Kendini beensen ne olur,bana gre sadece benim grdm kadarsn...

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
slm kızlar sizde benim gibi kendini beğenen hiç bir vasfı olmadığı halde size tepeden bakan insanlara tabiri caizse kıl olurmusunuz??ya ben böyle insanlara illet oluyorumÇok üzgünüm çoook:mymeka: bir tanıdığım var herşeye bi kulp takar bol bol kendini över bakışıyla hareketleriyle bile anlarsınız anlamsız yere kendini çok beğendiğini siz ne düşünüyosunuz bu konuda:uhm:

illet felan olmuyorum...gülüyorum...çok komikler...
şizofren seviyesinde olmayan hiç kimse sonuna kadar kendini saklayamaz...muhakkak açık verir...
verdiğinde de ben giderim o kalır...
çırpınır, yıpranır...hatta direnir...bense...gülerim...eğlenirim

Her türlü olumlu vasıfa sahip olduğum için hep çevreme tepeden bakarım..:dilcikar:
Ne düşündüğüme gelince;
kendimi pek severim..:asigim:

siz hiç ismini yalan söyleyen birini tanıdınız mı...
ben tanıdım...o yüzden bu işlerin boyutları çok büyüyebiliyor...bırakın kendi çaplarında takılsınlar...

siz hiç ismini yalan söyleyen birini tanıdınız mı...
ben tanıdım...o yüzden bu işlerin boyutları çok büyüyebiliyor...bırakın kendi çaplarında takılsınlar...

niye??? alaturka isimmiymiş kendisininki. vah vah...

Özgüven güzel bir duygudurvereliniortak
ınsanın kendisiyle barışık olmasıa.s
Bırak çirkin de kendini güzel sansınyerimseniben
Tersi bize ne kazandıracakki :1hug:a.s.

Duymamazlıktan,görmemezlikten gelirim.
Zaten onların istediği dikkat çekmektir.
Farketmemek verilebilecek en iyi karşılık bence.

Yoksa tepeden bakanına ayrı sinir ol,yandan bakanına ayrı sinir ol,kendini yıprat yıprat bitmez.

doğru söylüyosun ama insan bazen haddini bildirmek istiyo işte ozamanda kırgınlıklar tadsızlıklar kendi kendilerini teselli etsinler bari...

arkadaş çevremde bu tip insanların olmamasına dikkat ediyorum.
istemeden görüşmek zorunda olduklarım var.
biraz görmezlikten gelme, arada iğneleme; geçinip gidiyoruz işte gamyoncuiremsu
fazla dikkate almıyorum. kendilerini yeterince gülünç duruma sokuyorlar nasıl olsa.

malesef var etrafımda sürekli görüşmek zorunda olduğum kişiler arasında böyleleri..
sürekli kendini anlatan anlatan anlatan....
yahu hiç mi yorulmaz sıkılmaz bi insan bu kadar konuşmaktan,
boş boş kendinden bahsetmekten..

öfff

Malesef böyle insanlar her yerde varr!!!
Onları mazur görmek lazım!!!kaydirigubbakcemile3
Ya da gülüp geçmek gerek!Çünkü bu konuda sorun yaşayacak biz değiliz kendileri..

Kendini beğenen insanlara diyecek sözüm yok hatta takdir ederim, insanın kendini sevmesi, kendine güvenmesi gerekir zaten.
Güzel, akıllı, havalı ya da değil, varsın kendini öyle görsün, bana ne...
Karşımdakinin vasıflı olup olmadığı konusunda yetkili merci ben değilim.
Zaten göreceli kavramlar bunlar.
Velhasıl kendini beğenenlere saygım sonsuz ancak kimsenin beni aşağılamasına da izin vermem.

maalesef sinir olurum öyle tiplere. yahu arkadaşım önce kendine hayali bir ayna ve mantık aynası dik. orada kendini bir seyret bakalım. sen orada ne görüyorsunda karşındakini eleştiriyorsun değil mi ama

Ben kendimi çoook severim :asigim:
Neden gıcık olalım ki..
Kendini sevmeyen insan başkasınıda sevemez hem..lmaz:
Biz kendimizi seviyoruz opuyorumnanaktan

Ben kendimi çoook severim :asigim:
Neden gıcık olalım ki..
Kendini sevmeyen insan başkasınıda sevemez hem..lmaz:
Biz kendimizi seviyoruz opuyorumnanaktan

kendini sevmekle , kendini başkalarından büyük görmek arasındaki farkı açıklamama gerek yok sanırım

kendinizi sevmeyin diyen yok yasakkelimebahsedilen konu kendiyle barışık olmanın ötesinde kibirle alakalı:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…