bence önce sen somut örnekleri ver ordan somut cevaplar verelim. ne yaşadınız ne hatan oldu ki ne yapmalısın şimdi nasıl bilebiliriz ki?Arkadaşlar merhaba, forumda aradım fakat elle tutulur bir cevap bulamadım. Diyelim ki sevdiğinize defalarca yanlış yaptınız, bir yerden sonra da affedilmediniz haliyle. Sizi affetmeye meyilli fakat sizin çabanızı görmek istiyor. Sorun şu ki daha önce hiç bir insan için çabalamamışsınız nasıl affettirilir bilemiyorsunuz. Ne yaparsınız? Somut örnekler üzerinden giderseniz daha faydalı olur.
baya bi çabalaman gerek o zamanNiyet süründürmek değil yani o kulvarda bir insan değil; bundan eminim.
Yani evet yaptıklarımı savunmuyorum. Bir sürü çocukluk bir sürü hatalarım oldu. Yapma etme diye uyarılarını ısrarla dinlemedim, iyiliğime söylediği şeyleri kötülüğüme söyler muamelesinde bulundum, ondan öne hep başkalarını koydum, bile bile damarına bastım, sinirlendirdim, kötü sözler söyledim,... vs. gibi bir sürü şey.
apma etme diye uyarılarını ısrarla dinlemedim, iyiliğime söylediği şeyleri kötülüğüme söyler muamelesinde bulundum, ondan öne hep başkalarını koydum, bile bile damarına bastım, sinirlendirdim, kötü sözler söyledim,
Somut örnek veremeyeceğim ki siz de somut olarak anlatmamışsınız. Bir insan sürekli hata yapıyorsa birşeyler için kendini zorluyor demektir. Zorlamayın gitsin, olmuyorsa olmuyordur.
adamı yine ateşler içine atmayın madem. bi öldürüp gömmediğiniz kalmış.
Kızlar yapmayın her insan değişebilirBen de yaptıklarımın farkına vardım ki pişmanım size yol soruyorum.
ya iyi de hata var hata var senin hataların neydi biz münecimmiyiz de bilmeden örnek verelimSomut örnekler üzerinden gidip kendimi affettirmenin yolunu bulmaya ihtiyacım var.
ya iyi de hata var hata var senin hataların neydi biz münecimmiyiz de bilmeden örnek verelim
Şu profil resmini her gördükçe bi değişik oluyorum ya :))Somut örnek veremeyeceğim ki siz de somut olarak anlatmamışsınız. Bir insan sürekli hata yapıyorsa birşeyler için kendini zorluyor demektir. Zorlamayın gitsin, olmuyorsa olmuyordur.
Yeri geldi tanımadığım insanları ondan önde tuttum. Kavga ettik suçlu da olsam yüzüne bakmadım, yokmuş gibi davrandım. Bugün seviyorum seni deyip yarın aksini gösteren şeyler yaptım. Gerçeği sakladım, yalancı durumuna düştüm. Bunları bir kez değil on kez yirmi kezle çarp öyle düşün
peki bunca şeyi gördükten sonra senin değiştiğini görürse seninle devam edecek mi bu adam? öyle ise helal diyeceğim..Yani kızlar öyle az buz şeyler değil, yine iyi dayandı. En büyük yanlışı hak etmediği yerde ona yaptım ve şimdi kendimi affettirmek istiyorum; gerçekten çok üzgünüm.
Edecekpeki bunca şeyi gördükten sonra senin değiştiğini görürse seninle devam edecek mi bu adam? öyle ise helal diyeceğim..
Ben insanların değişeceğine inanıyorum. Hayatta ölüm dışında hiçbir şeyin garantisi yok, değerini artık anladım.Değer veren bir insan zırt pırt hata yapmaz hele ki yapıp yapıp çırpınmaz o raddeye getirdiyse şu saatten sonra da bi halt olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?