- Konu Sahibi buse_burcu
meraba arkadaşlar bende pkoluyum.6,5yıllık evliyim.1 yıl haricinde aralıklı son 2 yıldır aksatmadan tedavi gördüm.klomen kullandım en son günde 4 tane klomenle cevap alındı.ama tabi öylelikle klomen limitim doldurdum.bi kez aşılama yaptırdım.klomen+4gün iğne oldum fakat pkolu olduğum için aşırı uyarılma oldu iğnelerden dolayı ve aşılamam olmadı.1 ay dinlendik diğer aya doktor yeniden aşılama yapacaz ama bu defa 10 gün iğne olacan dedi.bizde 4 gün aşırı uyardı 10 gün daha kötü yapar dedik oda gülü seven dikenine katlanır dedi.bizde ara verdik.tabi ara verdiğimde adetlerim gecikti hormon tahlil yaptırdım ve hipertroid olduğumu öğrendim.şu an onun tedavisini görüyorum.genel cerrah değerlerimin çok yüksek olduğunu bu durumda hamile kalamayacağımı söyledi.dün yeniden tahlil yaptırdık değerlerim normale dönmüş.ama sonbahara kadar bebek tavsiye etmiyorum dedi.çünkü kullandığım ilaç zararlıymış birden kesme durumlarıda söz konusu değilmiş.herşeyde bi hayır vardır.onca tedavi boşa gitti anlayacağınız..nasip kısmet olmayınca bişey engel oluyor işte.rabbim kimsenin gözünde koymasın..