Kendini çok akıllı zannedenler

Valla bunu hiç düşünemiyorum ne yapsam safsaklasamda olmuyor yine uzuyor ayrıntıya çok takılıyorum heryer için şöyle hızlıca yapıp çıkamıyorum.
Birde bende o savsaklayip yada hızlı yapanlara imreniyorum 🤭valla bravo hızlıca evi silip süpürüp toz al ev banyo temizle hemen yapıyorlar imreniyorum
Savsaklayip derken 😁 hiçte savsaklamiyorum 1.5 saat banyoda ne yapabilirim? Aşırı zaman kaybı bence. Zamanımı verecegim çok daha önemli şeyler var. Bence kendi hantalliginiza bakın aklinizca laf sokmaya caliscaginiza. Zamanim çok degerli 1.5 saatini sadece banyo temizliğine ayiramayacak kadar.

Savsaklayip derken 😁 hiçte savsaklamiyorum 1.5 saat banyoda ne yapabilirim? Aşırı zaman kaybı bence. Zamanımı verecegim çok daha önemli şeyler var. Bence kendi hantalliginiza bakın aklinizca laf sokmaya caliscaginiza. Zamanim çok degerli 1.5 saatini sadece banyo temizliğine ayiramayacak kadar.
İnan laf sokmak değil hiç öyle algılamayın bunlarla su an uğraşıp laf sokacak zamanım bile yok benimde:)

Valla inanın onun kadar zor kolay bişey değil temizlik yapmak benim sırf günlük temizliğim 6 saat suruyor
Burda sırf günlük temizliğim 6 saat sürüyor demişsiniz sonra olur mu haftalık dedim. Günlük şöyle demişsiniz. Ya Türkçeyi kullanmakta sorun var ya da abarttığınızın farkına vardınız karşılaştırma vs yaparken.

O işleri 3 saatte yapamayacağınızı söyleyip para miktarını daha fazla isteyin.Kabul etmezse de bırakın onca senelik tanıdıklığınız var diye sizi kandırmak zorunda değil

Back
X