- 16 Eylül 2017
- 305
- 222
- 18
- 31
- Konu Sahibi Paretooptimal
-
Az önceki haber değil mi? Çocuğu yakmış anneye vermişler ondan sonra yazdım zaten bunları dayanamayıp.Bir hafta işkence gördüğü dr raporuyla belgelenen ve devlet tarafından aileden alınan çocukların velayeti boşanmada işkenceci anneye verilmiş.
Haberlerde duydum bugün.İşkenceye sesini çıkarmayan babada velayet davası açacakmış.
Çok merak ediyorum hakim bu kararı verirken ne düşünüyordu?
Evet bende az önce izledimAz önceki haber değil mi? Çocuğu yakmış anneye vermişler ondan sonra yazdım zaten bunları dayanamayıp.
Hala dövse de sövse de en iyi anne bakar mantığı var galiba ama devlet bu duruma derhal el atmalı .
Aynen öyle yatak denen şey koltuğun onda biri fiyatı ancak eder ama ayda yılda bir gelecek misafir çocuktan daha önemli bizim memlekette. Çocuk uyur her yerde ama misafir odası şart her gün kullanılan koltukta misafir mi ağırlanırmış.Evet misafir odasi yapcaz diye cocuklari kanepede veya yerde yatiran milletiz.. Şu misafir odasina oyle sinir oluyorum ki, birak cocuk odasi yapinki cocuklar odasinda oynasin ne guzelce... Anneler ve babalar kendi hatalarini duzeltsinki cocuklarda bizleri hatasiz örnek alsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?