Kendine tokat atmak, şiddet duygusu

Yazikk sizin elinizde buyuyen cocuklara.Sen sorunlusun , onlarda sorunlu olsun , buyudukleri zaman da birilerinin basina bela olurlar.Hic umrunuz degil.gulmeye devam edin.Sakin tedavi filan olmayin.
Caresi fizan da olsa alip getirmeniz lazim.Sorumluluk bilinci olan anne oyle yapar yani.Sizin semtteki dr kolaya kaciyorsa baska dr lari deneyin.Inatci olun bu konuda.Durumunuz normal degil normalmis gibi alismissiniz ancak cocuklariniza cok buyuk kotuluk ediyorsunuz bunu bilin.

Dediklerinize bir nevi katiliyorum..ben annemin beni dövme olayini yazarken sorunun kaynagi olarak yazdim...ben cok aşırı ofkelendigimde yapiyorum kimsenin benim ayakkabilarimi giymeden beni yargilamasini sevmiyorum...siz yargiliyorsunuz demiyorum..evet çocuklarım buna sahit olsada zaman zaman...birde gercek hayat denilen kavram var..ofkelenmek aglamak gülmek bu duygular insana has duygular...cocuklarima 4 4luk bakıyorum kimse benim anneligimi yargilayamaz..

Durumunuzu pek ciddiye almiyorsunuz ancak durumunuz kritik.Onemseyip bir an once para denklestirip dr a gitmeniz gerekiyor.Ilac kullanmaniz gerekiyorsa kullanacaksiniz,kendinizi yaralamak veya bunu hayal etmek normal seyler degil.Gidin tedavi olun , toplum icinde bu sekilde sorunlu vaziyette gezmeyin ve kendiniz gibi cocuklar dogurup topluma zarar vermeyin verdirmeyin.

Acilen bir uzmana gitmen lazım. Bende saçımı yoluyordum. Çapa 'ya gidebilirsin mesela. Gayet iyi doktorkar var orada.

Yeniköy 'de Onkoloji Vakfı var, sgk da geçiyor. Tam emin değilim ama 1 sene önce arkadaşım 40 tl vermişti. orada kadın bir psikiyatrist var. Çok çok iyi bir kadın. Ben ve iki ev arkadaşım ona gitmiştik ki ev arkadaşım epey uğraştıkkan sonra onu buldu. Yakinsan oraya da gidebilirsin.

Teşekkürler..

Pek yakın sayılmam. Tavsiye için teşekkürler.
Saç yolmanız bitti mi?

Bal gibi bana kaldi.Senin cocuklarin buyuyunce kimin basina bela olacaklar belli mi?Memlekette siddet almis basini gidiyor,sen soruyorsun kim kime bela olmus diye.Hadi onu gec kendine niye oyle kotu muamele ediyorsun,tamam aileden gordun anladik da tedavi ol.Ama sen simdiden egitime baslamissin.Kendini tokatlattiriyorsun cocuklara , bir de gulerek anlatiyorsun.Sen kendini tokat manyagi yaparken birsey olmuyor da ben iki cift laf edince zoruna mi gitti ? Tedavi ol gezme ortalarda hasta hasta.Grip olunca bile eve kapaniyoruz , milleti dusunuyoruz.Sen de nerde bunlari anlayacak kafa ? Zaten olsa o sekilde anlatip gulmezsin bir de kendine milleti guldurmezsin.Yumusatip da yazdim bu sefer.Bak bu yumusamis hali yani.Dilimle siddet yapmak amacim da yok.Durumunuzun farkinda olmadiginiz icin bu uslubu tercih ettim.

northamerica yazdıklarına gülüyorum...he canım he sen haklısın. .bir psikiyatrist ata sözü derki biz hastalarla degil gercek psikolojik vakalarin hasta ettiği insanlarla ugrasiyoruz...sanırım senin gibi zihniyetten bahsediyorlar 7 24 evde tokat ayini yapmiyoruz hem yapsam sanane sen icindeki susdur..ondan sonra bana cevap ver.. burasi kk..Doktorlar klubu değil. .konu sahibi en basinda belirtmiş..durumum drluk ama gidemiyorum yazmis...ilerde evlenip cocugum olursa nasil olur yazmasina ben cewap yazdim...ilerde çocuklarında senin aynan olur babinda...trajikomik..acilimini biliyormusun...bu arada senin gibi insaanlar kendi hatalarini gunahlarini gormeden milletin acisiyla eksigiyle besleniyorlar...afiyet olsun sabah kahwaltinida ettin

Bazen üslup sertliği insani hakliyken karsidakine haksiz gibi gösterir. Elestirdiginiz konuda yönlendirici olmak yargilamaktan daha çok işe yarar

