KENDİNİ BEGENMEME VE AŞIRI YEME BOZUKLUĞU

sedef77

Başarabiliriz
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
540
593
303
Merhaba kızlar, ben her kotu bir yorumda en basitinden kilo almışsın laflarinda kendinden nefret eden bir insanım 1 ayda 10 kilo aldım çünkü yaşadığım kotu olaylardan sonra bir süre yemek yemeyip daha sonra kuşana kadar yiyen bir insanım yemek yerken hiç birşey düşünmüyorum bunlara sebep olan şeyleri aslında biliyorum ailemle yaşadığım eski olaylar arkadaşlarımın ihanetleri ve daha bir sürü sebep ama bugün bir çok şeyi değiştirmeye karar verdim yemek yemeği isteğim an o anki sıkıntımı düşüncemi bu posta yazicagim , birbirimize destek olalım ve zayıflayalım kendimizi beğenelim çabalayalım çünkü ben artık dışarı cikarken utanmak istemiyorum kendimden benimle birlikte varmisiniz başarıya?

Merhaba sedef bundan 4 sene oncesinde 80 kiloya ciktim boyum 1.55 o kadar nefret ediyordum ki kendimden ne aynaya bakmak ne disari cikmak ozelliklede asla alisverise gitmek istemiyordum zaten cocuklugumdan beri balik etliydim ama universte donemimde 8o kiloya ciktim sinifin en sisman hatta tek sisman kizi bendim kara aldim yaz tatilinde zayifliyicam dedim ve universeye geri dondugumde 65, 1 ay sonra 58 e dustum yani 4 ayda 58 kilo aldim ama etrafimdaki selam vermeyen insanlar iltifatlar yagdirmaya basladi kisa bir sure sonrada esimle tanisip evlendim simdi tekrar 80 kiloyum ve isin kotusu emzirdigim icin diyet yapamiyorum ama senin oyle bir sorunun yoksa yapabilirsin herseyin basi yeteri kadar istemek ve yapacagina inanmak gerisi zaten geliyor yeteri kadar azmet mesela kendine 36 beden begendigin kiyafetler al dolabinin bi kosesine koy ve ben bunu giyicem de ya da suanki halinin resmini cek ve ben bur daha bu hale gelmiyicem de unutma kimse kendinden daha degerli degildir

Back