diye girmiyorum diyorsunuz hem de yazdigi herseyi gorup okuyabiliyorsunuz? Annenizden girip bakinca anlamiyor mu bu adam?
Onun yazdiklarini siz ustunuze aliniyorsaniz , sizin paylastiginizi da o uzerine alınır.
Gerek var mi boyle seylere sizce?
Internet uzerinden atıfta bulunmakla olmaz.
İsinize gucunuze bakın bence, cocugunuzla ilgilenin onun size ihtiyacı var enerjinizi boş seylere tuketmeyin derim.
Bir de, yazi tarzinizdan içi kan ağlıyor ama mutluymus,atlatmis havasina girdiginizi dusunuyorum.
Cunku onca surecten gecip daha boşanamamis , kucuk bebegi olan ve en hassas donemde olan birinin bu kadar gülme efekti yapmasi pek inandirici gelmedi, yapay duruyor.
Boşanmak zordur, cok iyi biliyorum bunu hele ki ortada cocuk varsa.. dünyam başıma yıkılmıştı benim, aglayarak cok uyuyup uyandim kimseler bilmeden.. cok agladim tuvalet köşelerinde kimseler gormeden.
Acınız varsa yaşayın , korkmayın. Gucsuz olmazsiniz.
Ne kadar cabuk unutursaniz,kabullenirseniz, tepkisiz kalip sindirirseniz o kadar cabuk atlatirsiniz.
Allah kalbinize ferahlik versin, dilerim cabuk atlatirsiniz. Evlatlarinizla saglikli,huzurlu yillariniz olsun bundaki sonraki yeni hayatinizda