Kimse mükemmel insanda değil annede değil. ..ama her anne önce evladım der demelide.Allah çaresiz dert vermesin sizde durumu psikiyatr a anlatın çözüm bulunacaktir

Sizinki kadar ileri boyutta değil ama benim çok yaramaz bir oğlum var bikere ona çok sinirlenmiştim yüzüne tokat attım sonra çok pişman oldum vicdan azabı çektim oğluma nasıl vururum diye ona yaşattığım acıyı yaşamalıyım diye kendime iyibir tokat attım

Bakin ben okadar siddet gormeme rağmen cocuklarima tek fiske vurmuyorum..ben cok küçükken kendime bunun sözünü verdim ilerde evlenirsem çocuğum olursa asla vurmucam dedim..vurmuyorum...vurmamda
Ama evet arada kendimi baska sebeplerden kaybedip kendime vuruyorum..bu iyi bisey degil bunu anlatmak icin konu sahibine örnek verdim kendimden..devam edersen böyle olursun anlaminda...konu sahibinden cikti bana döndü. ..

ben dr gittim istedigim gibi olmadi ilgisi benim beklentimi karsilamadi..evimde kitaplarim var ofke kontrolu ÜZERİNE okuyorum bol bol...dedigim tokatlama olayida ayda yilda bir defa...kendi kendime telkin veriyorum kendimi surekli bu konuda gelistiriyorum..alternatif tip deniyorum sakinleştirici çaylar bende etkili oluyor...

Bende kendimi tokatliyorum ikide oglum var onlarda benle beraber kendilerini tokatliyor guleriz aglancak halimize

Ortada ciddi bir mesele farkında mısınız. Ne demek çocuklarım kendini tokatlıyor? Ağlanacak halinize güleceğinize çözüm yolları arayın. Ben kaç psikiyatrist gezdim. Düzeldim. Sizde araştırın. Belki de psikiyatrist değil de terapi görmeniz lazım. Bu da zaten devlet hastanelerinde yok. İster yılda 2 kere yapın bunları, ister günde 2 kere. Çocuklarının önünde kendinizi tokatlamanız nasıl bir ruh haline sokuyor onları kim bilir. Yapmayın lütfen.

Psikiyatrist atasozune gore ; sizi hasta ettiler , hasta eden tedavi olmadi siz de hasta oldunuz ve cocuklariniz da hasta olabilir.Gayet normal ! tabii bu mantikla ! bakinca.
Ben kimsenin acisiyla beslenecek zavallilikta olmadim hicbir zaman cok sukur.Eger dikkat etti iseniz , siz bin defa yazdiniz "cocuklarimdan sanane" baabiinda , ama yine ben cocuklardan sozediyorum , seytanliktan mi bu simdi?Hickimseye cocuklariniz hakkinda "sanane" diye ahkam kesemezsiniz.Daha yeni , bir uvey anne bir de oz anne vahsetleri oldu TR de.Aldilar cocuklari kadinlarin elinden.
Tokat ayini yapmiyoruz diyorsunuz ; yok bi de yapsaydiniz yani ben size ne desem bos.
Gece gece seytan da oldum.Burda gece yani.Tam olarak nereden seytanlik cikardiniz onu da hic anlayamadim.
Allah sifa versin de , yavrucaklar da tokatlamayi aliskanlik haline getirmeden unutup gitsinler insallah.

Bunu kendinizde hissettiğiniz vakit doktor yoluna gidip tedavi olmalıydınız.
Daha fazla zaman kaybetmeyin,burada size ancak bu öneride bulunabiliriz.
Paranız yoksa devletin bünyesindeki piskoloğa gör
ünün .

Bazen üslup sertliği insani hakliyken karsidakine haksiz gibi gösterir. Elestirdiginiz konuda yönlendirici olmak yargilamaktan daha çok işe yarar

Aynen oyle oldu walla.Haksiz konuma dustum bir de seytan oldum.Amacim yargilama degildi kesinlikle , cocuklarin ne gunahlari var Allah askina?Her cocuk saglikli bir ortamda buyumeyi haketmiyor mu?Bence her cocuk saglikli bir ortamda buyumeli ve buyutulmeli ki toplum da saglikla kalkinsin.Sen cocuk olsan , annen yada baban kendini tokatlasa yumruklasa nasil bir durumdur bu?Cocuk guler belki o anda ve hatta davranisi birebir taklit eder yine gulerek ancak cocugun gulmesi durumun vehametini ortadan kaldirmaz.Bunu bilmek icin psikiyatrist olmaya da gerek yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…