Kendini bilmezin yatak yuzun

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Kizlar bizim is yerinde anlasamadigim bi turk kiz var. Mecburi katlaniyorum cunku sorumluluk gorevi verildi ve herkese esit davranmaya calisiyorum. Bu kiz bosandigimi biliyor, dun ilk defa sormaya calisti. Sana anlatmak istemiyorum dedim. Cevabi hmmm anladim ozaman tamam oldu. Dedim neyi anladin. Neden bosandiginizi dedi. Dedim niyeymis. Yatakta sorunlariniz vardi kesin dedi ben sok ben iptal.

Agzinin payini vermedigim icin kendime kiziiyorum. Sadece soyledigi seyin hos olmadigi ve kendisinin gibi basit bir hayat ve evliligimin olmadigini soyledim. Hayatta yataktan baska seylerde var dedim bukadar. Ben bu kiza nasil davranmaliyim. Gecenlerdede kocam lamihayla gorusmemi istemiyor demis calisanlara. Ki ben kocasini tanimam etmem.

Ve kac gundur gorunce sinirleniyorum yuzune dahi bakmak istemiyorum nasil yapacam bilmiyorum. Her seferinde yanima gelip birseyler soyluyo videolar gosteriyo youtubedan vs. Napmam gerekiyo? Yeni gorev verildi gorevden alinmak istemiyorum ama ona normalde davranmak istemiyorum ki herkes biliyo aramizin iyi olmadigini. Boyle iste.

Profesyonellik, is ve arkadaslik iliskilerini birbirine karisyirmamanizi kerektirir. İş vakti resmi cercevede suratinizi düşürmeden ne iletisim kurmaniz gerekirse kurun. İş harici kesinlikle muhatap olmayin.

Bu ne patavatsızlık ya onane senin mahrem konundan

İs disinda hicbir soruya cevap vermeyin. Sizde gerekmedikce konusmayin. Arsizlik bu yaptigi. Labaliliginden dolayi muhattap olmak istemitorum dersiniz sizde sorarlarsa.

Yok artık,bu ne saçmalık
Nasıl lakayitlik
Göreviniz nedir bilemiyorum ama yönetici konumunda iseniz benimle konuşurken kelimelerinize dikkat edin,demeniz gerekli.Ne yatağı ya o na ne !

Yonetici olma yolundayim henuz tam olamadim

Profesyonellik, is ve arkadaslik iliskilerini birbirine karisyirmamanizi kerektirir. İş vakti resmi cercevede suratinizi düşürmeden ne iletisim kurmaniz gerekirse kurun. İş harici kesinlikle muhatap olmayin.

Zaten is disi gorusmuyoruz. Gorusuyoduk tartistik patrona sikayet ettim kendisini. Simdi zoraki gorusuyorum iste ama her seferinde yanima gelip birseyler soyluyo havadan sudan. Nasil kurtulacam

İs disinda konusmaniza gerek yok. Herkesin de akli totosunda,baska mevzu yok herhalde

Kizlar bizim is yerinde anlasamadigim bi turk kiz var. Mecburi katlaniyorum cunku sorumluluk gorevi verildi ve herkese esit davranmaya calisiyorum. Bu kiz bosandigimi biliyor, dun ilk defa sormaya calisti. Sana anlatmak istemiyorum dedim. Cevabi hmmm anladim ozaman tamam oldu. Dedim neyi anladin. Neden bosandiginizi dedi. Dedim niyeymis. Yatakta sorunlariniz vardi kesin dedi ben sok ben iptal.

Agzinin payini vermedigim icin kendime kiziiyorum. Sadece soyledigi seyin hos olmadigi ve kendisinin gibi basit bir hayat ve evliligimin olmadigini soyledim. Hayatta yataktan baska seylerde var dedim bukadar. Ben bu kiza nasil davranmaliyim. Gecenlerdede kocam lamihayla gorusmemi istemiyor demis calisanlara. Ki ben kocasini tanimam etmem.

Ve kac gundur gorunce sinirleniyorum yuzune dahi bakmak istemiyorum nasil yapacam bilmiyorum. Her seferinde yanima gelip birseyler soyluyo videolar gosteriyo youtubedan vs. Napmam gerekiyo? Yeni gorev verildi gorevden alinmak istemiyorum ama ona normalde davranmak istemiyorum ki herkes biliyo aramizin iyi olmadigini. Boyle iste.

türk kız olunca ne oluyor ? ırkçılığı sevmem insanları ayırmam. bunu özellikle belirtmenize de ayrı sinirlendim açıkçası. uygun dille uyarıp koyun mesafenizi. iş hayatı profesyonellik gerektirir herkesi sevmek zorunda değilsiniz ama saygı mühim.

Zaten is disi gorusmuyoruz. Gorusuyoduk tartistik patrona sikayet ettim kendisini. Simdi zoraki gorusuyorum iste ama her seferinde yanima gelip birseyler soyluyo havadan sudan. Nasil kurtulacam

İş dışı bir şey gösterdiğinde , işimize bakalım şimdi sırası değil deyin ama ifadeniz aba altından sopa gösterir gibi olsun, bir iki sefer sonra uzaklaşacaktır

niye sana anlatmak istemiyorum dediniz ki

özel hayatımı iş yerinde konuşmam gibi daha profesyonelce hareket etmelisiniz

yani o kıza anlatmazdınız ama bir başkasına anlatırsınız anlamı çıkar o cümleden

o da kızıp olayı kızıştırmaya kalkmış

iş dışında bir şey dediğinde gösterdiğinde de kaşınızı kaldırıp iş saatindeyiz deyip önünüze dönmeniz yeter yani

evet amirin olan arkadaşın olan kişiye gösterirsin de bu şekilde bir tepki veren amirine ikinciye böyle bir şey göstermez kimse

Densize bak! Ona neymiş senin boşanmandan. Hele kocası ne alaka?
Ay ne tuhaf insancıklar var. Daha neler göreceğiz kimbilir?

Valla görev mörev idare et ama mesafeni koru. Yanına geldiğinde konuşma 'seninle paylaşacak bir şeyim yok. orada burada dedikodumu yapma' de net olarak.. Sabır çek idare et yapacak başka bir şey yok..

niye ağzının payını vermek için kafa yoruyorsunuz ki; anlayacak mı? konuştuklarınız bile fazla.
iş dışında konuşmayalım, tahammül edemiyorum deyin bitsin gitsin.
bu kafaya tüketeceğiniz kelimelerinize yazık.

İğneliyici laflar söylerdim sürekli ona gidecek laf sokarım ortada. Zaten anlar üstüne. Birde yüz göz olma surat as o gelince

Back
X